Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Oğan'in oyları niye akpye kaysın? Ana meseleleri mülteci sorunu. Sorunun sebebi belli. Oğan MHP'den gönderilmiş biri. Simdi niye o partiyi desteklesin? Sadece anlamak için soruyorum. Hangi sebeple akpye vereceğini düşünüyorsun?
Kendi adıma söyleyim Ogan a oy verdim sebebi de PKK ya karşı duruşu ve mülteci meselesiydi. Şu an iki tarafa da oy vermeyeceğim gibi duruyor

Kimse kusura bakmasın. 74 yaşındaki insanın kazanmak için tek şansı bu milleti mecbur bırakarak almaktı. Onu bile beceremedi. Zorunda kalarak oy verdim hiç memnun değildim ama en azından birşeylerin değişmesi için başlangıç olacaktı benim gözümde.
Bizde bu düşünce ile vermiştik mecburen yani değişsin diye . Ama belki de böylesi hayırlı olacaktır . Çünkü milletvekillerinin çoğunluğu başka görüş cumhurbaşkanlığı başka bir görüşte olması bana büyük korku veriyor. Sürekli ülkede tartışma kavga havası olacaktı . İnsanlar bunu nasıl yaptılar onu anlamıyorum yanlız 2 oyu farklı düşünceye vermek bilemiyorum ya delilik 😞 birde olay şu olacaktı chp herkese bir Bakanlığı verecek bir sürü yardımcısı olacak vs nasıl ilerleyecek bu ülke

ya ne diyorsunuz siz imamoğlunu zaten aday yapmazlardı
aday olsaydı şimdi silivrideydi
Mansuruda kürtler istemiyordu seçilemezdi
Ne kişisel hırsı
Öyle olsaydı ekmelettin diye birini mi çıkarırdı
İster inanın ister inanmayın en doğru aday kılıçdaroğluydu
Yani bu kadar nefretinizi hak edecek ne yapmış adam anlamıyorum
Adam başkana tanınmış bu kadar yetki varken ülkeyi başkasına emanet etmek istemedi
Parlenenter sistemi getirdikten sonra gidecekti zaten
Adam hırsız değil
Adam yolsuz değil
Adam liyakatsiz değil küfürbaz değil
Devlet adamı yıllardır işin içindr daha ne olsun
Dünden beri gözüm seğiriyor
neden silivrideydi imamoğlu bunun cevabı lütfen
mansuru göstermedide ne oldu kürtlerin oyunu mu aldı yine ükenin sağı sapsarı
ben size yine eski kendi partiliniz incenin sözleriyle cevap verim yanlış hatırlamıyorsam 2015 de ki, bi seçimden sonra yine kk kaybetmişti
çıktı dedi ki
bir otobüs firması var sürekli kaza yapıyor onu tekrar tercih edermisiniz
bir müteahit var yaptığı binalar yıkılıyor onu tercih edermisiniz vs.. diyerek
kısacası olmuyor yani en azından bir başkası deneseydi de olmasaydı anladınız mı
neden inatla görmüyorsunuz şuan çoğu partiliniz bile aynı fikirde kk dan dolayı diye

yada ince cikmasaydi tayyip 45 falandi
İnce'nin oyları Erdoğan 'a gitseydi haklı olabilirdiniz. Ama İnce'nin oyları CHP' ye gitti, birazı da Oğan’a.Erdoğan'a gitmedikten sonra, Erdoğan'ın yüzdesini arttırmazdı.İnce çekilmeseydi Sinan Oğan gibi en az %5 alırdı, bu da Kılıçdaroğlu 'nun yüzdesinden düşerdi bence.

Kılıçdaroğlu olmasaydi höy höyy demesem Kılıçdaroğlunun oyu mu artacak? Öfkemi içimde tutamadigim icin özür dilemeyeceğim. Bugünün müsebbibi Kılıçdaroğlu'dur. Yine oy vereceğim. Yine ona sahip çıkacağım.
Elbette özür dilenecek durum yok ortada. Herkes fikrini açıkça söyleyebilir, hakaret olmadığı sürece. Bana göre bugünün müsebbibi; birleşerek kazanma fikrini yanlış anlayan, hdp oy verecek diye terörist ilan etmekten geri kalmayan, ülkenin gidişatını normal gören, son bir ayda bulunan yapılan icatların (!) gösteriden ibaret olduğunu görmeyenlerdir.
Hakkımızda hayırlısı bundan sonra

Valla ikinci tura sandığa gidesim kalmadı artık
Erdoğan %60 la kazansın istediğini yapsın krallığını filan ilan etsin
Aday başkası olsaydı ben de o moddayım tam olarak. Ne istiyorsa yapsın bu millete, ne hali varsa görsün herkes. Amaa.. ben Kılıçdaroğlu orada olduğu sürece Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim. Hiç pişman değilim, çok da seviyorum kendisini. İnsanlar kendisine neyi layık görüyorsa seçmeye devam eder. Ben KK yönetimini hak ediyorum, diğerlerini bilemem.

