Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Depremzedelerin verdiği oyu eleştirmek bana uygun gelmiyor. 🤦🏻‍♀️
O kadar programlar yapıldı, üzüldük ağladık günlerce.
İstenilen oyu verince ağlamaya devam edip olmayınca haketmiyorlar denmesi bana üzücü geldi. İnşallah oy verenler bu tür mesajlara denk gelmez.
İnşallah yaşamadıklarımız şeyle sınanmaz. Onların düşündüklerini, beklentilerini bilemeyiz.

Çok yanlış bi yorum gerçekten kimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez ne ailem ne ben ağzımıza alkol sürmedik bu zamana evimize dahi girmez. Bu kadar müslümansanız gözünüzle görmeden kimsenin gunahını almayın.
Ne dinsizligimiz kaldi ne kitapsizligimiz, en büyük sirki koşan bunlar, inanana inancsiz demek, kimsiniz ulen Allahla arama giriyorsun, neyse.

Algıyı yapan ben değilim ki dün gerginsiniz melisa çayı için dedim.biri de yok.biz şarap patlaticaz dedi bunu.soyledim.:)

Söylediklerinizi yapan tam da sizsiniz aslında
Hayır en başından beri seçim propagandası olarak da müslümanlara karşı kafirler yorumu var. Şarap paylatacaklara karşı secdeye varacak olanlar vs.

Çok çirkin

Çok yanlış bi yorum gerçekten kimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez ne ailem ne ben ağzımıza alkol sürmedik bu zamana evimize dahi girmez. Bu kadar müslümansanız gözünüzle görmeden kimsenin gunahını almayın.

Yahu dün burada söyleneni söylüyorum asıl sizler algı yapıyorsunuz 😄

Dün patlaticaz dediler ben bisey demedim ki bu konuyla ilgili :)

Melisa çayı demleyinin üzerine biz şarap patlaticaz diyorlar bende melisa iyidir diyorum bu kadar 🫠

Hayır en başından beri seçim propagandası olarak da müslümanlara karşı kafirler yorumu var. Şarap paylatacaklara karşı secdeye varacak olanlar vs.

Çok çirkin

İki tarlada yapacağını ifade ediyor kimse bu yakıştırmayı yapmıyor namaz kılacak olan namaz kılacam diyor diğeri şarap patlaticam diyor bu yorum değil yani iki tarafın ifadesi dile getiriliyor bu kadar. 🙂

Siz tüketiyor sunuz sanırım yoksa bu zeka fışkırması nereden gelecek daha çok yiyin daha fazla 😄😄
Zekama da hayranim; dogruyu, yanlışı, iyiyi, kötüyü, hakliyi, haksizi her seyi goren gözlerime, beynime kurban.
İbrahim putlari yikti, hala tapiyorsunuz.

Bu arada sizi tebrik ederim Prime Hanım. :) İsminiz vardı ama nick değişmiş, adınızı yazmadım rahatsız olursunuz diye.
Çok çocuk istiyordunuz, şükür iki tane bebeğiniz olmuş. Kendime olmuş kadar sevindim inanın. Umarım çocuklarınızın güzel günlerini görürsünüz. :KK68:
Evet Rosa, sorun değil herkes ismimle hitap ediyor zaten 🙂 Doğru hatırlıyorsun benim anne olmam çok zorlu bir süreçti. Allah en sonunda nasip etti. Bugün anneler günü mesajında da yazdım çocuk isteyip olmayan arkadaşlara. Umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini.
İnsanın çocuğu olunca herşeyden önce onun istikbalini düşünüyor. Yoksa ben 43 yaşından sonra ne yaşamak isteyebilir ki? Ama istiyorum ki çocuklarım iyi eğitim alsın, seyahat etsin, güzel kıyafetler giysin, güzel şeyler yesin.
Atalarımız bu vatanı canlarını ödeyerek kurdu. Hak ettiğimiz hayat bu değil. İnşAllah güzel günlerin başlangıcı olur bugün 🙏🏻

Algıyı yapan ben değilim ki dün gerginsiniz melisa çayı için dedim.biri de yok.biz şarap patlaticaz dedi bunu.soyledim.:)
Ben dedim yalnız ben onu reyizin sözüne istinaden dedim halkı şükür namazı kılanlar ve şampanya patlatanlar olarak ikiye ben ayırmadım biliyorsunuz

Back
X