Eskiden siyaset sadece kahvehanelerde konuşulurdu ve oy verdiğimiz partiler de gizli olurdu. Malesef şuan sen o partili ben o partili diye birbirimize giriyoruz.
Neden mi?
Düşünelim..
20 yıl aynı iktidar partisi için çok fazla ve çok uzun. Enflasyondan bahsedilmiş, biz G20 Ülkeleri arasında Enflasyon şampiyonu olduk.
Ekonomi ortada, söylenecek söz, yapılacak yorum, savunulacak hiçbir tarafı yok.
Ülkeye 13 milyon sığınmacı alındı.
Dikkatle okuyun 13 MİLYON!
Üzgünüm ama kedi gibi de yavruluyorlar. Bunlar yanlış anlaşılmasın gelişmiş ülke sığınmacıları da değil, topluma renk katsın.
Bu 13 ml sığınmacı Pakistan, Afganistan ve Suriye ağırlıklı.
HüdaPar meclise girdiği için ne kadar minnettarız oysa ki... Sadece tek başına HüdaPar konusu ile bile tartışmaya kapalı olmalı.
Biz hepimiz bu ülkede yaşıyoruz, hepimiz bu ülkenin iyiliğini istiyoruz. Artık 20 sene fazlasıyla yeterli, hizmetleri için teşekkür edip, ayrılma vakti geldi.
Ben bundan 3-5 sene önce "Vatan Haini" gibi hakaretlerin namus sebebi olduğu ülkeden, bugün insanların birbirine işine gelmeyince bu hakareti ağızlarında sakız yapmalarından sıkıldım.
Ben artık bu ülkede kıymanın kgsu ne kadarz peynirin kgsu ne kadar, eyvah kiralar ne halde, çocuklarım sırf ing öğrensin diye yılda 100, 200, 300 bin tl lerin ödendiği bir ülkenin bu yönetimle devam etmesini istemiyorum.
Zaten 26 ml oy almış bir partinin min. 5 ml göçmen seçmeni olduğunu da gözönünde bulundurursak, vakit tamam demektir.
Ben 3. dünya ülkeleri gibi Sarayların milli simge olup yüz milyonlarca lira masraftan ve gösterişten ibaret yapılarda kimsenin keyif çatmasını istemiyorum.
Artık birbirimizi yemek ve sırf haklı çıkmak için yorum yapmaktan, fanatiklik yapmaktan ziyade biraz olsun durup karşılıklı düşünmemiz gerekiyor.
Bir MV, bir Cumhurbaşkanı seçildiğinde bu sanki ülke üstlerine zimmetlenmişte, bir daha asla geri dönüşü yokmuş gibi düşünülmesini anlamıyorum
Denenir, bakılır, olmazsa bir sonra ki seçimde şans verilmez, bu kadar basit. Bu kadar net.
Kimse babamın oğlu değil, kimsenin de fanatiği değilim. kimse kimsenin de fanatiği olmamalı.
Ülkemiz için hayırlısı olsun