Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ha bu arada şunu da ekleyeyim: o illerden millet ittifakı önde çıksaydı, o duyar kasan(!) akp’liler, o insanları vatan haini, terörist, nankör olmakla suçlarlardı.
Aahh kesinliklee. Ki bu deprem döneminde yapıldı. Devlet gelmedi gec geldi diyenlere, hakaret küfür tehtit videoları cekildi,bundan bahsetmezler.Videonun dogru halini kabul etmeyen biri buna nasıl dogru der ki? Ayy cok zor cok.

He sunu da ekleyeyim,okumuyorlar arkadaslar,okuma yazma dahi zor ogreniyorlar ve de olsa sinifi geciyorlar diye kendi ozel siniflarinda.Yardim zaten géliyor ve sokaklarda cogu.Neyse ya cok konustum ben 😃Kendimi dizi izlemeye ve spora vericem 😃
Kızım ilkokulda iken 3 öğretmen değiştirdi.Sınıfta 2 Suriyelilerin öğrenci vardı. Üçünü de en çok zorlayan O öğrenciler oldu. Gerek derslerde gerek davranışlarında. Bırakın çocukları velileri ile bile düzgün iletişim kurulamıyor.

Burada açık açık helal etmiyorum diyenler de oldu ve tepki almadılar. Ben gerçekten helal ediyorum. İnanın, inanmayın beni enterese etmiyor. Ve yine yazıyorum: Yüce Rabb’im bile kul hakkına karışmıyorken, karışmak kimseye düşmez. Zehir zıkkım olsun demek bana göre de ayıp. Ama hakkını helal etmeyene, nasıl helal etmezsin diye düşünülmemeli.
Burada kim helal etmiyorum dedi ben görmedim hiç öyle yorumları alintilayip gösterir misiniz?

Evet ankara da arkadaşlarım eski komşularım var onlar kasap market ve manav yardımı alıyorlar bensw duyunca şaşırmıştım farklı kişilere de sordum evet çok yardım ediliyor diyorlar
Maddi imkanı olmayan ailelere desteği veriyor mansur başkanım.çok güzel çalışıyor 4 yıldır.

Aahh kesinliklee. Ki bu deprem döneminde yapıldı. Devlet gelmedi gec geldi diyenlere, hakaret küfür tehtit videoları cekildi,bundan bahsetmezler.Videonun dogru halini kabul etmeyen biri buna nasıl dogru der ki? Ayy cok zor cok.

"Bkz. Youtube'da " Be ahlaksız, be namussuz ! be adi diyen malum şahıs"

Kesinlikle ekocumda yapıyordur zaten yardımları,aslında darısı tüm belediyelere olsun.
Yapıyorlar, ben görüyorum. Kolilerle düzenli yardım yapıyorlar yoksul ailelere, önceki Urfalı komşum 4 çocukluydu geliyordu hep koli. İçerik soramadım utandırmamak için.

Evet mesajiniz cok dogru,biz ogretmenler, memurlar zaten durumdan memnun degiliz,aldigimiz maas asgari ucret duzeyine dusme noktasinda hatta dusmus bile.

Fakat anlatamadigim nokta şu malesef tum liderler koltuk derdinde,biri gelmis 75 yasina defalarca secim kaybetmis ama koltugunu terketmeyen, digeri; ekonomi batmis,ulke multeci dolmus artik yeter kendi irademle birakayim, baskasi gelsin demiyor.Resmen bize dayatilan az secenek arasinda tercihe zorlaniyoruz. Ben de bu sebeple uzuluyorum.Bunlar oldukca hic bir sey degismeyecek ulkemde.

Ne guzel soyluyorsunuz iste hocam.Bu kabullenmislik belki de memuru iyice ezdirdi.Bu acidan baktiniz mi hic? Az buz yillik ogretmen degilsiniz.Ya sendikasiz ya da sarı sendikadasiniz.Sendika baskaninin bizimle alay eder gibi istedigi zam oranlarina nasil tepki vermiyorsunuz misal.Bu konuda bile kabullenistir bence paylasimlariniz.
Daha onceki yorumunuzu alintilayamadim pkk yi en buyuk tehdit goruyorsunuz.Bunda hepimiz hemfikiriz ama hocam multeci problemi kartopu gibi buyuyor.Sizce de degisime bir firsat verip ne olacagini gormek icin beklemeye degmez mi?

