Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Burda trol diye kibledigim birinin hala trol cikmamasi sasirtiyor beni ..ama bugun biraz sitede gezindim de arkadaslar banlanmayin dikkat edin .bazen trol hesaplar geliyor :olamaz:
Ben de çoğu zaman biri için bu şahıs halis mi diye çok sordum kendime, sonra halis olmadığını gerçekten var olduğu gerçeğiyle sürekli yüzleşiyorum. Sonra geleceğimi belirlediği aklıma geliyor :KK14:

Biraz alıcılarınızı açın. Söylenen şeyleri cımbızla seçip, anlatılmak isteneni anlamamaya çalışmak için verdiğiniz bu çabayı ülkemizin geleceği içinde verin. O zaman herşey mükemmel olacak. Kime oy verdiğiniz veya hangi düşünceyi savunduğunuz umrumda değil. Depremzedelere yapılan serzenişin ana sebebi yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen, yalnız kalmalarına rağmen daha ilk turdan böyle bir sonuç çıkmasıydı. Yapılamayan, planlanmayan şeylerin cezasız bırakılmasıydı. Yoksa tabii ki herkes istediğine oy verebilir. Olayları saptırmayın lütfen.
Boşuna parmaklarini yorma be kardeşim savundukları kişi selena 😂

I Ilyusa arkadaşınızın iletilerini okudunuz mu?Oy verme yaşını Erdoganın 18e indirdiğin bizim yanlış bildiğimizi ısrarla savundu. Sonra Erdoganın anayasa hiç yokmuşcasına ne de güzel lutfederek 5 sene de bir seçim yaptıgnı, istese yapmadan diktatörlük yapabilecegnı söyledi. Siz bunları körü körüne savunan birine ne derdiniz?

Biraz alıcılarınızı açın. Söylenen şeyleri cımbızla seçip, anlatılmak isteneni anlamamaya çalışmak için verdiğiniz bu çabayı ülkemizin geleceği içinde verin. O zaman herşey mükemmel olacak. Kime oy verdiğiniz veya hangi düşünceyi savunduğunuz umrumda değil. Depremzedelere yapılan serzenişin ana sebebi yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen, yalnız kalmalarına rağmen daha ilk turdan böyle bir sonuç çıkmasıydı. Yapılamayan, planlanmayan şeylerin cezasız bırakılmasıydı. Yoksa tabii ki herkes istediğine oy verebilir. Olayları saptırmayın lütfen.
Bu hakaretler chpli birilerinw yapilsaydi kiyameti koparirdiniz ama

Boşuna parmaklarini yorma be kardeşim savundukları kişi selena 😂
En baştan beri olmadığım için selena kimdir necidir bilemiyorum ama üzülüyorum böyle söylemlere ister istemez. Kimse depremzedelere yardım için başımıza silah dayanamadı neticede içimizden gelerek yaptık. Böyle bir konunun bile alet edilmesi canımı sıktı.

Sonuna kadar Erdoğan ❤️
Ah niloya, fotbol oynamıyoruz kuzum, işin içinde hizbullah var. Pkk meclise girdi diye ortalığı yırtıyordunuz, kkya oy vermeme bahanenizdi, feminist dindar bir kasının binlerce insanın katili psikopat bir grup mecliste sandalye edindi halâ aynı yerdesiniz. Allah ıslah etsin. Humeyniyi de irana bir şey yapamaz, ülkeyi değiştiremez diye getirdiler sonra vinçlerin ucuna asılıp çarşafa girdiler. Sıra bize geliyor sayenizde. Torununa çarşaf giydirip eve kapattıklarında sana çok beddua eder bak iyi düşün

I Ilyusa arkadaşınızın iletilerini okudunuz mu?Oy verme yaşını Erdoganın 18e indirdiğin bizim yanlış bildiğimizi ısrarla savundu. Sonra Erdoganın anayasa hiç yokmuşcasına ne de güzel lutfederek 5 sene de bir seçim yaptıgnı, istese yapmadan diktatörlük yapabilecegnı söyledi. Siz bunları körü körüne savunan birine ne derdiniz?
Ben diger arkadasin cahiller dedigi yorumu elestirdim cunku genel konusiyo

Deprem bölgesinin hepsi AKP'li mu CHP'li hiç yok mu ama hepsine hakaret ediyorlar.
Burada kimse depremzedeye laf etmez ama 2-3 kendini bilmezi meze yaparsınız tabii böylesi işinize geliyor.

