Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Burda hüdapar ı aklamaya çalışanlarıda mı görecektik vay be inş. Başınıza gelirlerde onlar sizi yönetir :KK66:
Hüda par da umrumda değil benim, sizin bu dediğiniz şeyden ben de depremzedelere yapılan yardımlarda haklarını helal etmeyen insanlara İnşallah sizin de başınıza gelirde sizde enkaz altında Kalın mı demem gerekiyor

Hüda par da umrumda değil benim, sizin bu dediğiniz şeyden ben de depremzedelere yapılan yardımlarda haklarını helal etmeyen insanlara İnşallah sizin de başınıza gelirde sizde enkaz altında Kalın mı demem gerekiyor

Gerçekten umrunuzda değil mi ? İnanamıyorum gerçekten!
Adamlar İslamcı Feminist Konca Kuriş'i domuz bağı ile işkence edip, öldürüp yaşadıkları villanın zeminine gömdüler. Yıllarca ailesi cesedine bile ulaşamadı.
Yalnız kadınları sahiplendireceğiz, bebeleri kapatacağız diyen adamlar cidden umrunuzda değil mi?

Öyle diyenlere söyle ben üstüme alınmam sen neden alındın tatlı kıss ;)

Ee demedi öyle bir şey ben konuşmasını dinledim dedim.
Acaba siz başka konuşmasından mı bahsediyorsunuz diye sordum link atın diye.
Yoksa ben kendi bildiğimi biliyorum zaten sizinkini merak ettim.
Önünü arkasını bilmeden başta kesin konuşmanızı yazdım.
Bir eğitimci olarak bunun yanlış olduğunu biliyorsunuzdur sürecin olayların ve kişiliğin gelişiminde esas olduğunu.
İki dakika izledim işte deyip insanlara böyle yazmanız olmamış.
Uzatmayalım en iyisi bir gün önüne arkasına bakarsınız artık gördüklerinizin
Yukarda atmis biri izleyecegim, niyetim bagciyi dovmek degil,Mansur Yavaş'a yakistirmamistim zaten, bazi degerler siyaset ustu olmali,A partisi gelse de B partisi gelse de degismemeli,milli guvenlik gibi.

PKK'yı elinde sopa olarak tutan bak ben olmazsam üstüne salarım diyen kesimden ne bekliyoruz ki.
Tabii ki HÜDA-PARi da savunur Hizbullahi da .
Fetoyu başımıza çıkaran her istediğini yapan sonra bela eden şimdi de Hizbullah için bunu yapıyor ama Hizbullah ne fetoye ne PKK ya benzer bunu bakalım ne zaman izleriz.
Geçmişini bilmeyen insanlara bunu göstermek gerçekten çok zor.
Bu ülkeye kürt,alevi,dadaş,laz kimseden zarar gelmedi PKK şimdi sokağa çıksa ilk önce Kürtler karşısına çıkar ama Hizbullah bir kere içeri sızdı.
Bunları temizlemek yüzyılları bulur.

Gerçekten umrunuzda değil mi ? İnanamıyorum gerçekten!
Adamlar İslamcı Feminist Konca Kuriş'i domuz bağı ile işkence edip, öldürüp yaşadıkları villanın zeminine gömdüler. Yıllarca ailesi cesedine bile ulaşamadı.
Yalnız kadınları sahiplendireceğiz, bebeleri kapatacağız diyen adamlar cidden umrunuzda değil mi?
Şimdi hedepe hedepe deyip duruyorlar ama zamanında o da çok umurlarında olmamıştı, çok şey bekliyorsunuz. Zamanında 30 kadar hdpli vekili sindiren şimdi 4 hüdaparlı vekili de sindirir. Boşa çene yormayın.

Kızınız yok mu sizin?

PKK'yı elinde sopa olarak tutan bak ben olmazsam üstüne salarım diyen kesimden ne bekliyoruz ki.
Tabii ki HÜDA-PARi da savunur Hizbullahi da .
Fetoyu başımıza çıkaran her istediğini yapan sonra bela eden şimdi de Hizbullah için bunu yapıyor ama Hizbullah ne fetoye ne PKK ya benzer bunu bakalım ne zaman izleriz.
Geçmişini bilmeyen insanlara bunu göstermek gerçekten çok zor.
Bu ülkeye kürt,alevi,dadaş,laz kimseden zarar gelmedi PKK şimdi sokağa çıksa ilk önce Kürtler karşısına çıkar ama Hizbullah bir kere içeri sızdı.
Bunları temizlemek yüzyılları bulur.

O ayrımı yapamamıyorlar maalesef
Şu an savundukları konuşmaları, yazışmaları, verdikleri oyları, özgürce yürüdükleri yolları bile Cumhuriyet'e borçlu olduklarının farkında değiller. Hizbullah neler yapmıştır, nerelerden gelmiştir okuma kültürleri yok ki, bugün savundukları zihniyet onları seviyorsa tamamdır. Biraz düşünseler halbu ki, bu Cumhuriyet herkese lazım ama ah işte.... Bu kadar nimetinden faydalanıp bu kadar nefret etmeyi nasıl başarıyorlar aklım almıyor....

Domuz bağcılar diyor ya.
Ya bir de millet bir öğrenmiş, Hüdapar Hizbullah'ın devamı değil deyip duruyorlar. Birkaç kişiden duydum bunu. Ciddi ciddi buna inananlar var heee.
Bebeğim annem dün, Erdoğ*n varken bişey yapamazlar dedi. 😂

Back
X