Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İkidir size güzelce soru yöneltiyorum sayın beratti. Yurt dısında (İngiltere) yaşayan bir Türk olarak ülkemizdeki ekonomik durum için ne düşünüyorsunuz?Bu sorudan yanlış olabilecek ne anlıyorsunuz? Daha net nasıl sorulabilir? Ya da soracagım soruları siz belirleyin ben arasından seceyim? Ay tamam rte nize bisey demedim ok. Calma da keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor.
İkidir size güzelce soru yöneltiyorum sayın beratti. Yurt dısında (İngiltere) yaşayan bir Türk olarak ülkemizdeki ekonomik durum için ne düşünüyorsunuz?Bu sorudan yanlış olabilecek ne anlıyorsunuz? Daha net nasıl sorulabilir? Ya da soracagım soruları siz belirleyin ben arasından seceyim? Ay tamam rte nize bisey demedim ok. Calma da keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor.
Pardon şimdi gördüm , bana yazdığınız yorumu , baştan isterseniz sorabilirsiniz istediğiniz kadar soru. Evde iki dişi kedim ameliyattan çıktı , eve geldi hem onlara bakıyorum . Kaçırmışım bana yorumunuzu .

Bir dakika ya, Kemal bir heykel dikmekten başka ne yapmış derken Mustafa Kemal'i mi kastediyordu bu kadın?
Evet bunlarda böyle kalıp bi agız var. Heykel diye bahsettikleri Mustafa Kemal Atatürk'ün heykelleri. Hiç denk gelmedin mi?Hep aynı leş agız.

Hüda par org adresine girip adamların yazılarını okuyun bakalım. Tam akp kafasındalar yani işbirliği yapmalarına hiç sasirmadim. CHP PKK diye dolamislar dillerine PKK ile akp iş birliği yapınca sorun yok ama dimi. Bu kadar da döneksiniz işte. Çalıyor ama çalışıyor diyenler ne yapıyor mesela ben o bet sesinden etrafa bağırıp çağıran suretinden başka faaliyet göremiyorum. Ve hudapar artık dul kalmicaz artık evlenmedim diye uzulmucez çünkü bizi kedi gibi sahiplendirecekler. Farkında değilsiniz ama git gide geriye gidiyoruz. Böyle devam ederse köle gibi satılacağız

Eskiden siyaset sadece kahvehanelerde konuşulurdu ve oy verdiğimiz partiler de gizli olurdu. Malesef şuan sen o partili ben o partili diye birbirimize giriyoruz.
Neden mi?
Düşünelim..
20 yıl aynı iktidar partisi için çok fazla ve çok uzun. Enflasyondan bahsedilmiş, biz G20 Ülkeleri arasında Enflasyon şampiyonu olduk.
Ekonomi ortada, söylenecek söz, yapılacak yorum, savunulacak hiçbir tarafı yok.

Ülkeye 13 milyon sığınmacı alındı.
Dikkatle okuyun 13 MİLYON!
Üzgünüm ama kedi gibi de yavruluyorlar. Bunlar yanlış anlaşılmasın gelişmiş ülke sığınmacıları da değil, topluma renk katsın.
Bu 13 ml sığınmacı Pakistan, Afganistan ve Suriye ağırlıklı.

HüdaPar meclise girdiği için ne kadar minnettarız oysa ki... Sadece tek başına HüdaPar konusu ile bile tartışmaya kapalı olmalı.

Biz hepimiz bu ülkede yaşıyoruz, hepimiz bu ülkenin iyiliğini istiyoruz. Artık 20 sene fazlasıyla yeterli, hizmetleri için teşekkür edip, ayrılma vakti geldi.

Ben bundan 3-5 sene önce "Vatan Haini" gibi hakaretlerin namus sebebi olduğu ülkeden, bugün insanların birbirine işine gelmeyince bu hakareti ağızlarında sakız yapmalarından sıkıldım.

Ben artık bu ülkede kıymanın kgsu ne kadarz peynirin kgsu ne kadar, eyvah kiralar ne halde, çocuklarım sırf ing öğrensin diye yılda 100, 200, 300 bin tl lerin ödendiği bir ülkenin bu yönetimle devam etmesini istemiyorum.

Zaten 26 ml oy almış bir partinin min. 5 ml göçmen seçmeni olduğunu da gözönünde bulundurursak, vakit tamam demektir.

Ben 3. dünya ülkeleri gibi Sarayların milli simge olup yüz milyonlarca lira masraftan ve gösterişten ibaret yapılarda kimsenin keyif çatmasını istemiyorum.

Artık birbirimizi yemek ve sırf haklı çıkmak için yorum yapmaktan, fanatiklik yapmaktan ziyade biraz olsun durup karşılıklı düşünmemiz gerekiyor.

Bir MV, bir Cumhurbaşkanı seçildiğinde bu sanki ülke üstlerine zimmetlenmişte, bir daha asla geri dönüşü yokmuş gibi düşünülmesini anlamıyorum
Denenir, bakılır, olmazsa bir sonra ki seçimde şans verilmez, bu kadar basit. Bu kadar net.
Kimse babamın oğlu değil, kimsenin de fanatiği değilim. kimse kimsenin de fanatiği olmamalı.

