- 18 Mart 2021
- 11.895
- 62.143
- 548
Kimi savundugunuza iyi bakınSadece chpliler herseyi biliyo dimi
Sizin goruste olmayan herkes cahil zaten
Depremzedelere yapilan hakaret kufurleri hakli buluyosunuz ozaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimi savundugunuza iyi bakınSadece chpliler herseyi biliyo dimi
Herif buldukta biz mi yedirmedik kız :))Önce tapinacak, sonra yiycekler seni o zaman![]()
firina gittim kumruya benzer pogaca aldim 2 tane ekmekle birlikte 70 lira hesap odeyince ..esimde dedi fazla kestiler sanki ..geri dondum firjna sordum bu pogaca ne kadar dedim 15 lira dediBugün bi simit aldım şöyle büyükçe istanbul simiti gibi birşey dedim kaç para 14 dedi bi kaldım şöyle![]()
Bu mesajı nasıl depremzedelere yapılan hakarete bağladınız pess dogrusu. Provakatörlüğün manipülasyonun nirvanası.Sadece chpliler herseyi biliyo dimi
gerci şuan dusuk diyoruz ama nerden nereye cikti da düstu orasi da varŞu 28 Mayıs bir geçsin bakalım.
Kk’dan umudum var.. Şimdi daha çok sevdim sizi teşekkürler![]()
Erdoğan ilk turu alınca dij güçler elini eteğini çekti herhaldegerci şuan dusuk diyoruz ama nerden nereye cikti da düstu orasi da var![]()
Merak etmeyinKimi savundugunuza iyi bakın![]()
ahmet davutoglu ile ilgili bugun komik bir video izledim bayagi guldum ..oy kullanirken acele ediyor ak partiye atiyor sonrada" aliskanlik tüh ya" diyorAhmet davutoğlu aday olsaydı ona verirdim çok masum duruyor![]()
Ahmet davutoğlu aday olsaydı ona verirdim çok masum duruyor![]()
Merak etmeyin
Ben kimi savundugumu cok iyi biliyorum![]()
Malesef kural var 50+1 oy olması lazım yoksa gene kazandı
Vallahi nereden geldi ne güzel tek turda bitecekti![]()
Vallahi 18 yaşınada indiren akp ve ben akp iktidarda iken oy veriyorum
Bunları bilmeyen birini savunuyorsunuz bravo devam edinCanım oy kullanma yaşı on sekiz değildi sen kendini gelistir
Yok sapyocum silkelemeyip direkt silkmeleri lazımTomiler joniler silkelesin bu yalan haberleri yapanları. Amin.
Biraz alıcılarınızı açın. Söylenen şeyleri cımbızla seçip, anlatılmak isteneni anlamamaya çalışmak için verdiğiniz bu çabayı ülkemizin geleceği içinde verin. O zaman herşey mükemmel olacak. Kime oy verdiğiniz veya hangi düşünceyi savunduğunuz umrumda değil. Depremzedelere yapılan serzenişin ana sebebi yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen, yalnız kalmalarına rağmen daha ilk turdan böyle bir sonuç çıkmasıydı. Yapılamayan, planlanmayan şeylerin cezasız bırakılmasıydı. Yoksa tabii ki herkes istediğine oy verebilir. Olayları saptırmayın lütfen.Sadece chpliler herseyi biliyo dimi
Ya insanin zeka evrimi bile insanın pişmiş et yemesi ile orantılı, bilimsel çalışmalar bunu gösteriyor, yani tâbi ki ablam otçul başka yolu mu var ?!?Proteinin ve özellikle et yemenin önemi adlı çalışma. Hep diyorum, halkı fakir ve aç bırakmak, sürekli basit karbonhidratla beslenmeleri de bir politika.