- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.288
- 78
Hayır baska bişey yazıcaktım da usluba uygun olsun dedım bakıyorum olmusŞimdi ben buna bişey dicem de banlanmaya degmez uçmuş zaten.
Ama duramıcam galiba kızım sana dokunan ne o zaman, ne yorum yapıyorsun?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır baska bişey yazıcaktım da usluba uygun olsun dedım bakıyorum olmusŞimdi ben buna bişey dicem de banlanmaya degmez uçmuş zaten.
Ama duramıcam galiba kızım sana dokunan ne o zaman, ne yorum yapıyorsun?
Gorunce dayanamadım :dYavrum geriden gelip saydırma daha ya yarın yeniden başlarız boşuna banlanma bak sinirlenme![]()
Iyi geceler canım,yarına bol enerji lazimBenim de daha mutfak duruyor hemen işleri bitirip yatmam lazım
İyi geceler hepinize kızlar![]()
Daha kötüleri de var o yüzden kendi e hakim olGorunce dayanamadım :d
Bugün kızımız ameliyat oldu, kısırlaştırıldı .Bizimkilere body giydirmişler
Ben orda yaşamiyorum ve bildiklerim guvenli kaynaklardan izlediklerimle sınırlı. Izledigim kadariyla onlar hiçbir şey yapmamişlar. Izlediklerim de guvenli kaynaklar. Yani instagram sayfalari degil. Bilemiyorum. Ne olacaksa hakkinizda hayirlisi olsun. Tabiki herkes guzel rahat yaşasin isteriz. Erdogana sevgimiz çok fazla bizim. O ayri ama daha iyisi olacaksa da o olsun. Kk hiç guven veren bir aday degil. Yine de hayirlisi ne diyelim
Karsı yorum yapanlar bu catı altından, Azerbaycanlıya ne oluyor da saapıyor anlamıyorumDaha kötüleri de var o yüzden kendi e hakim ol![]()
YesDaha kötüleri de var o yüzden kendi e hakim ol![]()
Çok geçmiş olsunBugün kızımız ameliyat oldu, kısırlaştırıldı .
Gecmis olsun bende cocukları sütten kestiginde kısırlastırıcam.Bugün kızımız ameliyat oldu, kısırlaştırıldı .
Dikkat edin de otların üstüne otel dikmesinler. Sonra ne yersiniz mazallah.İsterse pahalı olsun kuzum benim biz doğadan ot toplar yeriz de davamızdan şaşmayız
Hahaha. Çok özür dilerim gülmeden duramıyorum. Son paragraflarıniz çok komik. Kemal bey devlet gelirini, giderini ve bütçe tekniğini en iyi bilen mi burokrattir ? Gerçekten buna inanarak yazdıysaniz bence yukarıdaki şeyhe tapanlarin körlügünü biraz da sizler kendinizde sorgulayın. Zira içinizden büyük bir kesim bile buna inanmıyor. Bu siyaset topiginde dahi keşke KK aday olmasaydı, kazanamayacagi belliydi dendi.Bak güzel kardeşim, söyledikleriniz o kadar ezber cümleler ki, sizin tam da güvenilir dediğiniz kaynaklar bunu yapıyor; sizleri manüpile ediyor yani sizin böyle düşünmenizi sağlayacak çarpıtma aslı olmayan haberler hazırlıyor. İktidar 21 yıldır devletimizi iliklerine kadar sömürdü, sermayeyi dinci kesimde topladı ki din, kitleleri manüpile edebilmek için en verimli kaynaktır. Yani din ile size her şeyi yaptırabilirler örnek bile verebilirim hemen, uç bir örnek ama herkes gördü gazetelerde bunu; şeyhinin cinsel uzvunu öpmek! Hangi dinde hangi inançta var bu?! İşte din ile uyuşturarak böyle ahlaksızlıkları kendi içlerinde meşrulaştırdılar, adam karısını şeyhine ikram ediyor ikram! Ha dinsiz olalım demiyorum elbette, sözlerim yanlış anlaşılmasın, hiçbir şey için olmasa dahi din içsel huzur için de gerekli, arkamızdaki dağ. Konumuza dönelim, iktidar ülkemizde devlete ait her şeyi her yeri sattı. İktidarda kalabilmek, devletimizin dış borcunun tamamını kapatacak kadar para, o çok seviyorum dediğiniz kişinin kişisel serveti oldu, o para bizim vergilerimizle toplanan 85 milyon Türk insanınındı. Konumuza dönelim yine, iktidar ve elit yandaşları şatafatlı yaşamlarını devam ettirebilmek için ölümüne iktidarı destekliyor, yurtdışında olanlar orda kazandıkları paranın buraya döndüklerinde 20 katı değerli olduğundan ve kolay manüpile edilebilen gariban yurdum insanının bir kısmı da öyle.
Sözün özü canım ciğerim, biraz vatan sevdanız varsa biraz adalet duygunuz varsa, kutsalınız aşkına o hakkında ileri geri konuştuğunuz, gerçekte tam liyakat sahibi devlet adamı Kemal Kılıçdaroğlu etrafında birleşmeliyiz. Bakın 8. Cumhurbaşkanı birlikte uzun seneler çalıştığı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ne demiş;
‘Kemal, devletin gelirini, giderini ve bütçe tekniğini en iyi bilen bürokrattır'.
