Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Valla ben o söylediğiniz kısa kollu çocuğun peşinden dolaşanlari hiç görmedim. Muhalefetin bunları değiştireceğine kalbinizle inanıyor musunuz:)
Bu fotoğraf ne düşündürüyor sana? Kısa kollu çocuğa bakan mı sana anormal geldi? Bunu da ssavunmayın yahu bir kerede evet bu konuda haklısınız diyebilmeyi öğrenin be! Nerede yaşıyorsunuz siz? TR'de olmadığınız kesin şayet ülkenin halinden haberiniz yok .
1684359334592.webp

Halam en az 35 yillik ogretmen basortusu ile okumus gorevine basortusu ile baslamis ..hic bahsetmedi boyle seylerden egitimci olmasina ragmen :) ailemde bir cok kisi basortulu bende dahil .
Başörtüsü ile ilgili kendi yaşadığım bir olaydan bahsetmek isterim. Yaşım çok yaşlı değil 36 yım. Üniversite’yi açıktan okudum. Aöf sınavlarına başörtülü alınmıyorduk. Bir sınav dönemiydi içeri girmek için dışarda herkes bekliyorken başı açık eğitimci bir ablamız herkesin içinde beni rencide ederek başımı açtırıp öyle sokmuştu binaya. O kadını ve bunlara sebep olanları asla unutmuyorum. Ne gerek vardı o yaşta ki genç bir kızı, kız - erkek Diğerlerinin önünde utandırmaya.

Yapmayın bu ülkede kaç Suriyeli kaç çocuğa tecavüz etmiş bir bakın.
Bari bunu savunmayın.
Suriyeliler konusunda bir şey demedim.Misafirlikleri fazla uzadı katılıyorum fakat savaştan kaçan mazlumları ülkeden kovacak kadar insafsız değilim. Gidecekler herkes memleketini özler ve gider. Biraz muhacir gözüyle baksak belki her şey daha anlamlı olur

Asla hiç kimseyi kusursuz sanmayın. Eminim ki muhalefette lider olsa birçok kusuru olacak şimdiden bile tonca var emin olun. Güven vermeyen birine oy vermek bana göre ve benim felsefeme göre cahillik olur. Tehlikeli sulara girmeyi sevmem. İnansam evet denerim ama inancım sıfır. Yine de iktidarın iyi yönleri kötü yönlerinden çok daha fazla :)
İyi yönlerini ve kötü yönlerini bana sayabilir misin bizde bilgi sahibi olalım? Ha tabi biz araştırıyoruz ama sizden de duymak isteriz.

Asla hiç kimseyi kusursuz sanmayın. Eminim ki muhalefette lider olsa birçok kusuru olacak şimdiden bile tonca var emin olun. Güven vermeyen birine oy vermek bana göre ve benim felsefeme göre cahillik olur. Tehlikeli sulara girmeyi sevmem. İnansam evet denerim ama inancım sıfır. Yine de iktidarın iyi yönleri kötü yönlerinden çok daha fazla :)
Tehlikeli sular savunduğunuz kişilerin yanına çırak girer :)

Meclis çoğunluğu zaten siz de, neden sırf ekonomi daha iyi hale gelsin en azından bir süre yatırımcı gelsin diye denemiyorsunuz? Mecliste çoğunluk olduğu için 1 sene bile geçmeden koltuğundan kalkar kk.

1 iyilik 10 kötülüğü orterse evet o zaman matematik hesabı tutar.
Muhalefet lider olunca onu elestiririz yaptıklarını yapmadıklarını söyleriz.
Nitekim önümüzde 21 yıllık doküman var görmek isteyen bakarsa net görülüyor.
Ama çocuğa bu ülkede bişey olmadı diyen sizinle bu tartışmaya girmek benim hayat görüşüme uygun değil.
Bu ülkede 13 yaşında Suriyeli tarafından tecavüze uğrayan çocuklar var hanımefendi o hakka ben girmem ama siz girdiniz.
Bu arada o Suriyeli beraat etti sebebi de Suriye kanunlarında 13 yaş için tecavüz cezası yok.

Bakın ben ekonomi mükemmel demiyorum, her şey mükemmel demiyorum birçok kusur var, eksik var. Ama eskiyle kıyaslandığı vakit ne tür gelişimler olduğunu apaçık görebiliyoruz. Şahsen ben aklı selim düşünen bir vatandaş olarak 6 kişinin daha kendi aralarında bir birlik beraberlik kuramamislarken ve ülkemizi bölmek isteyenlerle iktidar uğruna bir olmuş insanları görünce bunun ne kadar akılsızca olduğunu düşünebiliyorum. Bu adamlar ülke yönetemez, aksine batırırlar. Bugünleri mumla ararız bakın demedi demeyin. Şimdiki halimizden memnun değiliz ama bu adamlarda gerçekten güven vermiyor
Niye başka bir yönetimi denemiyoruz. Erdoğan da zamanında ülkede kriz varken seçilmedi mi ? Niye şimdi değişim istemiyorsunuz? Biz rejim değişsin istiyoruz. Bu rejimle ülke yönetilmiyor. Her geçen gün daha kötüye gidiyor ve değişmezse daha kötü günler bizi bekliyor. O zaman pişman olsanız bile 5 yıl beklemek zorundayız. Neyin inadı bu ?

