Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Değişimi gerçekten isteyen biri mevcut olanın karşısında kim varsa o gelsin der. Varsayımlarda bulunmaz. Acaba demez. Önce bir değişsin ne gelecek bir bakalım der. Altını çiziyorum değişimi gerçekten isteyen biri...
Ben sizin kadar radikal kararlar alamıyorum kusura bakmayın ☺️

Şunu da ekleyeyim: bizim site tarım arazisi üzerine yapılmış. Zamanında kayısı bahçesi, bostan ve tarla olan yerleri iktidarın milletvekilleri imara açmış, belediyesi de 13 kat, 15 kat çıkılmasına izin vermiş! Biz evi alırken bilmek zorunda değildik ama imara açanlar, yapıya izin verenler bal gibi de biliyordu. Canından olmayan insanların en iyi ihtimalle tüm birikimleri, zorlukla ödedikleri kredileri bir gecede gitti! Bizi ortaya katarak yandaşlık yapmayın çok öfkeliyim ben oy verene de, savunana da!

Değişimi gerçekten isteyen biri mevcut olanın karşısında kim varsa o gelsin der. Varsayımlarda bulunmaz. Acaba demez. Önce bir değişsin ne gelecek bir bakalım der. Altını çiziyorum değişimi gerçekten isteyen biri...

Size katılıyorum demek için yazıyorum :) zaten sinirimi zıplatan bir iki hesabı engelledim rahatladım yeminle.

Benim için akpden tayyipten kötü hiçbir şey olamaz işte bunu anlamıyorlar. Bu hükümet bizden alıp zenginleşti, semirdi. Tek altın alyansla gelenler be hale geldi, adalet bitti, eğitim bitti, yahu kızılay kızılay, hepimizin kızılayıydı artık kan vermiyoruz kan. Kan vermiyoruz yahu. Benim kanımı alıp satıp semirecek diye kan vermiyoruz. Ysk ya güvenmiyoruz, trt ye hiç güvenmiyoruz. Ülkede güven duyduğumuz 1 kurum kalmadı. Ben yardımımı ahbapa yaptım çünkü çalmayacaklarına asla eminim diyemem dahası mı var bunun? Ülkeye olan inancımız bitti, liyakat bitti. Sadakatle döndürmeye çalışıyorlar al ekonomi bakanı çok sadakatli.

Yok iki tercih de kötü ama benim gönlüm tayyipten yana diye bir şey olamaz bence işte. Tuvalet terliği değil bak boş koltuk yahu boş diyorum boş çok daha iyi olur ülke için ki berat albayrak sonrası 2 gün boş kalan koltukla ekonomi rahatladı. Yani kk da kötü vs yi geç. Bundan daha kötü hiçbir şey olamaz. Çünkü her şeyi ele geçirdiler. Yeni gelen daha beceriksiz nasıl olabilir bilmiyorum ama hadi diyelim daha beceriksiz olacak, en azından kurumlara sadakat bitip liyakat başlasa, biraz bile ülkeye umut olsa çok daha iyi.

Yoksa önümüz çok karanlık. Tepetaklak gidiyoruz. Hayır bazıları çok memnun zevk alıyor belli ama olan bize oluyor işte :( öyle üzgünüm ki.

Aklıma bir şey takıldı. Konuşuldu mu bilmiyorum.

2018 seçimlerinde elimizde hiçbir video falan yokken(hatirlayamiyorum varsa da) Muharrem İnce'nin oylara sahip çıkmadığı konusunda eleştiriler yapıldı. Sirf bu sebeple nefret eden bir sürü de insan var.

Şimdi onlarca video gördük. Buna karşı susup oturan bir Kemal Kılıçdaroğlu var.

