- 23 Aralık 2012
- 7.674
- 51.176
- 748
Bu videoyu kast etmistim.
Bunun öncesini ve sonrası izleyip aynı şeyi yazarsanız bir eğitimci olarak önünüzde eğilicem ama izlemeyecksiniz ve hakka giriyorsunuz iftira atiyorsunuz göz göre göre.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mesajiniz cok dogru,biz ogretmenler, memurlar zaten durumdan memnun degiliz,aldigimiz maas asgari ucret duzeyine dusme noktasinda hatta dusmus bile.Ah be hocam maaşın asgari ücret karsisinda eridi kuş oldu hocam..Asla meslek karsilastirmam herkesin emegidir ama obur ay okulunda calisan gorevli senin maasina cok yakin alacak seninki yerinde sayacak hocam...Ah hocam ahh
Ee demedi öyle bir şey ben konuşmasını dinledim dedim.Önunu arkasini bilmiyorum diye yazdim baska mesajlarda, mansur Yavasi begenen biri olarak sasirmis ve uzulmustum acikcasi bakip atacagim simdi,onunu arkasini icerigini biliyorsaniz bilgilendime yaparsiniz
Ekleme yapmak istiyorum. Birinin video çekip ben Chp liyim, Akp liyim, Hdp liyim diye vurguladığı videolara ben troll gözüyle bakıyorum. Amaçlarının sadece o parti ve seçmenini kötü göstermek olduğunu düşünüyorum. Ya da paylaşılan videonun bir yerlerine şu partili şunu dedi, bu partili bunu dedi yazılması da yine sadece provokatif amaçlı. Maalesef bunu herkes yapıyor.Her kesimden çirkin ithamlarda bulunan insanlar var.Bunu bir kesime mâl edemeyiz sadece.Ne olursa olsun,orada gerçekten yardıma muhtaç insanlar olduğu ve Türk milletinin her koşulda yardıma kosacagi aşikar.Benim kafamı kurcalayan bir şey var,deprem olduktan sonra televizyonlarda toplanan milyonlarca lira ne oldu?Bu para deprem bölgesindeki halk için kullanılıyor mu gerçekten?Toplanan para az buz bir para değil çünkü.
Yeliz hanım attılar uzun halini ne yapmaya calsıyırsunuz gözünüzü kapatınca gerceklerin yok olacagnı mi düşünüyorsunuz. UZUN HALİ ATILDI.Siz ne paylaşırsanız paylaşın yalan,montajdır.. uğraşmayın boşuna malesef...
Şırnak'tan acı haber: 2 asker şehit oldu Kandil seçime kadar durdu sonuç hoşlarına gitmeyince tekrar silaha sarıldı... Geçmiş olsun Türkiye yine şehitlerimiz var..![]()
Al işte yine bir manipüle çabası... Anlatılmaz yaşanır...Ayakkabı numaralarına kadar bilinen bu 86 terörist neden yakalanmıyor? Kimin açısından sonuçlar hoşlarına gitmedi?
Kesinlikle öyle. Bu depremzedelere yapılan cirkin davranısın büyük bir kısmınjn pompalayıcı ak tröller oldugndan eminim. Zaten calısmalar da var. Ama kim inanacak sen ben...Ekleme yapmak istiyorum. Birinin video çekip ben Chp liyim, Akp liyim, Hdp liyim diye vurguladığı videolara ben troll gözüyle bakıyorum. Amaçlarının sadece o parti ve seçmenini kötü göstermek olduğunu düşünüyorum. Ya da paylaşılan videonun bir yerlerine şu partili şunu dedi, bu partili bunu dedi yazılması da yine sadece provokatif amaçlı. Maalesef bunu herkes yapıyor.
Manipüle falan yok yazdığımda. Sadece sorguluyorum. Neden yakalanmıyor bu kadar az sayıda olan bu teröristler. Neden hala ülke şehit veriyor. Kandil seçime kadar durdu sonuç hoşlarına gitmeyince tekrar silaha sarıldı...Bu cümle sizin değil mi? ben mi manipülasyon yapmış oluyorum yoksa siz mi ?Al işte yine bir manipüle çabası... Anlatılmaz yaşanır...