Başörtüsü ile ilgili kendi yaşadığım bir olaydan bahsetmek isterim. Yaşım çok yaşlı değil 36 yım. Üniversite’yi açıktan okudum. Aöf sınavlarına başörtülü alınmıyorduk. Bir sınav dönemiydi içeri girmek için dışarda herkes bekliyorken başı açık eğitimci bir ablamız herkesin içinde beni rencide ederek başımı açtırıp öyle sokmuştu binaya. O kadını ve bunlara sebep olanları asla unutmuyorum. Ne gerek vardı o yaşta ki genç bir kızı, kız - erkek Diğerlerinin önünde utandırmaya.
Bunlari yapanin kim oldguunu ustu kapali soylemisti zamaninda sn tayyip erdogan hic dinlemediniz mi ?

Meclis çoğunluğu zaten siz de, neden sırf ekonomi daha iyi hale gelsin en azından bir süre yatırımcı gelsin diye denemiyorsunuz? Mecliste çoğunluk olduğu için 1 sene bile geçmeden koltuğundan kalkar kk.
Şimdiye kadar kk ya karşı herhangi bir problemim yoktu. Ama ittifak olmaması gereken birileriyle ittifak oldu. Bu hazmedilemez birsey

Suriyeliler konusunda bir şey demedim.Misafirlikleri fazla uzadı katılıyorum fakat savaştan kaçan mazlumları ülkeden kovacak kadar insafsız değilim. Gidecekler herkes memleketini özler ve gider. Biraz muhacir gözüyle baksak belki her şey daha anlamlı olur
Gidecekler mi? Yerleştikleri yerleri suriyeleştirdiler 😞 keşke sizin kadar olumlu bakabilseydim yaşananlara

Kızlar bu arada yer bulabilirsem mevzularaçıkmikrofon programına gideceğim kk için 😄😄😄 sorularınızı hazırlayın sizin için sorarım
Ne sorarsan sor ama mikrofonu alırsan deki dedeme, bi arkadaşım var sizi öyle çok seviyor ki 2.5 yaşındaki oğlu sizi görünce dede çıktı diyormuş.. 🫶

Bu fotoğraf ne düşündürüyor sana? Kısa kollu çocuğa bakan mı sana anormal geldi? Bunu da ssavunmayın yahu bir kerede evet bu konuda haklısınız diyebilmeyi öğrenin be! Nerede yaşıyorsunuz siz? TR'de olmadığınız kesin şayet ülkenin halinden haberiniz yok .
Eki Görüntüle 3249195
Malesef bu şekilde gidersek,bizim geleceğimiz de bu yönde olacak.Anlatamiyoruz!

Ne misafirliği ?
Hanları hamamları var ülkenin yarısından fazlasini işgal ettiler.
Tabelalar Suriyeli misafir demiyor.
Savaştan kaçan insan mazlum değildir bu ülkede hangi Türk savaştan kaçtı.
Karısı çocuğu yaşlısı gelseydi o zaman.
Daha 3 gün önce biyere gitmiyoruz diye haykırdı kar biraz takip edin isterseniz.
Muhacir ile mültecileri bir tutmayın burada zor duruma düşersiniz.
Hangi muhacir bu ülkeyi gasp etmiş.

Şimdiye kadar kk ya karşı herhangi bir problemim yoktu. Ama ittifak olmaması gereken birileriyle ittifak oldu. Bu hazmedilemez birsey

Hdp 6 masada yer almıyor.

Maalesef hdpyi masaya alan onlarla oturan chp ve kk değildi.

10 Senedir gittiler mi? Hayır. Şu anda orada savaş var mı? Hayır.
Ben kendi ülkemde bu insanların beni yiyecekmiş gibi bakışı yüzünden rahatça dolaşamıyorumm laf atıyorlar laffff!!!!
Onların gözünde türkiye cenneett!!! giderler mi hiç? Vatandaşlık bile aldılar :)))))
8-9 doğuruyorlar sen birde 10 sene sonra gör artık türk görürsen kına yakarsın.

Türk gözü nedir ? Hepimiz zaten türk değilmiyiz ?ekonomik durum içler acısı değilmi ?
İkidir size güzelce soru yöneltiyorum sayın beratti. Yurt dısında (İngiltere) yaşayan bir Türk olarak ülkemizdeki ekonomik durum için ne düşünüyorsunuz?Bu sorudan yanlış olabilecek ne anlıyorsunuz? Daha net nasıl sorulabilir? Ya da soracagım soruları siz belirleyin ben arasından seceyim? Ay tamam rte nize bisey demedim ok. Calma da keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor.

Back
X