- 21 Aralık 2014
- 9.022
- 27.619
- 798
Napım kocam yok diye beni sahiplendircekler kwlwmwkgwkwlgwlwl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napım kocam yok diye beni sahiplendircekler kwlwmwkgwkwlgwlwl
Hindistan'la savasa girsek bi elimizde çay bi elimizde sigara onlar inek inekkk diye bağırıp dalarsa trollemekten gülmekten savaşamayız valla öyle bir delilik.Yarınlar yokmuşcasına, hayatımız kaymamışcasına gülüyoruz eğleniyoruz ya çok özel. Bu ülke hepimizi dellendirdi.
:) Kız seninle ben güzeliz de heeee, bu dezavantaj. Seni görmedim hiç ama güzel vibeı alıyorum. :)Napım kocam yok diye beni sahiplendircekler kwlwmwkgwkwlgwlwl
Oğlakların karşısında güzellik müzellik kalmıyor suratım İslamiyetten önce yapılan putlara benziyor rosaaaaammm :ddddddd:) Kız seninle ben güzeliz de heeee, bu dezavantaj. Seni görmedim hiç ama güzel vibeı alıyorum. :)
Şaka maka korkutucu yaa.![]()
Ben de onlardanım, allahtan kendim gibi bir adamla evlendim çocuklar benim yaşadığımı yaşamayacakMümkün valla. Muhafazakar ailelerden çok çıkıyor seküler gençler.![]()
Oğlakların Allah cezasını versin Visenyam hatunummm.Oğlakların karşısında güzellik müzellik kalmıyor suratım İslamiyetten önce yapılan putlara benziyor rosaaaaammm :ddddddd
Çok rastladım tanıtımına ama izlemeye cesaret edemedim. Hayat başlı başına gerilim zaten bir de onlarla üzülmek istemedim.Of Fred, Fred için, Fred'inki anlamına geliyordu mesela.
Beni derinden etkilemişti. İzlemeyeniniz varsa birinci sezonu izleyin derim hanımlar.
Demeyin öyle ya kızım ve ben de oğlağız ama zararsızız bizOğlakların Allah cezasını versin Visenyam hatunummm.![]()
![]()
![]()
Dedeme söyleyelim bunları ilaçlasınlarOğlakların Allah cezasını versin Visenyam hatunummm.![]()
![]()
![]()
Yetişkin, erkek ve kötü huylu olanları kastettik canımcığım. :)Demeyin öyle ya kızım ve ben de oğlağız ama zararsızız biz![]()
Aynen ya en kritik soruya o benim sorunluluğumda değildi diyor, bir dediği bir dediğini tutmuyor bu adama nasıl güvendiler bu kadar kritik bir seçimde hayret doğrusuBu kadar konuşmuş ama hiçbir şey söylememiş. Boş beleş. Bu adam hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Muhtemelen telegram gruplarından ses kayıtları düşüyor watsapa.
İnstagramda vardı Ankara. Rüzgardan koltuk yan binaya uçmuş. Dehşetle, şaşkınlıkla izledim. Yorumda biri inşallah ihtiyacı olan birine gitmiştir yazmış. Güldüm Allah affetsinAnkara’da acayip bir fırtına ve sonrasında yağmur vardı.
Hava bir değişik.
Bahar gelmeyeceğim diye inat ediyor bu sene:)
Pazarda ucuzladı kesin şaşmazsn artık erdoğandanSonuna kadar Erdoğan![]()
İsterse pahalı olsun kuzum benim biz doğadan ot toplar yeriz de davamızdan şaşmayızPazarda ucuzladı kesin şaşmazsn artık erdoğandan![]()