Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Siz reisini saraylara layık gören hanımefendiydiniz değil mi? Kusura bakmayın kadın mı kız mı olduğunuzu bilmediğim için hanımefendi dedim, umarım gururunuz(!) kırılmamıştır.
Evet saraylar yada kulliyeler de diyebilirsiniz daha fazlasını da hak ediyor

Bunu takip ettiğim bir kadın paylaşmış. Her ay yurtdışına seyahata giden, Acarkent’te oturan bir kadın. Bu seçimde farkındalık yapmak için o kadar çok uğraştı ki. Haklı bir veryasın bence.

Eklentiler

• 6203690F-934C-49D9-863E-38B308437162.webp
    6203690F-934C-49D9-863E-38B308437162.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 106
yeni yeni tanidigim bir komsum paylasim yapmis wat... uzerinden chp ye oy veren musluman degildir dislayin vb seyler paylasmis .

muslumanlikla siyaseti karistirma birbrine yazdim..sen yanlis anladin kirmak istemezdim yazmis :işsiz:

eee dogruyu soyluyorsan niye paylasimi kaldirdin
acaba benim gibi kac kisiden tepki aldi da kaldirdi .

cvp yazmaya devam etti siyaset sevmem diye , siyaset sevmeyen siyasi paylasim yapmaz dedim ."siyaset dostluk yikar "deyince ozur diledi :işsiz:

ne kadar kolay tutup sallamak . ya soylediginjn arkasinda duracaksin yada paylasim yapmayacaksin 🤷🏻‍♀️

yada rengini belli etmeye korkanlar gibi orta yollu msj atana begeni yapacaksin ;)

Evet sizin sırf muhalif olduğunuz için burun kıvırdığınız hizmetler önemli benim için.İnsanlar icraat yapan kişiyi seviyor.Hangi başarısı var Kılıçdaroğlu nun,ite kaka CHP'nin başında kalmaktan başka.Beğenmediğiniz hastaneler ,hızlı trenler ,yollar,savunma sanayine bakıyor insan bir de sizin Kılıçdaroğlu na.
Bugünkü ekonomik problemleri görmediğimizi mi sanıyorsun,ülkeyi yeniden düzlüğe Erdoğan ın çıkaracağına yürekten inanıyorum.Eksikleri var mı tabi ki yaptığı iş kolay değil.İsteyerek milletinin aleyhine tek bir kötülük yapmayacağına inancım tam.Bu yüzden kendisi bırakmadıkça biz onu asla yalnız bırakmayız.
Abi adam başta mıydı???
Ayrıca sizin paranızla yapılanları nasıl nimet olarak görebilirsiniz yahu?

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir” sözü İyonya’da Efes bölgesinde yaşamış ünlü düşünürlerden Efesli Heraklitos ( Herakleitos) tarafından söylenmiştir. Kendisi Socrates öncesi dönemin önemli filozofları arasında yer almaktadır.

Hüdapar kadın kolları başkanı dedi,sadece kadınların çalışabileceği iş yerleri olması lazımmış, zihniyet bu bunlarda.
Okullar için de ayrı eğitim dedi diğer partide. Kadınlar nasıl oy verdi anlamıyorum ben:(

Pkk ve feto den başlayın bence ama 15 güne yetişmez
O zaman sizin kolları sıvamanız lazım.
Malum açılım, verilen sözlere itaatsizlik sizin dönemde oldu ve hani böyle yapacaktın diyeni içeri tıktılar, hele fetö, değinmek istemiyorum.
22 yıldır demek ki en önemli mesele terörde çok çok başarısız kalmış, hiçbir şey yapamamış ama köprüyle kapatmış iktidar!!!

Ya kusura bakmada haykelden anladığın Atatürk mü gerçekten 😵 hayir sanat adı altında yapılan şekilsiz anlamsız hayallerden bahsetmiştim ama neyse siz Atatürk le pkk yi aynı çatı altına toplamış insanlarsınız şaşırmadım anlamamaniza
Izgarahanımmm ben anladım hepinizin agzında o "heykel" ama olsun kıvıracaksınız mecbur yiyorsa kıvırmayın:) bakın yine diyorum bu devran dönücek 💋

Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir diye bir hadis vardır.
Ki yüzyıllar önce peygamberimiz tek hurmayla oruç tutardı bir hırkası vardı o hırkayı muhtaç insana verdi.
Şuan ne oldu taptıkları lider sarayda yaşıyor ülke açlıkdan kırılıyor.
Bunu da dinle savunan insanlar var.
İnanın inanmayın o kendi bileceğiniz iş ama kör olmayın.
Su ülke Afganistan değil bunun farkına varın.

Ya kusura bakmada haykelden anladığın Atatürk mü gerçekten 😵 hayir sanat adı altında yapılan şekilsiz anlamsız hayallerden bahsetmiştim ama neyse siz Atatürk le pkk yi aynı çatı altına toplamış insanlarsınız şaşırmadım anlamamaniza
Hayal dünyan o kadarsa normal yani,şekilsizlerin bile anlamları var anlayana ..

Izgarahanımmm ben anladım hepinizin agzında o "heykel" ama olsun kıvıracaksınız mecbur yiyorsa kıvırmayın:) bakın yine diyorum bu devran dönücek 💋
Zamanında bir saha çalışması yapıyorum, seçim öncesi.
Seçimle alakası yok röportajların, sadece şehir çevre düzenlemesi, sanatın yeri mesele.
Sorumuz şuydu ‘Ankara heykellerini ve anlamlarını biliyor musunuz, beğendikleriniz var mı?’; evet dedi kadın.
Hangi heykel olduğunu sorduğumuzda, rte heykeli dedi, yanımdaki arkadaşım gayri ihtiyari ‘ama onun heykeli yook’ dedi😂
Tabii ki kadından cevap gecikmedi ‘olsa onu beğenirdim, onu diyorum’ diyerek uzaklaştı.

Fıkra bu kadar.

yeni yeni tanidigim bir komsum paylasim yapmis wat... uzerinden chp ye oy veren musluman degildir dislayin vb seyler paylasmis .

muslumanlikla siyaseti karistirma birbrine yazdim..sen yanlis anladin kirmak istemezdim yazmis :işsiz:

cvp yazmaya devam etti siyaset sevmem diye , siyaset sevmeyen siyasi paylasim yapmaz dedim ."siyaset dostluk yikar "deyince ozur diledi :işsiz:

ne kadar kolay tutup sallamak . ya soylediginjn arkasinda duracaksin yada paylasim yapmayacaksin 🤷🏻‍♀️

yada rengini belli etmeye korkanlar gibi orta yollu msj atana begeni yapacaksin :KK66:
Öyle duymuş öyle öğrenmiş çok ta kızmamak lazım,hayata bakış açıları öyleonun.

yada rengini belli etmeye korkanlar gibi orta yollu msj atana begeni yapacaksin :KK66:
Müslümanlık akp olanlarsa ben almıyayım sjsjsjsjsjsj
Tövbe Allahım 🤣🤣🤣

Back
X