Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ha bu arada şu anda Suudi arabistan bile bizden daha ileri giderken biz geriye doğru yol alıyoruz. Akıl sağlığımı kaybetmemek için bu konudan çıkıyorum kalan arkadaşlara başarılar dilerim :rolleyes:

Birde 2 video atacağım lütfen izleyin belki bir nebze de olsa gözünüz açılır hatta kanalın diğer videolarınızı da izlemenizi tavsiye ederim. (LÜTFEN İZLEYİN)

Bakın ben ekonomi mükemmel demiyorum, her şey mükemmel demiyorum birçok kusur var, eksik var. Ama eskiyle kıyaslandığı vakit ne tür gelişimler olduğunu apaçık görebiliyoruz. Şahsen ben aklı selim düşünen bir vatandaş olarak 6 kişinin daha kendi aralarında bir birlik beraberlik kuramamislarken ve ülkemizi bölmek isteyenlerle iktidar uğruna bir olmuş insanları görünce bunun ne kadar akılsızca olduğunu düşünebiliyorum. Bu adamlar ülke yönetemez, aksine batırırlar. Bugünleri mumla ararız bakın demedi demeyin. Şimdiki halimizden memnun değiliz ama bu adamlarda gerçekten güven vermiyor
Çok şükür sıkıntılar olduğunu da biliyormuşsunuz. İnanın çok korktum herşeyi mükemmel görüyorsunuz diye.

Ülkemizi bölmek isteyenler meclisin kapısını kim açtı? Sınırlarımızı çok üzgünüm ama kevgire kim çevirdi? Kim elebaşlarıyla bugüne kadar pozlar verdi? Ha birde hüdapar gerçeği duruyor. Bu konularda ne düşünüyorsunuz?

Bunun İngiltere’den nasıl göründüğümüzle alakası yok , ben Türk gözüyle görüyorum , ben iki çocuk bir kocayla yurt dışında yaşıyorsam benim 10 bin aile soyum Türkiye de yaşıyor . O yüzden bana İngiltere’den sana nasıl görünüyoruz diye saçma yazılar yazmayınız .
bunda kizilacak bisey yoktu bence . sizin yurtdisinda yasayan bir vatandas olarak ulkeyi nasil gordugunuzu sormus arkadas

Kimler komi savunuyor al birini bur ötekine birinde hdp selahattini cikaricaz diyor chp selam gonderiyor digeri hüdapar diyor bilmem ne diyor Allah askina savundugunuz sayfalarca yazdiginiz birbirinizi yeri geldi yaşladiginiz şeylere bakin biz türk milletiyiz birbirimize düşman degil kardes olmaliyiz bırakina rtik secim tartışmasini cogunluk ne isterse o olur demokrasi denen seyde tamda bu kimse kimsenin dinine örtüsüne giyimine acikligina kapaliligina karismasin bazı soylemleriniz gordumki baya bir insani kıskirtıyor bunlara gerek varmı secim gelen ekadar delremde selde diger felaketlerde hep birlik oldu bu secim lanet gibi biraey kardesi kardeşe duşürüyor biz burda tartisalim herkes maasini alir kenardan izler bak ben bunu dedim boyle tepki verdiler tv izler gibi bir konusur 5 yıl ekmegini yerler herkes kendi geciminden ailesine bakmakla yükümlü isimiz bunlara kaldiysa genel olarak hepsi dahil yandik selametle kalın
2 tarafı birbirine düşman eden de yine bu iktidar. Halkın Cumhurbaşkanı çıkıp da kendisine oy vermeyen insanlara çürük s.rtk derse insanlardan ne beklersiniz ki? İmam-cemat hesabı.

Görmek istemeyen göremez maalesef. Eskiden sorun büyüklerinize, ne yiyip ne içiyorlarmış, böyle bolluk bereket var mıymış, hastaneler bu kadar konforlu ve rahat mıymış? Ülkenin her yerinde havalimanı var mıymış? Ulaşım bu kadar rahat mıymış? Üniversitelere kızlar başörtülü okuyabiliyorlar mıymış acaba? Kimse kusura bakmasın eskiyle kıyaslandığı vakit bu ülkenin gelişmişliğini görürsünüz.
Eskiden büyüklerimiz tarla ekip bicebiliyordu.
Her evde en az 1 hayvan vardı etini sütünü peynirini yoğurdunu yapabiliyordu.
Tavuğu vardı yumurtası yetiyordu.
Traktörüne mazot alırken kırk kez dusunmezdi.
Övündügünüz havalimanına kaç kez kaç kişi gidiyor ya.
Kütahyaya havaalanı yapmış yılda 300 kişi ancak gidiyor ben kutahyaliyim iyi bilirim.
Bir cocugumuz kısa kollu giyse açlar peşinde dolaşıyor bu mu özgürlük

Valla Tekirdağ Belediye Başkanının depremzedeleri seçim sonrası otelden çıkarmaya çalıştıktan sonra bir kez daha anladım ne kadar doğru kişiye oy verdiğimi
Okuyun bunlari arastirin biraz gercegi, herseye koru korune inanmayin

Eklentiler

• IMG_5962.webp
    IMG_5962.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_5963.webp
    IMG_5963.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_5964.webp
    IMG_5964.webp
    29 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_5965.webp
    IMG_5965.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 40
Bakın ben ekonomi mükemmel demiyorum, her şey mükemmel demiyorum birçok kusur var, eksik var. Ama eskiyle kıyaslandığı vakit ne tür gelişimler olduğunu apaçık görebiliyoruz. Şahsen ben aklı selim düşünen bir vatandaş olarak 6 kişinin daha kendi aralarında bir birlik beraberlik kuramamislarken ve ülkemizi bölmek isteyenlerle iktidar uğruna bir olmuş insanları görünce bunun ne kadar akılsızca olduğunu düşünebiliyorum. Bu adamlar ülke yönetemez, aksine batırırlar. Bugünleri mumla ararız bakın demedi demeyin. Şimdiki halimizden memnun değiliz ama bu adamlarda gerçekten güven vermiyor

Zaten milletvekili çoğunluğunu aldılar. Öyle kk kazansa bile mecliste her istediğini yapamayacak. Bu yüzden insanlar değişikliği savunuyorlar ve oy veriyorlar.

