Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çok şükür 30 küsur senedir bu ülkede yaşıyorum.
Çok şükür Müslümanım inancım var.
Tüm geçmişim Türkiye'de yaşamış savaşmış doğmuş mezarları burada.
Ben çocukluğumdan beri neler çektim neler yaşadım ona bakıyorum.
Benim yaşadığım hiç bir şeyi kızım yaşasın istemiyorum.
Yazık oda 16 yaşına geldi çoğu krizi benimle yaşadı ama daha çok genç yaşayacak günleri var.
İyi şartlarda eğitim alsın istiyorum tahsilini tamamlasin çok faydalı işlere imza atsın.
Geçim derdi olmasın en azından calisabilsin.
Evlenince erkek terörü yaşamasin kadın olarak haklarını kullanabilsin.
Dışarıda açık yada kapalı rahat dolasabilsin.
Tatil yapabilsin,yurtiçi yurtdışı gezebilsin.
Ya gerçekten bunlar çoğumuz için imkansız hayaller ne kadar acı değil mi?
Gerçekten samimiyetle söylüyorum çok üzülüyorum.
Bu öfkem hep üzüntüden ama kimse fark etmiyor galiba ben abartiyorum diye daha çok kızıyorum.
Tüm umudum kadınlar da biz yeterli olursak herşey değişir düzelir yepyeni nesiller yetiştiririz diye umuyorum 🙏

Bizim ulkemizde ermeniler kol geziyor ya. Suriyeliyle mi korkutuyorsunuz?)
Ülkende var olan ki ,"milleti sadıka" yani sadık millet diye Osmanlı tebasında vuku bulmuş insanlar vardı bunlar ise bu milletin yani Osmanlı ve Türklerin en yakını Ermeniler idi , halen şuan bu vatanın içinde yerli Türkiye Ermenileri sadık olan insanlar var,bütün ceddi bu topraklarda yaşamış kurtuluş savaşında atasini dedesini kaybetmiş + müslüman olanları şehid düşmüş . Keşke azıcık okusanız bilgilenseniz. O kadar sacmalamissiniz ki neyse . Ben sağ görüşlü daha doğrusu milliyetçi bir insan olarak size bunları yazdım düşünün Sinan Ogan a verdim oyumu ,bunları hilal ve ay i kendine ilke benimsemis biri olarak yazdım ,okumakta bilgilenmekte ve güzel düşünmekte fayda var .

Yazık oda 16 yaşına geldi çoğu krizi benimle yaşadı ama daha çok genç yaşayacak günleri var.
İyi şartlarda eğitim alsın istiyorum tahsilini tamamlasin çok faydalı işlere imza atsın.
Bu öfkem hep üzüntüden ama kimse fark etmiyor galiba ben abartiyorum diye daha çok kızıyorum.
Tüm umudum kadınlar da biz yeterli olursak herşey değişir düzelir yepyeni nesiller yetiştiririz diye umuyorum 🙏
İnşallah inan aynı düşünceleri ben de hayal ediyorum . İnşallah bir gün Allah kısmet eder herbirinize ❤️😘

Kadınlar ve gençler bu Ülkenin kaderini belirleyecek.. En çok onlar değer görmeli. Bir kadın, bir anne demek, koca bir Ülke demek!

Görmek istemeyen göremez maalesef. Eskiden sorun büyüklerinize, ne yiyip ne içiyorlarmış, böyle bolluk bereket var mıymış, hastaneler bu kadar konforlu ve rahat mıymış? Ülkenin her yerinde havalimanı var mıymış? Ulaşım bu kadar rahat mıymış? Üniversitelere kızlar başörtülü okuyabiliyorlar mıymış acaba? Kimse kusura bakmasın eskiyle kıyaslandığı vakit bu ülkenin gelişmişliğini görürsünüz.
Büyüklerime sordum eskiden daha guzeldi hersey dediler, sor dediniz ya hani..

Her zaman olduğu gibi ülkeyi dardan çıkarıp feraha kavusturdugu için, başörtüyü serbest bıraktığı için, terörle mücadele ettiği için oyum Erdoğan'a 🇹🇷. Vicdanım rahat. Giyinemiyoruz, yiyemiyoruz, içemiyoruz diyenler utanır mı sanmam. Fakirlik kalmadı tek tük kaldı. Maaş bağlanmayan insan kalmadı. Hâla begenmiyorsunuz. Muhalefetten nasıl medet umuyorsunuz ona çok gülesim geliyor:)
Ayrıca eksik yazmıssınız düzelteyim, maas bağlanmayan suriyeli insan yok haklısınız.

Aynen öyle tabikide 1.5 yil pandemide herkez yatarken o adam gene millete yardimini yapti son 3 4 yilda neden bu kadar maaslariniz yukseldi ya neden ailenizde sulalenizde devletten yardim parasi aliyor komur aliyor o zaman madem adam bi yapmiyor sizlerde yararlanmayin millet itifaki gidip terorirslerle is birligi yapiyor ayakta alkisliyorsunuz iste dusunce özgürlügu bu oluyor onca sehidimizin cocuklari yetim bunlari da düşünün verceginiz adam teroristle is birligi icinde sizler hala bunu anlamıyorsunuz.
Cumhur ittifakının hizbullahcılarla iş birliği yaptıgından haberiniz yok sanırım

Bana diyorsaniz ben ne turkiyeden alişveriş yaparim ne de turkiyeye tatile gelirim. Eşimle konferanslara geliriz paramizla sonra da gideriz. Turkiyeye olan baglantim bundan ibaret.
Şimdi ben buna bişey dicem de banlanmaya degmez uçmuş zaten.
Ama duramıcam galiba kızım sana dokunan ne o zaman, ne yorum yapıyorsun?

Bizimkilere body giydirmişler

Eklentiler

• IMG_3891.webp
    IMG_3891.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 42
Back
X