Bizim fikrimizi önemsemiyor .s.s.sYeliz hanım attılar uzun halini ne yapmaya calsıyırsunuz gözünüzü kapatınca gerceklerin yok olacagnı mi düşünüyorsunuz. UZUN HALİ ATILDI.
Tam bi provakatör davranısı. Yüz değil bin kere de paylassanız gercekleri kapatamazsınız. Yeliz yaptıgnz cok çrkin. İspatlanmış birseyi hala neden, hayır öyle değil böyle, diyerek yanlış yönlendirme yapıyorsunuz?Siz ne paylaşırsanız paylaşın yalan,montajdır.. uğraşmayın boşuna malesef...
İktidarı değiştirmeden değişimden bahsedemeyiz zaten.Evet mesajiniz cok dogru,biz ogretmenler, memurlar zaten durumdan memnun degiliz,aldigimiz maas asgari ucret duzeyine dusme noktasinda hatta dusmus bile.
Fakat anlatamadigim nokta şu malesef tum liderler koltuk derdinde,biri gelmis 75 yasina defalarca secim kaybetmis ama koltugunu terketmeyen, digeri; ekonomi batmis,ulke multeci dolmus artik yeter kendi irademle birakayim, baskasi gelsin demiyor.Resmen bize dayatilan az secenek arasinda tercihe zorlaniyoruz. Ben de bu sebeple uzuluyorum.Bunlar oldukca hic bir sey degismeyecek ulkemde.
Dedi montaj videoları seven arkadaşSiz ne paylaşırsanız paylaşın yalan,montajdır.. uğraşmayın boşuna malesef...
Burada açık açık helal etmiyorum diyenler de oldu ve tepki almadılar. Ben gerçekten helal ediyorum. İnanın, inanmayın beni enterese etmiyor. Ve yine yazıyorum: Yüce Rabb’im bile kul hakkına karışmıyorken, karışmak kimseye düşmez. Zehir zıkkım olsun demek bana göre de ayıp. Ama hakkını helal etmeyene, nasıl helal etmezsin diye düşünülmemeli.Senin yuzunden banlanmayacagim, 13 yillik ogretmenim okudugumu anlayacak egitim seviyesine sahibim cok sukur.gayette vermek istedigi mesaji cok net anladim.Zaten acik acik helal etmiyorum yazip tepki almayi goze alamazdi dolayli olarak vermek istedigi mesaji vermis zaten.
Ayrica okudugunu anlamama mesajinizi aynen iade ediyorum,ilkokul okumamis yurdum insani bile sizden daha iyi anlar o yazilanlari emin olun.
Alın o kultur seviyenizle baskalarini kucumsemeye calisin siz.
Ben de helal etmiyorum demedim, kimisi maddi yardım yapıldı vs diyor oy İçin. Olabilir de.belki farklı vaadler verildi inandılar. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. O psikolojiyi anlamak mümkün değil. Ama hakarete maruz kalmayı da kimse haketmiyor. Doğruya doğru yanlışa yanlış.Burada açık açık helal etmiyorum diyenler de oldu ve tepki almadılar. Ben gerçekten helal ediyorum. İnanın, inanmayın beni enterese etmiyor. Ve yine yazıyorum: Yüce Rabb’im bile kul hakkına karışmıyorken, karışmak kimseye düşmez. Zehir zıkkım olsun demek bana göre de ayıp. Ama hakkını helal etmeyene, nasıl helal etmezsin diye düşünülmemeli.
Ha bu arada şunu da ekleyeyim: o illerden millet ittifakı önde çıksaydı, o duyar kasan(!) akp’liler, o insanları vatan haini, terörist, nankör olmakla suçlarlardı.Burada açık açık helal etmiyorum diyenler de oldu ve tepki almadılar. Ben gerçekten helal ediyorum. İnanın, inanmayın beni enterese etmiyor. Ve yine yazıyorum: Yüce Rabb’im bile kul hakkına karışmıyorken, karışmak kimseye düşmez. Zehir zıkkım olsun demek bana göre de ayıp. Ama hakkını helal etmeyene, nasıl helal etmezsin diye düşünülmemeli.