Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hüdaparın hukuka yansıyan kaç dosyası var hdp nin kaç dosyası var bi inceleyin hdp 61 vekil soktu
Bu durumda içiniz rahatsa diyecek biseyim yok.
Hdp soktuysa millet ittifakıyla sokmadı kendi girdi seçime. Bize ne onların vekillerinden

Şu karışıklığa yolda bebek olmasın 😂
Sanmıyorum stresten gecikti bence. İstiyorduk aslında ama tr nin durumundan sonra insan korkuyor.

Gelirse böyle gelir benimki🤣

Eklentiler

• 3D4C0B3E-8ED3-4644-B19B-1E43DD320BA3.webp
    3D4C0B3E-8ED3-4644-B19B-1E43DD320BA3.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 54
Hüdaparın hukuka yansıyan kaç dosyası var hdp nin kaç dosyası var bi inceleyin hdp 61 vekil soktu
Ekleme, akpden giren hüdapar vekillerinden biri .örgüt cinayetinden mahkum olmuş. Cezaevinden çıkma

Bu halkın mahsunluğu, garip gurebalığı beni öldürüyor. Çok üzülüyorum anasını satayım ya, bu çarkın dişlisine sövmekten yoruldum; bu insanları yardımlarla harçlıklarla ellerinde tutuyorlar. 16 milyon insanımız sosyal yardım alıyor, son yıllarda her sene bir milyon kadar artıyor.
yok vallahi ben öyle düşünmüyorum.onlar ,ekmek elden su gölden yaşıyoruz diyorlar.kaymakamlıktan,belediyeden,vakıflardan ayrı ayrı yardım alıp,rahat rahat geçinenler var ki bunlar hallerinden gayet memnunlar.onur,haysiyet lafta kalmış.yardım almaktan övünmek de bu topraklara göre övünülecek birşey,oysa ki ne kadar ayıp,bu da bir nevi modern dilencilik.

Milletvekili seçimlerinde HDP kendi adaylariyla seçime girdiler CHP'den oy verilmedi oraya.
Cumhurbaşkanı seçimi içinde HDP aday çıkartmadı yine CHP seçmeni oy vermedi.
Ama Hizbullah yandasina ak seçmen oy verdi meclise girdiler.
Tıpkı zamanında HDPnin meclise ak parti hükümetinin getirildiği gibi getirdiler siz getirdiniz.

Back
X