Bak 6 kişiden 2 si de, aynı sizin gibiydi, bugün farklı yerdeler, farklı şeyi savunuyorlar sizler de öyle olacaksınız.

Hâlâ giyineniyoruz abla hanım.
Benim çocuğum bı elbise giyse kim saldıracak diye korkuyoruz biz.
Yiyemiyoruz 300 liraya et alıp yiyemiyoruz 30 liraya patates alamıyoruz.
İçemiyorum hanım abla İsrail'den aldığımız kola bile 30 lira olmuş musluktan akan su 300 lira.
Fakirlik kalmadı demişsin çik akşamları pazar toplaninca artıkları toplayanlari gör bı zahmet.
Askıda ekmek bekleyenleri çöplerin başında nöbet tutan insanları bı hor.
Sen keseni iyi doldurdum galiba fakirlik tek tük kalmış hadi ordan be.
Dediğin gibi olsun, peki sen şuan muhalefetin ülkede tek aç bırakmayacağina inanıyor musun yoksa sadece iktidarla olan problemin mi sana bunu yazdıran güç?

Görmek istemeyen göremez maalesef. Eskiden sorun büyüklerinize, ne yiyip ne içiyorlarmış, böyle bolluk bereket var mıymış, hastaneler bu kadar konforlu ve rahat mıymış? Ülkenin her yerinde havalimanı var mıymış? Ulaşım bu kadar rahat mıymış? Üniversitelere kızlar başörtülü okuyabiliyorlar mıymış acaba? Kimse kusura bakmasın eskiyle kıyaslandığı vakit bu ülkenin gelişmişliğini görürsünüz.
Benim babanem öyle ac kalmış öyle aç kalmış ki aclıktan taş kaynatmış, salçalı taş çorbası yapmış.Sonra hasta olmuş aclıktan, hastane yokmuş varmıs ama chp hepsini kapamış kumarhane yapmıs rus ruleti oynatmıslar. Sonra hastane olmayınca babanemi bi akp kadın kılları teyze almış bakmış ama iyi olmamıs demiş ki ankaraya gitmen lazım ama gel gör ki ucak yokmuş hemen başka akp adam kılları amca ucak yapmıs babanemi ankaraya saraya götürmüşler. Öyle bi saraymış ki keklik görse çalmayı bırakır.Sonra nur cemaliyle sarayın sahibi emine diye bi akp kadın kullarının sahibi bu kadına hem ekmek hem pattis hem ucak hem örtü hem kömür vermiş cay da vermiş beyaz cay. Demem o ki ahh ne günler yaşadık be.

Dava bu işte hizmet davası 100.yılda ülkemizi iyi yerde mi görmek istemiyorsunuz daha alıntı yapmayın cevap vermeyeceğim
Yaşadığımız durum hizmetler sonucu yani, ben gayet medenice sizi anlamak istedim ama anlaşılan bir dava yok ortada. 100. Yıla kaç ay var nasıl gidilecek o iyi yere.....Siz eleştirdiğimi düşündünüz ama ben samimiydim daha karşılıklı fikir alışverişine bile açık değilsiniz beni cevap vermemekle mi cezalandıracaksınız, canınız sağolsun iyi forumlar

Gercekten öyle viss.
Geçen eşim üç harfli marketten at eti mi eşek etimi belli olmayan kuşbaşı almış paketli 150 lira 2 kişiye yetmedi ya.
İnan kayış gibi almasa daha iyi.
Bak benim genç lise ogrencisi kızım var arkadaşlarıyla bir gezmeye gitse 1000 lira.
Okulda yemesi içmesi kıyafeti fotokopisi binlerce lira.
Bu insanlar neyle geçiniyor diye kimse düşünmüyor ya gelmiş fakirlik kalmadı tek tük kaldı diyor
Yakında evdeki kasıkları atıp avuc içiyle pilav yemeye başlayıp Arap evrimini tamamlıcaz ülkecek cemos.

Şunu da ekleyeyim; Televizyonlarda olsun sosyal medyada olsun milyarlarca para toplandı depremzedeler için. Nerede? Yapılan evler bile parayla verilecek! Devletin ihmalsizliği yüzünden (yıkılan binalar) olan durumlar yüzünden yine halkımız veriyor para!
Daha fazla sinirlenmeden ben gidiyorum byeesssssss.

Eskiden büyüklerimiz tarla ekip bicebiliyordu.
Her evde en az 1 hayvan vardı etini sütünü peynirini yoğurdunu yapabiliyordu.
Tavuğu vardı yumurtası yetiyordu.
Traktörüne mazot alırken kırk kez dusunmezdi.
Övündügünüz havalimanına kaç kez kaç kişi gidiyor ya.
Kütahyaya havaalanı yapmış yılda 300 kişi ancak gidiyor ben kutahyaliyim iyi bilirim.
Bir cocugumuz kısa kollu giyse açlar peşinde dolaşıyor bu mu özgürlük
Valla ben o söylediğiniz kısa kollu çocuğun peşinden dolaşanlari hiç görmedim. Muhalefetin bunları değiştireceğine kalbinizle inanıyor musunuz:)

Back
X