Ülkemiz için hayırlısı olsun

Buarada link eklemeyi unutmuşum. Sadece 13 dk da kısacık, genel bir bilgi videosu paylaşmak isterim HüdaPar ile ilgili. Net bir şekilde özetlenmiş.
Buarada zamanında çözüm sürecini başlatan da, 2009 da Teröristleri davul ve zurnalarla karşılayan da iktidar partisiydi. Şehitlerimize "Kelle" diyen de yine İktidar partisiydi.
Yazacak çok şeyim var ancak tansiyonu yükseltmek istemiyorum

Buarada burada bir hanımefendi var Azeri. Araştırın siyaseti demiş. Hanımefendi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunuyum.
11 yıldır da Finans Birimleri ve Departmanlarında çalışıyorum. 14 yaşına kadar Almanya'da yaşadım ailem hala orada, şuanda da TR den Almanya'ya bir firmaya uzaktan çalışıyorum.

Dolayısıyla hem siyasi, hem sosyolojik hem ekonomik anlamda kendi nezdimde bilgi sahibi olduğumu söyleyebilirim.
Ülkemiz için görüşlerinize teşekkür ederiz. Ancak ülkemiz iç işleri hakkında yorum yaparken, hakaretlerinizi kendinize saklamanızı rica ederiz.

Link:

Aliyev mankurtlarından, hepiniz sağılıyorsunuz Aliyevler tarafından. Tencere dibi kara, seninki benden kara!
Biz herşeyin farkindayiz. Zamanla ulkemizde ilerlemeler oluyor. Maaşlarimiz yukseliyor. Ekonomik duzenimiz duzeliyor. Açlik yok mu var? Ama çabalayan da bir yerlere gele biliyor. Ayni universitede ayni sinifda ayni masada oturanlardan biri yerinde sayiyorsa bunun suçlusu devlet degildir. Gelişmek için yollar çok. Ben 18 yaşimdan beri çalişiyorum. Eşim de oyle. 30 yaşimiz var. Çok şukur evimizi aldik arabamizi aldik. Tatilimize gidiyoruz. Bizimle ayni sinifda okuyupta hala borçla.gecinenler yillardir kirada kalanlar var. Biz zahmet cekerken o da çekseydi? Boş boş oturmakla agiza ekmek duwmuyor. Yoksulluk var evet ama coğunun yoksullugu tembellikten. Bizlerde emeklilikden sonra da çalişma izni var sizlerde nasil bilmiyorum. Annem de babam da emekli olduklari halde çalişiyorlar. Ihtiyaçdan degil boş oturmak istememekden. Şimdiki zemane diplomadan çok zahmete deger veriyor. Elinizi taşin altina koysa herkes kendine ekmek bulur. Interneti sadece instagramda dolawib onun bunun hayatina ozenerek geçirenler için evet ekonomi çok kotu. Ben ingilizceyi de almancayi da yutubdan ogrendim. Ablam 2 tane bilgisayar programi ogrendi yuksek seviyede ucretsiz ve şimdi standartlarin uzerinde maaş aliyor. Kendisi şube müdürü olarak atandi. Okuyun kardeşim çalişin. Devlet karşinizi mi kesdi? Tembelliginizi devlete yuklemeyin

Her zaman olduğu gibi ülkeyi dardan çıkarıp feraha kavusturdugu için, başörtüyü serbest bıraktığı için, terörle mücadele ettiği için oyum Erdoğan'a 🇹🇷. Vicdanım rahat. Giyinemiyoruz, yiyemiyoruz, içemiyoruz diyenler utanır mı sanmam. Fakirlik kalmadı tek tük kaldı. Maaş bağlanmayan insan kalmadı. Hâla begenmiyorsunuz. Muhalefetten nasıl medet umuyorsunuz ona çok gülesim geliyor:)
Arkadaşlar fikir özgürlüğü denen bir şey var, fikrimi belirttim bütün CHP'liler kan kustunuz. Olmaz ki böyle ama:)) Bunca senedir Erdoğan kazaniyorsa neden diye bı düşünün. Millet salak mı oy verecek ona bı tek siz mi akillisiniz. Yapmayın saygı duymayı bilmiyorsunuz. Tek tek cevap vermekle uğraşamicam. Çünkü chp zihniyeti işte ne fikir özgürlüğü vaaar, ne kılık kıyafet (!) :)

Evet bunlarda böyle kalıp bi agız var. Heykel diye bahsettikleri Mustafa Kemal Atatürk'ün heykelleri. Hiç denk gelmedin mi?Hep aynı leş agız.
Başka bir ülkeden olup da gelip o ülkenin insanlarının kurmuş olduğu bir sitede, ülkelerinin kurucusuna hakaret etmek benim için çok uç nokta.
Bunun sağcı solcu olmakla, partiyle falan alakası da yok. Tamamen ulus bilinciyle alakalı. Buradaki her hanımı ilgilendiriyor görüş fark etmeksizin. Hiçbir ülkede bunu yapamazsınız, gidin bakalım Fransa'da kurucu liderlerine hakaret edin, ne yapıyorlar size görürüz.

