Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aynen öyle tabikide 1.5 yil pandemide herkez yatarken o adam gene millete yardimini yapti son 3 4 yilda neden bu kadar maaslariniz yukseldi ya neden ailenizde sulalenizde devletten yardim parasi aliyor komur aliyor o zaman madem adam bi yapmiyor sizlerde yararlanmayin millet itifaki gidip terorirslerle is birligi yapiyor ayakta alkisliyorsunuz iste dusunce özgürlügu bu oluyor onca sehidimizin cocuklari yetim bunlari da düşünün verceginiz adam teroristle is birligi icinde sizler hala bunu anlamıyorsunuz.
Siz kimsiniz ne haddinize maaşımızı, ailemizi, sülalemizi sorguluyorsunuz? Her ay maaşlarımızdan ne kadarlık bir vergi dilimi kesiliyor haberiniz var mı? Devleti halk finanse eder! Bizim paramız bize harcanıyor!

Ben çocuklara milföyden simit yapıyorum tanesi 4 liraya falan geliyor. Hafta sonu poğaça simit keyfimiz vardı onu da evde yapar olduk artık.
milfoy simit tadi vermez ya

ben katkat yerdik ya eskiden okulda onun gibi uapayim dedim onu bile begenmediler..benim evdekilerin hepsi ayri gurme 🤷🏻‍♀️🥲

gecen hazir paket doner alip evde iskender yapayim dedim ii ihh evde yapilan disardakinin sagindan solundan gecemiyor .
bugun aksam yemeginde mercimek c. ispanak yemegi,makarna vardi

cocuk dedi ki niye kebap yapmiyorsun niye et yok bu evde 🤷🏻‍♀️ ortancanin hep bi isyankar hali vardir o meydan okudu bugun 🤷🏻‍♀️🥲

Aynen öyle tabikide 1.5 yil pandemide herkez yatarken o adam gene millete yardimini yapti son 3 4 yilda neden bu kadar maaslariniz yukseldi ya neden ailenizde sulalenizde devletten yardim parasi aliyor komur aliyor o zaman madem adam bi yapmiyor sizlerde yararlanmayin millet itifaki gidip terorirslerle is birligi yapiyor ayakta alkisliyorsunuz iste dusunce özgürlügu bu oluyor onca sehidimizin cocuklari yetim bunlari da düşünün verceginiz adam teroristle is birligi icinde sizler hala bunu anlamıyorsunuz.
benim esim pandemi boyunca calisti hic yatmadi o.O etrafimda yatani gormedim hic o.O

Adam cebinden verdi evet. Adama tapalim!
Hatta millete mesaj atip iban vererek "biz bize yeteriz" vs yine yardım mevzunu halkin sırtına yikmadi!?!
Peygamberlerin bile kusurunu günahını görürüz o adam puri pak !!
Kafan çok güzelmiş ablacım guleee gule kullan!

Valla en iyi yatırım bu artık :(
İban verdiği geceyi ömrüm boyunca unutmam. İspanya’ya bir uçak dolusu yardım gönderdik diye lafa bi girdi abi 1 liran var mı dercesine iban bilgisi paylaştı 😳

Birde sorayım hazır imkan varken. Kürt seçmen akpye oy verince kürt kardeşiniz oluyorda Kılıçdaroğluna oy verince niye terörist oluyor? Birde Hüdapar terörle bağlantılı mı değil mi?
Adam hdpden daha ateşli bir özerklik ve kürdistan savunucusu, bir videosuna denk geldim şok oldum. Hem bölücü hem şeriatçı, tehlikenin büyüklüğünü sen düşün, o videoyu arkadaşlar atmıştı buraya @neogthy sen attın galiba atsana o videoyu buraya tekrar görmeyenler görsün

Öncelikle istediğim konuya istediğim yerden girerim. Buna yorum yapma hakkını nereden bulduğunuzu bilemiyorum. Sizin tanıdığınız insanları tanımak zorunda değilim. Benim alıntıladığım ve cevap verdiğim mesaja bakarsanız hanımefendinin depremzedelerle ilgili yorumunu görürsünüz. Ben kendim açmadım. İlla laf sokacaksanızda mümkünse iyi okuyun, öyle yapın.
Arkadaşlar Cemoos Cemoos ffestinalente ffestinalente bence siz birbirinizi yanlış anladınız. Ikınızın de iletilerini okudum durduk yere iletisim de sorun oluşmuş. Aslında aynı yönden aynı yere bakıyorsunuz🌺

Senin cahilliğin benim hayatımı etkiliyor....

Kimse kendi cebinden yardım yapmıyor senin benim paramla yapılıyor o yardımlar.
Asgari ücret 30.000 olsa dahi alım gücümüz yok maaş yükseldikçe zamlar artıyor yani bir yerden verip bir yerden alıyorlar gerçekten farkında değil misiniz?
''Terorist'' diyorsun ya hani, sana o desteklediğin kişiyle alakalı bağlantılı bir ton video atabilirim hem de kanıtlarla beraber. Mesela hizbullah diyeyim, daha yeni salınmadı mı? Ya da meselaaa Hüda-Par'ın ''gerekirse pkk ile ittifak kurarız'' açıklamasına ne diyorsun?

Dilerim ki çocuklarınızı tek başına güvenip bakkala ekmeğe bile yollayamayacak duruma geldiğinizde her şey için çok geç olmaz.

He kardeşimiz bugün kahve içiyoruz arkadaşla izmir de belirteyim güya burda cok o sorun yok.
Ben wc ye gitmiştim geri indim arkadasımın yanına dedi kız başıma ne geldi bir bilsen dedi dedim ne oldu 2 çocuk gelmiş abla karnımız aç diye küçük olan benim çantayı almış gidiyormuş babasının malı gibi 😏 tuttum kızdım annesi geldi yalandan kızdı falan dedi arkadaşım o kadar rahatlar ki inanamazsınız

İsterse pahalı olsun kuzum benim biz doğadan ot toplar yeriz de davamızdan şaşmayız
Eleştirmeden ön yargısız açık kalplilikle soruyorum, davanız nedir, bana anlatır mısınız. Anlayamadığım, çözemediğim bu davayı bana açıklayabilir misiniz, ciddi ciddi soruyorum geyik yapmıyorum. Sol görüşlü bir insan olarak belki de algılayamadığım şeyler var, fikir alış verişi yapalım bana anlatabilir misiniz bu davayı

Evet en azindan adam seccadenin üstüne basip poz vermedi
Seccade sadece inançlıların ibadetlerini temiz bir zeminde yapmaları için kullanılan bir örtü, bir kutsallığı yok. Yerde duruyor. Kirlenince yıkanıp tekrar yere seriliyor.

Back
X