Elbette özür dilenecek durum yok ortada. Herkes fikrini açıkça söyleyebilir, hakaret olmadığı sürece. Bana göre bugünün müsebbibi; birleşerek kazanma fikrini yanlış anlayan, hdp oy verecek diye terörist ilan etmekten geri kalmayan, ülkenin gidişatını normal gören, son bir ayda bulunan yapılan icatların (!) gösteriden ibaret olduğunu görmeyenlerdir.
Değişim için o kesimi dinlemeliydik işte. Güç kimin elindeyse suçlu o. Her seyi guzellestirebilirdi. O adayligini dayatmayı seçti.

Oğan'in oyları niye akpye kaysın? Ana meseleleri mülteci sorunu. Sorunun sebebi belli. Oğan MHP'den gönderilmiş biri. Simdi niye o partiyi desteklesin? Sadece anlamak için soruyorum. Hangi sebeple akpye vereceğini düşünüyorsun?
bende çok merak ediyorum oğana oy veren olarak
oğan teröristlerle iş birliği yapanla işim olmaz dedi
tutumunu çok merak ediyorum
ve 2.turda etkisi çok büyük aşikar ortada

Ya sinan oğan diyorlarda hayatımıza gireli daha günler oldu popilst birkaç bişey dedi diye
ÜLkedeki başkana tanınan yetkileri buna emanet etmek ne kadar doğru
Milliyetçilik ve mülteci politikası popilist bir yaklaşımdır
Ben asla güvenemem böyle birine
Ya bu insanlar aklını mı kaçırdı hiç mi düşünemiyorlar allah aşkına
Sinan oğan gibi hiç bilmediğim biri geleceğine erdoğan kalsın daha iyi
En azından ne olduğunu biliyoruz
Kusura bakmayın ama bu kadar
Kimse süleyman soylu ve devlet bahçeli kadar milliyetçi değil
Devlet Bahçeli milliyetçi değil benim nazarımda. Sinan oğan hakkında birşey diyemem ama göreceğiz nasıl davranacak

Girdi girdi:))
Hayatımda ilk kez partiye değil kişiye oy verdim. Ve çok memnunum bundan.
Kişiye verdim çünkü buna imkanım oldu.
Ortalığın tozunu attırsin yine Sera.

Kim başkan olursa olsun, meclise dişli muhalefet yapacak mv ler lazım. Kimse kusura bakmasın onlar da tip mv leri
Yaptığın muhalefet biseye yaramıyor ki. Attığın taş urkuttugun kuşa değmiyor bile

Valla ikinci tura sandığa gidesim kalmadı artık
Erdoğan %60 la kazansın istediğini yapsın krallığını filan ilan etsin
Lütfen öyle düşünmeyin. Ben 2 bebeğimle birlikte gittim. Sonuç ne çıkarsa çıksın en azından biz üzerimize düşeni yaptık diye vicdanen rahat oluruz.

şurda tartıştiğini insanlar dün gece çıkıp insan evladı gibi 2.tura kaldı seçim demediler.
her iki tarafta kazandık, kazanıyoruz halkımız ikinci tur derse onada varız ya daha acilan sandiklardaki oyların oy oranini ogrenememistik ya biz dun gece.
bosuna burda bir birinizi yemeyin kimsenin halkı falan düşündügu yok

O kesimi dinlesen diğer kesim küsecek. Birleşme kısmı tamamen mantıken yatacaktı.
Yatsın, birleşme isteği partiyi ilkesizleştirdi. Halki dinleyecekti. Başka bir aday çıkaracaktı. Masada işe yaramaz partiler olmayacaktı. Onlara vekillik verilmeyecekti. Şimdi ne malum akpye geçmeyecekleri?

Meral Akşener'in çırpınışlarının ne kadar haklı olduğunu gördük. Güle oynaya geçirilecek bir seçimdi. Birilerinin koltuk sevdası geleceğimizi mahvetti. Yetmez gibi devadan gelecekten eski akpli vekillerle doldu meclis.
Gerçekten deva gelecek saadet olmayan oylarıyla kırka yakın vekil tokatladı ya CHP den.Tokatlamak deyimi hoş değil biliyorum ama inanın yaşananların tam özeti.

Oy sonuçlarına bakılırsa ülkenin gidişatı gayet iyi demekki biz yanlış görüyoruz bir şeyleri. Ekonomi gayet iyi herkes istediği gibi geçiniyor hallerinden memnunlar anladığım o benim artık.

Yatsın, birleşme isteği partiyi ilkesizleştirdi. Halki dinleyecekti. Başka bir aday çıkaracaktı. Masada işe yaramaz partiler olmayacaktı. Onlara vekillik verilmeyecekti. Şimdi ne malum akpye geçmeyecekleri?
Kimse CHP ye geçmedi ki zaten akp ye geçsin
Partiyi ilkesiz hale getiren bir durum ben görmedim açıkçası

Sinan oğan secimin kilidi biziz dedi
Yani ben kimseyi desteklemeyecegim demedi
Elbet birisiyle anlasacak
Bana da cumhur ittifakiyla anlasacak gibi geliyor
Zaten Türk nufusu yerini baska irklara veriyor yavastan
Boyle boyle devam etsin birkac yila abdde gelir rusya da
Türkiye de İzmir sinirlari icinde minik bi kasaba olur artik

Back
X