Hangi hakaretler hanımefendi?
Benim için kimin neyi savunduğunun bir önemi yok yeterki mantıklı olsun ve savunabilsin. Kendinden ödün vererek kimse savunulmaz. Ne münasebet. Körü körüne birşeyi savunmak bana saçma gelen şey. Evet bu adamı savunuyorum ama şurasını da doğru bulmuyorum diyebiliyorsanız size saygım sonsuz. Ama herşeyiyle doğru diyorsanız orda bir sorun var.

En baştan beri olmadığım için selena kimdir necidir bilemiyorum ama üzülüyorum böyle söylemlere ister istemez. Kimse depremzedelere yardım için başımıza silah dayanamadı neticede içimizden gelerek yaptık. Böyle bir konunun bile alet edilmesi canımı sıktı.
O zaman takip etmediginiz konu hakkında genelleme yapıp konuya dalamayin bı zahmet.
Orada depremzedeler için tek kelime yazmıyordu.
Siz bilmediğiniz konuda yazıp araya depremzedeleri karıştırdiniz.
Şuan burada kimse bunu alet etmez ama siz konusunu açtınız.

Yorumların altında ki beğen durumuna baktım da millet ittifakı diyenlerde 1 tane beğenmedim görmedim ama cumhur ittifakı diyenlerde beğenmeme tuşu maşallah coşmuş. İşte bizim farkımız bu biz herkese saygı duyuyor oyumuzu verip geçiyoruz ama milletciler kendisinden olmayan herkese karşı agresif ve oteleyici. Benim ve ailemde ki herkesin oyu Cumhur İttifakına ben kendimce tarttim ve doğrusu bu olduğuna kanaat getirdim Rabbim yanıltmasın Erdoğan a oy verdiğim için illa kazansın diyemem Ülkem için en hayırlısı kimse o gelsin inş.
Aynen öyle tabikide 1.5 yil pandemide herkez yatarken o adam gene millete yardimini yapti son 3 4 yilda neden bu kadar maaslariniz yukseldi ya neden ailenizde sulalenizde devletten yardim parasi aliyor komur aliyor o zaman madem adam bi yapmiyor sizlerde yararlanmayin millet itifaki gidip terorirslerle is birligi yapiyor ayakta alkisliyorsunuz iste dusunce özgürlügu bu oluyor onca sehidimizin cocuklari yetim bunlari da düşünün verceginiz adam teroristle is birligi icinde sizler hala bunu anlamıyorsunuz.

Ay evde yağ kalmadıydi seçimden önce evi doldurayim, seçimden sonra büyük geliyor kriz o_O
benim 1 tane hep olur kenarda fazladan ..surekli kullamdigim bitmisti yenisini aldim .elimizde kalan nakiti artik kuru gida alir olduk o.O

Sadece chpliler herseyi biliyo dimi
Sizin goruste olmayan herkes cahil zaten
Depremzedelere yapilan hakaret kufurleri hakli buluyosunuz ozaman
Kaamooooon. Hadi ama akapeliler. Sizi bizi yok bu işin. Top herkeste patlayacak. Acısını hep birlikte yaşayacağız. Ucu dokunduğunda anlarsın. Mhp, akp, chp... soyunuz sopunuz seçimleriniz bedelini ödeyecek. Şimdi depremzede diyerek konuyu saptırma hiç. Ahirete kadar girersin şimdi sen. Her şeyi gayet iyi anlıyorsunuz aslında. Sadece o çıkarlarınız yok mu...

Back
X