Fevzi İşbaşaran da şöyle diyor; Özal'ın, her bütçe hazırlığında sabahlara kadar Kemal Kılıçdaroğlu ile çalıştığına şahit oldum.
Kemal Kılıçdaroğlu başbakanlığa, başbakanlık konutuna her geldiğinde Özal kendisine çok özel önem ve sevgi gösterirdi.
Hahaha. Çok özür dilerim gülmeden duramıyorum. Son paragraflarıniz çok komik. Kemal bey devlet gelirini, giderini ve bütçe tekniğini en iyi bilen mi burokrattir ? Gerçekten buna inanarak yazdıysaniz bence yukarıdaki şeyhe tapanlarin körlügünü biraz da sizler kendinizde sorgulayın. Zira içinizden büyük bir kesim bile buna inanmıyor. Bu siyaset topiginde dahi keşke KK aday olmasaydı, kazanamayacagi belliydi dendi.
Temiz ve nezih semtindeki lüks sitesinden çıkacak da senin haline şahitlik edecek öyle mi? Çok beklersin anam.Hâlâ giyineniyoruz abla hanım.
Benim çocuğum bı elbise giyse kim saldıracak diye korkuyoruz biz.
Yiyemiyoruz 300 liraya et alıp yiyemiyoruz 30 liraya patates alamıyoruz.
İçemiyorum hanım abla İsrail'den aldığımız kola bile 30 lira olmuş musluktan akan su 300 lira.
Fakirlik kalmadı demişsin çik akşamları pazar toplaninca artıkları toplayanlari gör bı zahmet.
Askıda ekmek bekleyenleri çöplerin başında nöbet tutan insanları bı hor.
Sen keseni iyi doldurdum galiba fakirlik tek tük kalmış hadi ordan be.
Bunu ayrıca belirtmek gerekiyor. Mayıs sonuna yaklasıyoruz ve oteller, pansiyonlar vs artık yaz sezonuna başladı. Ve binlerce depremzede kardeşimiz maalesef konakladıkları bu yerleri boşaltmak zorunda kalacak.Turizm sezonunu düşünüp sonrası için hiç bir plan yapmayan akp hükümeti, bundan da nemalanıp siyasi medyasını kullanarak yalan yanlış haberlerle insanları galeyana getiriyor.Belki haberiniz yok ama bir çok yerde depremzedeler otellerinden çıkartılıyor. Turistler gelecek diye![]()
Tüm dert yaslanmak zaten başkası seçilirde yaslanamayız diye aklınız çıkıyor. Niye Türk ve İslam devletleri bize yaslansın arkadaş ayaklarınızın üstünde bi durun artıkOkumadim vallahi. O kadar begenmedimler geldi ki) niyetim kavga degil ki benim. Sadece izlediklerimle burda okuduklarima anlam veremedim bir türlu ama siz beni düşman bellediniz. Turkiye ekonomisi evet şu an iyi degil ama erdoganin rakibi başkasi olsa yine neyse. Gobeginiz erdoganla kesilmedi ki ama aday olarak çikan adam Turkiyeye yakişmiyor. Hiç bir icraati yok. Boş vaadler veriyor ve iki lafi bile bir araya getiremiyor. Siyasetden anlamiyor. Belki elli tane video izledim. Gerçekten sunucular bile daha çok haberdar dunya gundeminden. Onun hiçbir şeyden haberi yok. Siyaset yonetemez. Sizler iyileşicek diye umut edersiniz ama o borçlanmakdan ve borçlari da devleti satmakdan başka hiçbir yolla odeyemez. Turkiye tüm turk devletlerinin, islam develtleriniz yaslandigi, güç aldigi bir ulkedir. Bari konyaya ulke demeyen birini getirin başa. Yazik etmeyin Turk adina
Atatürk'ün kurduğu parti mi? Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti mi?
Ben ikinci şıkkı seçiyorum. Çünkü ülkem; iki kelimeyi kağıttan okuyarak dahi bir araya getiremeyen, yıllardır defalarca kaybetmesine rağmen hırsından ve azminden asla bir şey kaybetmemiş ama buna rağmen ne partisini ne kendisini bir adım öne taşımak için hiçbir adım atmamış, değil devlet yönetimi sınıf başkanlığı dahi yapabilecek bilgi, vizyon, duruş ve stratejiye sahip olmayan birine sırf birkaç yanlış politikadan yada nefretimden dolayı oy verip "ateşe bir odunda ben atayım" diye bencilce düşünemeyecek kadar kıymetli...
Verebiliriz ya, cidden. Madem sıkıntı değil. Zaten ülkelerine gitmesinler de sibiryaya bile razılar.Bizim ulkemizde ermeniler kol geziyor ya. Suriyeliyle mi korkutuyorsunuz?)
Abdullah gülü unutmuşum. Ne olduysa bu 3ünün desteğiyle oldu. En suçlular bunlarO masumiyete kanmayın, palazlansınlar bak ne canavarlar çıkacak onların içinden, çoğulcu demokrasi geri gelsin diye he diyoruz işte ama mayalarında akp var. Başkanlık sistemine geçişte binali ve onun çok büyük payı var. Bedelini burada ödemezlerse öte dünyada inşallah.