Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
En alttaki tek delibaş benim ,oylesine onu isaretledim ..bazi secmenler gibi secmis olmak icin :deli:

Ankette istedigim şık yoktu kk ya oy vermistim ama bu sefer ya gitmeyecegim gidersem de gecersiz oy kullanacagim anket de secenegim olmadigi icin boyle yazayim .
Lütfen yapmayın böyle. Şimdi değilse ne zaman sandığa gideceğiz. Şuan üzgün, kırgın hatta sinirli olabilirsiniz ama lütfen hemen karar vermeyin. Sandığa küsmeyin.

esim oyunu sinana verdi israr ediyom kk ye ver deneyelim diyorum ne inatci hayir diyo
Başarabilirsin vazgecme. Hüdaparın videolarını izlet,eğitimden, ekonomiden ve 10 yıl sonrasına neler olabilecegınden bahset.Bu secimin bir parti bir kişi için değil,demokrasi için öneminden bahset. Yapabilirsin.

Lütfen yapmayın böyle. Şimdi değilse ne zaman sandığa gideceğiz. Şuan üzgün, kırgın hatta sinirli olabilirsiniz ama lütfen hemen karar vermeyin. Sandığa küsmeyin.
Ben artik herseye olan inancimi kaybettim noeghty ya hevesimi hirsimi umudumu hep guclu tuttum ama ..şoyle yazmistim hep adil bir secim olursa kk kazanacak ..secim adilmiydi ki ? yada bir sonraki secim ne kadar adil olacak ?

Ben artik herseye olan inancimi kaybettim noeghty ya hevesimi hirsimi umudumu hep guclu tuttum ama ..şoyle yazmistim hep adil bir secim olursa kk kazanacak ..secim adilmiydi ki ? yada bir sonraki secim ne kadar adil olacak ?
Miniğim yine tüm bu duyguların altından kalkar gücünü inancını toplarlar demokrasi gereğini yapar 💪

Ben de hayal kırıklığına uğradım ama ne olursa olsun Atatürk’ün bize sağladığı seçme ve seçilme hakkımı sonuna kadar kullanmak için sandığa gideceğim.
Bir görev,borç olarak görüyorum

Millet ittifakının aleyhine kullanılacak söylemlerden biri de depremzedeler için sarf edilen cümleler olacak. Seçimde sonuçlar belli olunca hayal kırıklığıyla çok yanlış cümleler dolaştı ortalıkta. Cumhur ittifakı terörü kullandığı gibi bunları kullanacak. Keşke herkes sağ duyulu olsaydı… ve dediğiniz gibi tiwit paylaşma yetmez kimler okuyor bunları. Amcam teyzem tiwitter takip etmiyor. Propaganda sürecinde de deprem bölgelerine ağırlık verilmedi. Oralara gidilmeli. Ayrıca ordaki cumhurdaki oy fazlalığının sebebi mülteci nüfusunun da fazla olmasıdır bence. Daha bugün dört şehidimiz var 😔 bunlar da cumhurun malzemesi olacak ateşi körüklemek için
Evet mültecilerin de etkisi vardır. Mesela Hatay’da mültecilerin göç etmesine izin verilmemiş. Hatay’daki arkadaşa sordum doğru dedi.

Bir de sunu konustuk bugun .mesela okulumda olan adiyaman ve kahramanmarastan gelen depremzedeler yasadiklari yere gitmisler di oy vermek icin bir cogu bugun geri donduler ..
ayni sekilde uni ogrencileri ..oy kullandigi ikmetgah ve calsitigi/okudugu/yasamini surdurdugu yere tekrar gidemeyecek olan bir cok insan var

ve bu genclerin bir cogunun oy potansiyeli belli kk idi ..
bir ogrencinin yol masrafi en az 600 tl bugunlerde

etrafimda ayni bu durumu yasayan bir cok kisi 2. tur a gidemeyecek 🤷🏻‍♀️

Bir de sunu konustuk bugun .mesela okulumda olan adiyaman ve kahramanmarastan gelen depremzedeler yasadiklari yere gitmisler di oy vermek icin bir cogu bugun geri donduler ..
ayni sekilde uni ogrencileri ..oy kullandigi ikmetgah ve calsitigi/okudugu/yasamini surdurdugu yere tekrar gidemeyecek olan bir cok insan var

ve bu genclerin bir cogunun oy potansiyeli belli kk idi ..
bir ogrencinin yol masrafi en az 600 tl bugunlerde

etrafimda ayni bu durumu yasayan bir cok kisi 2. tur a gidemeyecek 🤷🏻‍♀️
Gidicekler minik herkeş işini gücünü bırakıp parasını ayarlayıp gerekırse trenle gerekirse ortak yakıt alarak bi sekılde gidecek. Bu vazgeçiş dilini bırakalım aman diyeyim.

Back
X