Arkadaşlar fikir özgürlüğü denen bir şey var, fikrimi belirttim bütün CHP'liler kan kustunuz. Olmaz ki böyle ama:)) Bunca senedir Erdoğan kazaniyorsa neden diye bı düşünün. Millet salak mı oy verecek ona bı tek siz mi akillisiniz. Yapmayın saygı duymayı bilmiyorsunuz. Tek tek cevap vermekle uğraşamicam. Çünkü chp zihniyeti işte ne fikir özgürlüğü vaaar, ne kılık kıyafet (!) :)
Asko hala benim yazdıklarıma cevap vermedin :( senden iyi ve kötü yanlarını yazmanı istemiştim

Biz herşeyin farkindayiz. Zamanla ulkemizde ilerlemeler oluyor. Maaşlarimiz yukseliyor. Ekonomik duzenimiz duzeliyor. Açlik yok mu var? Ama çabalayan da bir yerlere gele biliyor. Ayni universitede ayni sinifda ayni masada oturanlardan biri yerinde sayiyorsa bunun suçlusu devlet degildir. Gelişmek için yollar çok. Ben 18 yaşimdan beri çalişiyorum. Eşim de oyle. 30 yaşimiz var. Çok şukur evimizi aldik arabamizi aldik. Tatilimize gidiyoruz. Bizimle ayni sinifda okuyupta hala borçla.gecinenler yillardir kirada kalanlar var. Biz zahmet cekerken o da çekseydi? Boş boş oturmakla agiza ekmek duwmuyor. Yoksulluk var evet ama coğunun yoksullugu tembellikten. Bizlerde emeklilikden sonra da çalişma izni var sizlerde nasil bilmiyorum. Annem de babam da emekli olduklari halde çalişiyorlar. Ihtiyaçdan degil boş oturmak istememekden. Şimdiki zemane diplomadan çok zahmete deger veriyor. Elinizi taşin altina koysa herkes kendine ekmek bulur. Interneti sadece instagramda dolawib onun bunun hayatina ozenerek geçirenler için evet ekonomi çok kotu. Ben ingilizceyi de almancayi da yutubdan ogrendim. Ablam 2 tane bilgisayar programi ogrendi yuksek seviyede ucretsiz ve şimdi standartlarin uzerinde maaş aliyor. Kendisi şube müdürü olarak atandi. Okuyun kardeşim çalişin. Devlet karşinizi mi kesdi? Tembelliginizi devlete yuklemeyin
Yemin ediyorum banlanmamak için kendimi zor tutuyorum. Herşeyi çok bilen hanımefendi, ne güzel ülkenizde mutlusunuz, takın at gözlüklerinizi. Oraya buraya salça olmayın.

Tekrar başa gelirse soğana da muhtaç olacağız evet. Malum yağlar indirime girince kuyruklar akşama kadar bitmek bilmiyor hahahahahahhahahahahaha.

Almışsınız ağzınıza bi laf anca terorist terorist. Ulan bu başımızdaki hizbullahı salmadı mı? ittifak yaptığı parti daha geçen günlerde pkk ile ittifak yapabiliriz demedi mi? Alooooooooooooo köörr müsünüzzzz?????

Senin vatandaşını ermeniler canice öldürdüğü halde onlara onay veriyorsanız bu sizin cahilliğiniz bu insanlık değil cahillik insanlık dışı.

Vatanınızı satacak demişsin ona da şunu söyleyeyim şu an türkiyede bir çok yer araplara satılmış vaziyette senin haberin var mı???????????? Kanla aldığımız topraklar satılıyoorrr!!!!!!!!

Azerbaycandasın, bizim ülkemiz hakkında yorum yapma! Eleştir, ama bu ülkede yaşıyormuş gibi konuşmaaaa!!!! Biz yaşıyoruz bu ülkede! Size, satın alınmış tv kanallarından yansıtılmış gibi değil her şey!!!!!!!!!!!!!!
Bir Azerbaycanimiz eksikti oda oldu gel sende gel:)Amerika Fransa Erdoğanı bitirmek:) arkadaş fazla dizi izliyor:)adamlar uzayla ilgileniyorlar merak etme sen:)

Arkadaş yazısını silmiş sizden cevap yazdım kusura bakmayın:)

Yemin ediyorum banlanmamak için kendimi zor tutuyorum. Herşeyi çok bilen hanımefendi, ne güzel ülkenizde mutlusunuz, takın at gözlüklerinizi. Oraya buraya salça olmayın.
yorum yazmiycam zaten girip yorumlari da okumam. Helva biş agzima düş sloganiyla yaşayanlara ne anlatsan boş. Neyse.

Back
X