Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu hakaretler chpli birilerinw yapilsaydi kiyameti koparirdiniz ama
Arkadaşım, konuyu saptırmasana, sana bir soru soruldu.
Ama şunlar olsa şu olurdu bilmem ne ??
Birinizden de bi farklı birşey duyalım, papağan gibi aynı şeyleri okuyoruz iflahimiz kesildi yaa

Sadece chpliler herseyi biliyo dimi
Sizin goruste olmayan herkes cahil zaten
Depremzedelere yapilan hakaret kufurleri hakli buluyosunuz ozaman
Türkiye deprem bölgesi her yerde bekleniyor nerde olsa Kahramanmaraştakilerle aynı kaderi yaşayacağız emin olun...şuan İstanbuldayım Depremde birinci bölge yaşama şansımız SIFIR NİYE biliyormusunuz Kahramanmaraşta olanlari bize de olacak zamanında gelemeyecek ekip ve ekipman Çünkü PARA YOK.sizede gün doğdu bence siz depremzedelerin sırtından oy toplama derdine düşmüşsünuz.kimse kusura bakmasın egerki benim verdiğim oy insanlarin madi manevi sıkıntıya düşürecekse eleştirme haklarina sahipler.deprem doğal afet,tedbirsizlik sorumlusu bizler değiliz varsa bir kaç cümleniz gidip sorumluların karşısına geçer hasap sorarsınız bizde sizi cesaretinizden dolayı alkışlariz.

Sadece chpliler herseyi biliyo dimi
Sizin goruste olmayan herkes cahil zaten
Depremzedelere yapilan hakaret kufurleri hakli buluyosunuz ozaman
Afad yoktu, vinç gelmedi, asker çıkmadı, devlete hakkım helal değil deyip gidip ona oy verene kızmaya hakkımız yok yani. Kim neyle çeliştiğinin farkında değil bence.

Ben pahalılıktan çok sıkıldım..
Yaşım 30 oldu en deli dönemlerim geçti ama sonrası kurtulsun istiyorum..
Ne bileyim bi yurt dışına çıkmak istiyorum..
Bi konser olduğu zaman parayı düşünmeden gitmek istiyorum.. 2018 de falan öğrenci halimle gidebiliyordum çünkü! Ülke bitik!
Yani markete girince fiyatlardan yüzüm asılmasın, of yine zam gelmiş diye söylenmeyim istiyorum..
İstediğim telefonu alabilmek istiyorum.. Bugün Amerika’da 1000 dolar olan telefon ülkemde 50 bin tl olmasın istiyorum.. 2 kat fark dolar hesabıyla bile!!
Ev hayali kuralım istiyorum..
Evimiz olmasın ama kiralar canımızı yakmasın istiyorum..
Çok lükse kaçmasak bile adam akıllı bi araca binelim istiyorum..

Bu ülkede bunların hepsi imkansız şu an!!
Bunları görün ya görün!!

O zaman takip etmediginiz konu hakkında genelleme yapıp konuya dalamayin bı zahmet.
Orada depremzedeler için tek kelime yazmıyordu.
Siz bilmediğiniz konuda yazıp araya depremzedeleri karıştırdiniz.
Şuan burada kimse bunu alet etmez ama siz konusunu açtınız.
Öncelikle istediğim konuya istediğim yerden girerim. Buna yorum yapma hakkını nereden bulduğunuzu bilemiyorum. Sizin tanıdığınız insanları tanımak zorunda değilim. Benim alıntıladığım ve cevap verdiğim mesaja bakarsanız hanımefendinin depremzedelerle ilgili yorumunu görürsünüz. Ben kendim açmadım. İlla laf sokacaksanızda mümkünse iyi okuyun, öyle yapın.