Sorum İnce'den nefret edenlere. Aynı hissi (nefret olması şart değil) bugün bu seçim için mevcut adaya karşı taşıyor musunuz?
Kendi adıma İnce yi sevmeyen biri olarak yazayım. Millet İttifakının YSK önüne gidip açıklama yapmasını beklerdim. Seçime girmeden önce Onursal Adıgüzel ve ekibinin yerine çok daha iyi bir ekip kurulmasını ve oylarımıza sahip çıkmalarını beklerdim. Ekrem başkanın sürekli yayına çıkmasını ve durumu açıklamasını beklerdim. Şuan bizi de bir belirsizlik içinde bıraktılar. Bu oyumu değiştirir mi tabi ki değiştirmez. Hala iktidar değişsin istiyorum.

2018 seçimlerinde elimizde hiçbir video falan yokken(hatirlayamiyorum varsa da) Muharrem İnce'nin oylara sahip çıkmadığı konusunda eleştiriler yapıldı. Sirf bu sebeple nefret eden bir sürü de insan var.

Sorum İnce'den nefret edenlere. Aynı hissi (nefret olması şart değil) bugün bu seçim için mevcut adaya karşı taşıyor musunuz?
Seçimin resmi sonuçlarını ve açıklama bekliyorum. İnceyle aynı şeyi yapmadı kılıçdaroğlu. Gece 5 te ysknın önüne gittiler, oylara sahip çıktılar. Halâ çabalıyorlar. Kimse adam kazandı deyip saklanmadı. Ayrıca açıklama var oyların da seçimin de peşini bırakmadık bırakmayacağız dediler, diyorlar. İkisi aynı kefeye konulamaz. İlk gece ilk açıklama geldiğinde buraya veryansın edip öyle yattım. Mesajı bulup ekleyemeyeceğim şu an, oylara sahip çıkmaya devam demeyince yıkıldım. Meğersem bunu söyleme gereği duymamış. Oyların peşine düşmeseler ağzıma geleni saymaya devam ederdim.

Son düzenleme:

Eklentiler

• B89DE71F-A006-45BC-9783-D942A14874CD.webp
    B89DE71F-A006-45BC-9783-D942A14874CD.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 39309E1D-B571-411D-87DA-BAD5DB2E96B4.webp
    39309E1D-B571-411D-87DA-BAD5DB2E96B4.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 8CC80A87-B449-4019-92CB-0FB711E22107.webp
    8CC80A87-B449-4019-92CB-0FB711E22107.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 47
  • F443D531-51A7-48CE-AFDF-22A5C9BD2E98.webp
    F443D531-51A7-48CE-AFDF-22A5C9BD2E98.webp
    55 KB · Görüntüleme: 50
Seçimin resmi sonuçlarını ve açıklama bekliyorum. İnceyle aynı şeyi yapmadı kılıçdaroğlu. Gece 5 te ysknın önüne gittiler, oylara sahip çıktılar. Halâ çabalıyorlar. Kimse adam kazandı deyip saklanmadı. Ayrıca açıklama var oyların da seçimin de peşini bırakmadık bırakmayacağız dediler, diyorlar. İkisi aynı kefeye konulamaz. İlk gece ilk açıklama geldiğinde buraya veryansın edip öyle yattım. Mesajı bulup ekleyemeyeceğim şu an oylara sahip çıkmaya devam demeyince yıkıldım. Meğersem bunu söyleme gereği duymamış. Oyların peşine düşmeseler ağzıma geleni saymaya devam ederdim.
Sizin mesajınız üzerinden ekleme yapayım az önce yazdıklarıma. İnce nin verdiği hayal kırıklığını Kılıçdaroğlunda kesinlikle yaşamadım. Beklentilerim oldu evet ama ikisi kıyaslanamaz.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Kk gayet güzel kampanya yürüttü bence. Gayet kucaklayıcı, sevgi dolu ve pozitif bir kampanyaydı. İlk aday olmasını hiç istemedim nedeni de anketlerde daha çok oy alan adayın olmasıydı aynı Meral Akşenerin dediği gibi. Olduktan sonra gayet iyi götürdü bence. Bir taraf yalanlarla montajlarla millet ittifakını şeytanlaştırıp taşlatmaya kadar götürürken diğerleri hep sevgi dili konuştu. Olmadı. Benim hakkım kendisine helaldir. Ama 28 mayısta kaybederse kesinlikle istifa etmeli o ayrı. Sonuçta elinden gelenin en iyisi de işe yaramamış olacak.

