Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Polemiğin alasini yapiyosunuz AKP'li görüyor musun hiç burda ben hiç göremiyorum sayenizde 😂😂
Ben de akp ye verdim ve vermeye devam edeceğim ama gelip burada kımseye seviyesizce sataşmıyorum . Çünkü herkesin farklı fikirleri ve gerekçeleri var .
Sizinle dalga geçecek konuma geliyor insanlar o seviyeye düşüyorsunuz yapmayın lütfen

Ben de akp ye verdim ve vermeye devam edeceğim ama gelip burada kımseye seviyesizce sataşmıyorum . Çünkü herkesin farklı fikirleri ve gerekçeleri var .
Sizinle dalga geçecek konuma geliyor insanlar o seviyeye düşüyorsunuz yapmayın lütfen
Ayy ne kadar üzüldüm kendileri aglanilacak durumdalar Kılıçdaroğluna veriyorlar 😂😂

Canım adamı biz seçiyoruz biz adam 21 senedir kaybetmediki sizin adayiniz hep kaybediyor buna rağmen bırakmıyor hadi biz aday değiştiremiyoruz bizim cumhurbaşkanımiz koltuk sevdalısı siz farklı bir aday seçin farklı bir aday oturtun
Esasında burada mantıklı yazmışsınız. Defalarca seçimi kaybetmiş bir genel başkan bırakmazsa koltuğu, neden defalarca kazanan kişi bıraksın ki? Kaybeden bırakır, kazanan değil.

Screenshot_20230517_185914.jpg
@Selena 12 bak bu başlı başına yalan. 1995 anayasasında düzenleme ile 18e indirildiğinde Rte henüz belediye başkanı idi✌️

Bu tek ayak kaç gün sürer ?ben seviyordum bu arkadaşı...
Ya Allah aşkına neyini seviyorsunuz? Burada insanlar fikirlerini çarpıştırıyor. Kadın hiçbir şey bulamayınca bel altı vuruyor resmen. Yok seni alan olmadı mı, evde mi kaldın bilmem ne. Topik siyaset, içerik bdv.

18 yaş olmamalı bence seçilme yaşı🤦🏻‍♀️En genç milletvekili kaç yaşındaymış merak ettim bakayım:KK55:
Yaş değil ama gercekten oy vermek için de kriterler olmalı. Her 18 de her 28 de her 58 de oy vermemeli, kriteri olmalı. Secme yaşıni erdogan 18e indirdi diyor inatla da siz yanlssınız diyor😒

Ya Allah aşkına neyini seviyorsunuz? Burada insanlar fikirlerini çarpıştırıyor. Kadın hiçbir şey bulamayınca bel altı vuruyor resmen. Yok seni alan olmadı mı, evde mi kaldın bilmem ne. Topik siyaset, içerik bdv.
Ben böyle bir yorumuna denk gelmedim...

Bu tek ayak kaç gün sürer ?ben seviyordum bu arkadaşı...
Sevmeyin yeliz üzülmeyin de. Kendi grubunuz için hiç hoş bi örnek değil.Yazışmalarını okuyor msunuz seviye olarak ne durumda. Yazık hiç birsey bilmeden sallayıp duruyor kendini cok komik duruma düşürüyor.

Back
X