Öncelikle istediğim konuya istediğim yerden girerim. Buna yorum yapma hakkını nereden bulduğunuzu bilemiyorum. Sizin tanıdığınız insanları tanımak zorunda değilim. Benim alıntıladığım ve cevap verdiğim mesaja bakarsanız hanımefendinin depremzedelerle ilgili yorumunu görürsünüz. Ben kendim açmadım. İlla laf sokacaksanızda mümkünse iyi okuyun, öyle yapın.
Ben size yazmadım.
Diğer hanıma cevap verdim kusura bakmayın.

firina gittim kumruya benzer pogaca aldim 2 tane ekmekle birlikte 70 lira hesap odeyince ..esimde dedi fazla kestiler sanki ..geri dondum firjna sordum bu pogaca ne kadar dedim 15 lira dedi :KK57:
Ben çocuklara milföyden simit yapıyorum tanesi 4 liraya falan geliyor. Hafta sonu poğaça simit keyfimiz vardı onu da evde yapar olduk artık.

Lütfen objektif olun.. Pandemide 1,5 sene evde oturduk sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada ekonomiler alt üst olmuş durumda Fransa'da ve Almanya'da enflasyon görülmemiş rakamlara ulaştı şu anda eski Türkiye olsa IMF'dren kredi dileniyor olurduk..
Keşke bazı belediyeler de ekonomi böyle zordayken onmilyonarca liralık konserler verip ideolojik algı oluşturmaya çalışmasaydı o parayı halkına hizmet olarak aktarsaydı.. Neyse... bu sıkıntılı günlerden hep birlikte çıkacağımızı ümit ediyorum..
Keşke sarayın ışıkları biraz kısılsaydı da konserlerden önce harcamalar buraya gitmeseydi

Aynen öyle tabikide 1.5 yil pandemide herkez yatarken o adam gene millete yardimini yapti son 3 4 yilda neden bu kadar maaslariniz yukseldi ya neden ailenizde sulalenizde devletten yardim parasi aliyor komur aliyor o zaman madem adam bi yapmiyor sizlerde yararlanmayin millet itifaki gidip terorirslerle is birligi yapiyor ayakta alkisliyorsunuz iste dusunce özgürlügu bu oluyor onca sehidimizin cocuklari yetim bunlari da düşünün verceginiz adam teroristle is birligi icinde sizler hala bunu anlamıyorsunuz.
Adam cebinden verdi evet. Adama tapalim!
Hatta millete mesaj atip iban vererek "biz bize yeteriz" vs yine yardım mevzunu halkin sırtına yikmadi!?!
Peygamberlerin bile kusurunu günahını görürüz o adam puri pak !!
Kafan çok güzelmiş ablacım guleee gule kullan!
benim 1 tane hep olur kenarda fazladan ..surekli kullamdigim bitmisti yenisini aldim .elimizde kalan nakiti artik kuru gida alir olduk o_O
Valla en iyi yatırım bu artık :(

Burda trol diye kibledigim birinin hala trol cikmamasi sasirtiyor beni ..ama bugun biraz sitede gezindim de arkadaslar banlanmayin dikkat edin .bazen trol hesaplar geliyor :olamaz:
Biri bana kurşun döktğrdğ galiba muneye çarpılmadan idare ediyorum nasıl oluyorsa, darısı hepimizin başına

Adam cebinden verdi evet. Adama tapalim!
Hatta millete mesaj atip iban vererek "biz bize yeteriz" vs yine yardım mevzunu halkin sırtına yikmadi!?!
Peygamberlerin bile kusurunu günahını görürüz o adam puri pak !!
Kafan çok güzelmiş ablacım guleee gule kullan!

Valla en iyi yatırım bu artık :KK43:
Evet en azindan adam seccadenin üstüne basip poz vermedi

Ahmet davutoğlu aday olsaydı ona verirdim çok masum duruyor 😍
O masumiyete kanmayın, palazlansınlar bak ne canavarlar çıkacak onların içinden, çoğulcu demokrasi geri gelsin diye he diyoruz işte ama mayalarında akp var. Başkanlık sistemine geçişte binali ve onun çok büyük payı var. Bedelini burada ödemezlerse öte dünyada inşallah.

Back
X