İnce konusu çok daha kötü. İnce o akşam hiç çıkmadı. Bir gazeteciye adam kazandı dedi kayboldu. Elbette o da çok üzülmüştür ama ona oy veren insanlara da "elimizden geleni yaptık, olmadı. Bundan sonra mücadelemiz devam edecek" gibi bir açıklama borçluydu.

Not: tayyip karşısında ince olsa kesinlikle oy verirdim ama. Sinan oğana da verirdim.

Hüda parı meclise sokan partiyi destekleyeceğini sanmıyorum. Şimdi herkes der ki yok hdp pkk bilmem ne. Her zaman çizgimiz terörle arasına mesafe koyması demiştir. Kılıçdaroğlu ile ne konuştular nasıl yol alırlar bilemiyorum ama millet ittifakından yana olması daha makul geliyor,veya bağımsız olur.

Çok üzülerek söyleyeceğim sinan oğanın millet ittifakına katılması bize hiçbir şey katmaz. Katmayacak. Bana gereksiz geliyor, inşallah yanılırım

Ben eksiltecegini düşünüyorum. Kk kabul etse de oturduğu masada taleplerinin kabul edilmesi imkansız. Çok kavga gürültü çıkar.
Ama öbür tarafa da onunla yürüyüp asla oy vermeyecek insanlar var
Strateji ihtimalleri yok artık dedirtiyor

Yorumları okumadan araya dalıyorum. Burayı okumaya kalksam seçimi takip edemeyecektim çünkü. Hayal kırıklığına uğradım. 2.tura kaldın tamam ama bu saate kadar mücadele eden insanlara saygından son oyun sayıldığını da görmek için bekleyeceğiz demeliydin. 2.turda kim arkanızda duracak şimdi sizin.

İkinci turda oyum yine onlara evet ama çok kalbim kırık. diyorlar ya alternatifi yok diye, benim için de bir alternatif yok.

İktidar yanlıları zahmet edip bana cevap yazmasın rica ediyorum. Kuracağınız cümleleri ezbere biliyoruz zaten. Yeteri kadar da üzgünüm. Ben sadece çocuklarım için adil ve güçlü bir ülke istiyorum. Çünkü bürokrasi içinde adelet olmadığını yaşayarak çok iyi öğrendim. Yaşamayanların ya da torpille yaşayanların anlayabileceği bir şey değil bu.

İnşallah şu 2 haftayı bekaa sorunları ile geçirmeyiz, herkes sağ salim o günü görür.

Şimdi hayal kırıklığıma sarılıp uyumaya gidiyorum. Sabah bakeım sizlere, iyi geceler

Seçimin resmi sonuçlarını ve açıklama bekliyorum. İnceyle aynı şeyi yapmadı kılıçdaroğlu. Gece 5 te ysknın önüne gittiler, oylara sahip çıktılar. Halâ çabalıyorlar. Kimse adam kazandı deyip saklanmadı. Ayrıca açıklama var oyların da seçimin de peşini bırakmadık bırakmayacağız dediler, diyorlar. İkisi aynı kefeye konulamaz. İlk gece ilk açıklama geldiğinde buraya veryansın edip öyle yattım. Mesajı bulup ekleyemeyeceğim şu an, oylara sahip çıkmaya devam demeyince yıkıldım. Meğersem bunu söyleme gereği duymamış. Oyların peşine düşmeseler ağzıma geleni saymaya devam ederdim.
O akşam yazığım mesajı da ekledim. Eksik kalmasın.
Özetle düşüncem budur

Back
X