Siz ne paylaşırsanız paylaşın yalan,montajdır.. uğraşmayın boşuna malesef...
Yeliz sen diğerlerinden daha farklı yaklaşıyordun olaya. Sinirler gergin üzülmeyin vb mesajların da vardı. Farklı görüşte olsak da seviyordum tutumunu.

Ne oldu sana 2 gündür? Videonun orijinali bu mesajının üstünde paylaşılmış. Bu video montaj değil. Sadece editlenmiş. Başı kesilmiş.

Savunmak en doğal hakkın. Bir partiye oy vermişsin sonuçta. Ama lütfen gerçekçi şeylerle gel.

Burda hüdapar ı aklamaya çalışanlarıda mı görecektik vay be inş. Başınıza gelirlerde onlar
Biraz önce bir mesaj vardı. Hüdapar, Sabiha Gökçen hava alanı isminden kadın olduğu için rahatsız diye. Yanlıştı, başka sebebi olduğunu okumuştum. Sırf böyle sanılır diye yazmamıştım🤦🏻‍♀️

Yahu yakınını kaybetmiş madenci yakını Erdoğan danışmanı Yusuf Yerkel tarafından yerlerde tekmelendi. Arşivi açarsak altından kalkamazlar, benim de şimdi kötülük yarıştıracağım yok. Ahlâki olarak çürükleri olan bir toplumuz, kabullenelim.

Yapıyorlar, ben görüyorum. Kolilerle düzenli yardım yapıyorlar yoksul ailelere, önceki Urfalı komşum 4 çocukluydu geliyordu hep koli. İçerik soramadım utandırmamak için.
Birde utanmadan ne yapıyor diyede ekoyu taşlıyorlardı hasımzıklık yaptıkları.
Biraz önce bir mesaj vardı. Hüdapar, Sabiha Gökçen hava alanı isminden kadın olduğu için rahatsız diye. Yanlıştı, başka sebebi olduğunu okumuştum. Sırf böyle sanılır diye yazmamıştım🤦🏻‍♀️
Yanlış olan neymiş başka sebeb mi var şimdi.

Çok sevdiğim bir atasözü var “dinime küfreden, Müslüman olsa bari”

Her kesimden çirkin ithamlarda bulunan insanlar var.Bunu bir kesime mâl edemeyiz sadece.Ne olursa olsun,orada gerçekten yardıma muhtaç insanlar olduğu ve Türk milletinin her koşulda yardıma kosacagi aşikar.Benim kafamı kurcalayan bir şey var,deprem olduktan sonra televizyonlarda toplanan milyonlarca lira ne oldu?Bu para deprem bölgesindeki halk için kullanılıyor mu gerçekten?Toplanan

Ne guzel soyluyorsunuz iste hocam.Bu kabullenmislik belki de memuru iyice ezdirdi.Bu acidan baktiniz mi hic? Az buz yillik ogretmen degilsiniz.Ya sendikasiz ya da sarı sendikadasiniz.Sendika baskaninin bizimle alay eder gibi istedigi zam oranlarina nasil tepki vermiyorsunuz misal.Bu konuda bile kabullenistir bence paylasimlariniz.
Daha onceki yorumunuzu alintilayamadim pkk yi en buyuk tehdit goruyorsunuz.Bunda hepimiz hemfikiriz ama hocam multeci problemi kartopu gibi buyuyor.Sizce de degisime bir firsat verip ne olacagini gormek icin beklemeye degmez mi?
Değişim olsun bende isterim değişimin olmasını ama ben Kılıçdaroğlunun da bu değişimi yapabileceğine inanmıyorum keşke Erdoğan'ın karşısına daha güçlü birini cikartabilseler de a partisi b partisi demeden oyumuzu versek şuan ki tabloda bana göre en iyi seçenek o duruyor

Back
X