Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese izletelim.İşte bu dil. Böyle girmeli topa, inşallah izleyen bulunur. Çok ihtiyacımız var buna
O kadar güzel anlatmışsın ki canım anlatılmak istenenileniSevgili Mune,
Hemen hemen değindiğiniz tüm noktalara katılmakla birlikte bir konuya özellikle parmak basmak istiyorum.
Yirmi bir yıldır devam eden müslüman mağduriyetine sebep olunması.
Laik ve demokrat olan bir partinin üniversite kapılarında, devlet dairelerinde ve askeri nizam gerektiren yerlerde mahkum eden zihniyete arka çıkması, açık söyleyeyim ülkenin geldiği durumun sorumlusudur.
Ben 26 yaşına kadar kapalı, 3 yılı yatılı olmak üzere tarikatların kuran kursuna küçük yaşta kapatılıp " okutulmak" zorunda kalmış, sonrasında okuyup mesleğini eline alabilme şansına vakıf olabilmiş orta yaşlı denebilecek bir kadınım.
O dönemde universite kapılarında başını açmak zorunda kalanlardan biriyim. Sonrasında fikirlerim değişti ve şu anda dine uzak bir noktadayım. Ama o dönem gencecik kızlar olarak başörtüsü denen giysinin bir çok insan her ne kadar küçük görse de o insanlar için ne kadar önemli olduğunu yaşayarak öğrendim. Başörtüsünü çıkartınca kendisini çıplak kalmış hisseden gencecik dimağlara o yaşatanlar şu anda Atatürk Türkiyesini yıkmak için elinden gelen partilerin, dul kadınları kapatıp " sahipleneceklerini!" açıkça yazmalarından korkmayan partilerin Laik Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu M.K Atatürk'ün kurduğu meclise girmesine sebep olanların ta kendisidir.
Gerçekler acıdır, dost acı söyler. Demokrasi ve özgürlükler sadece chp teyzelerinin değil, gencecik başörtülü çocuklarımızın da malıdır. Bugün bu noktaya gelindiğini görüyorum yavaş yavaş ta olsa. Başörtülü çocuklar bizim zamanımızdaki gibi hor görülmüyor, daha çok ön plandalar. Her ne kadar mahalle baskısı kısmen devam etse de en azından okuma şansları çok yüksek. Benim okumak ve onlisans mezunu olabilmek için deliler gibi yaptığım mucadeleyi vermek zorunda kalmıyorlar.
Vel hasılı kelam, CHP yıllardır bu yönde eleştiriler alıyor olsa da ben değişim için pekte umitli değilim. Zira konu CHP/DSP/AKP vs değil genel olarak halkımızın ülkemizin bir zihniyet partisidir.
Sözlerimi çok beğenerek izlediğim rahmetli GEORGE CARLIN isimli ABD'li süper zeki bir stand up komedyenini sözleri ile bitirmek istiyorum.
" Herkes politikacılardan şikayetçi, işte şöyle kötüler böyle kötüler.. Peki bu politikacılar Mars!tan mı geldi yoksa Venüs!ten mi? Amerikalı politikacıları Amerikalı anneler, babalar, öğretmenler yetiştirdi. Amerikan halkı ne ise politikacıları da odur"
Bu sözleri Türkiye veya başka bir ülkeye uyarlamak zor olmasa gerek...
Facede de paylaşmak lazım.Herkese izletelim.
Ne güzel yazmışsınızBim'de 5 kg yoğurt 95 lira. Vicdanı rahatlara...
Çocuğunuza kıyafet alamıyorsunuz ama sizi bu duruma sokanlara oy vermeye vicdanınız rahat.![]()
Ali cengiz oyunları![]()
EstağfirullahÇok ugrastirdim seni de kusura bakma
Okuyacağım şimdi ben sizi anladım![]()
Eyyyy lgbt !
Gerçekten midem bulanıyor artık.
Depremzedeler asla ama asla bu muameleyi hak etmiyorlar.
Dudak hareketleri farklı ewt ... Uydurukmuş.. teşekkürler canm..Yeliz'im bu yalan haberdir inanma
Kurtulmak istemeyeni kurtaramazsın ki. Geçen yaz eşimle Ölüdeniz'de her şey dahil bi otele gittik bir haftalığına, İngiliz bir aileyle tanıştık 1 aydır oradalarmış, buradan da Alanya'ya gideceğiz filan dediler. 3 tarafı denizle çevrili vatanımızın tadını yabancılar çıkarırken kendi halkımız pazarda ucuz domates kovalayıp yine de sonuç %50 ye yakın çıkıyorsa ne diyebiliriz biz?Ekonomik durumu iyi olmayan aile bireyleri daha çok suça yatkındırlar. Gelir diliminden düşük miktarda yararlanan bireyler ihtiyaç duydukları şeyleri alamama sorunu ile karşılaşmaktadırlar. Bunu yerine getirmek için bazı eylemlere kalkışmaktadırlar. Bunların başında hırsızlık gelir. Yoksulluk toplumdaki suç oranını arttırır.
Bu teyzemiz sizce hobi olarak mı çalıyor, her gün kameralara envai çeşit hırsızlık olayı yansıyor, suç bireysel deyip geçmek yerine sosyolojik sebeplerini irdelemeyelim mi? Halkın yarısı yoksul neden anlamak istemiyorsunuz? Giderek de yoksullaşıyoruz. Bizim aday beğenmeme, sandığa gitmeme lüksümüz mü var?
Eki Görüntüle 3248953