- 26 Nisan 2023
- 405
- 409
- 23
- 36
Bence siz birazda YouTube’dan takip edin asıl gerçekler orada gösteriliyorHe he evet aynen öyle Kemal önde bütün TV kanalları böyle diyor zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence siz birazda YouTube’dan takip edin asıl gerçekler orada gösteriliyorHe he evet aynen öyle Kemal önde bütün TV kanalları böyle diyor zaten
ASDFGHJKHDSADSFGHFDDA Bunu görende namaz kılamıyor sanacak. Hiç şaşırtmayan bir zihniyet. Dini alet eden ama başka vasfı olmayan insancıklar..Aynen öyle kaç adam toplandılar sonuç ortada.
Türk milleti hdp ye destek çıkanı başa getirir mi !
Hiç şüphem yoktu zaten duaya devam ediyoruz
Şükür NAMAZLARIMIZI kılmaya az kaldı inşallah![]()
Etsizliktendir oAy ben de yaladım, bir pastırma gibi tadı var demişti inanmadım. Cidden pastırmalıydı![]()
TamamBence siz birazda YouTube’dan takip edin asıl gerçekler orada gösteriliyor
Şarapçıyız biz agaÜzerinize daha fazla gelecek istemiyorum
Siz yine şarap yerine melisa çayı için daha iyi gelir.
Dün yazan arkadaşlar vardı şarap patlaticaZ diye onun için yazdım :)
Ne kadarda laik bir kişilik
Kız cahilcemiz yok kusurumuza bak lütfenYav he he
Anlamayın beni yaa hiç gerek yok![]()
Dimi bilmem kaç kişinin eli degmistir o zarflaraBen Fatih Portakalın katlama videosunu izlemiştim acayip güzel katladım.ajsjsjsbd Ama zarfı yalamazdım be![]()
Herkesi ifade ettiği kadar değerlendiriyorum kimsenin kalbinin bilemem ama elhamdülillah müslümanımŞarapçıyız biz aga
en müslüman sizsiniz tamam he he
Geçmiş olsun bir sonraki seçimlerde görüşmek üzere "Adam Kazandı"Şu pembepantere söyleyin istanbul secimini oylar çalındı diye yenileten de niloyanın babasıydı. Beni engellmiş biriniz alıntılar msınz?
Kız cahilcemiz yok kusurumuza bak lütfen
Ne kadarda laik bir kişilik
Saygılı özgür
Aman da aman![]()
Bak kafaya bak yavrum akp den öncede müslümanlık vardıÜzerinize daha fazla gelecek istemiyorum
Siz yine şarap yerine melisa çayı için daha iyi gelir.
Dün yazan arkadaşlar vardı şarap patlaticaZ diye onun için yazdım :)
Çok alakasız ama aklıma bu çifski filmin şu sahnesi geldi.ajsjshdDimi bilmem kaç kişinin eli degmistir o zarflara