Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Burası sosyal bir platform ve insanlar anonim olduğu için olabilir mi? :deli:
Ben sadece buradan bahsetmiyorumki
Farkindaysaniz bi cok kiside bahsetmis yok komsu komsuya kus amca dayiya kus olunmus vs vs
Suan turkiyede herkes neredeyse alnina partinin adini yazip cikacak durumda
Buradan bi zarar gelmez zaten. Kimse kimseyi tanimiyor, ama halkdan bahsediyorum ben ...

Arkadaşlar kimler bunlar
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad " Ülkemde ne kadar namussuz, korkak, hain, asalak var ise hepsi kaçtı. Def ettim. Bundan sonra onları kabul eden devletler, milletler düşünsün. Ülkelerinde milyonlarca asalağa bakıp, tevavüz ve hırsızlıklarına göz yumacaklar.".

Ticari bireysel konut ve taşıt kredileri dahil krediler büyük oranda durdurulmuş ve nakit avans işlemleri de kısıtlandı. Bazı bankalar limit düşürmüş, bazıları uygulamadan red veriyor, bazıları kapatmış.

Bunun dinamiğini anlamayı çok istiyorum, cehaletle açıklanamaz bu. Şimdi sorsak bu ülkedeki her insan koşulsuz ülkesini çok seviyor. Şu anda ekonomi tepetaklak, sınırlar kevgire dönmüş, güvenlik ve milli savunma sıfırken, 3. Değil 5. Dünya ülkesine dönmüşken bu sadakatin motivasyonu nedir. İnanç olarak ben Müslümanım ve ülkeye bu kadar haksızlık ettiğimiz , yeterince koruyamadığımız için Allahın gücüne gitti de böyle olduk galiba diye hayıflanırken insanların bu hale gelmeye sebep olan kişilerdeki ısrarını anlamak istiyorum tüm kalbimle, belki de hatamız onları anlamamış olmaktır. Hep biz haklıyız diye düşünmek istemiyorum bu insanların dava dediği şeyi anlamak istiyorum. Ben tuttuğum partiyi eleştiririm, seçilip gelirler memnun olmazsam onları da desteklemem, bu koşulsuzluk duygusunu anlamak istiyorum medeni çerçeveler içinde
Özentilik. Baksana dava mava diyor kadın iyice havaya girmiş. Kendini bolşevik falan mı sanıyor anlamadım ki. Çarlık Rusya yıkılalı bayağı oldu halbuki. Berlin duvarı desem o da yıkıldı. Kız hakkaten neyin davası bu? Kim bu insanlar? Bi açıklasalar da biz de bilsek :KK70: :KK70:

Farkindaysaniz bi cok kiside bahsetmis yok komsu komsuya kus amca dayiya kus olunmus vs vs
Buradan bi zarar gelmez zaten. Kimse kimseyi tanimiyor, ama halkdan bahsediyorum ben ...
Burada tartışılmasında sıkıntı yok evet, kimse kimseyi tanımıyor. Gerçek hayatta da komşularla konuşurken söylemlerden tahmin edebiliyoruz. Şuna oy verdim diye açıkça gezmem mesela ama fikirlerimden anlaşılır.

Çünkü burda şu an seçim = savaş.🥲

Ben Azerbaycanliyim ve Kemale ses verenlerin iq.sundan gerçekten şupe duyuyorum. Sizler gerçekten hic mi Erdoganin faaliyetini izlemiyorsunuz? Kemal bir heykel dikmekten başka ne yapmiş size? Onun kimlerle oturup durdugunu gormuyor musunuz? Siyasi haberleri izliyorum da dikkat ediyorum Kemale ses verenler hep sogan patates derdinde. Rahat batiyor. Siyaseti bilen biri asla ve asla ona oy vermez. Biraz instagram dışında da kullanin şu elinizdeki aygitlari. O kadar saçma şeylerle Erdogani kötuluyorsunuz ki? Şaka gibi. Kemal k. Rusyaya kafa tutuyor akliyla. O seçilirse varya ukrayna rusya savaşi sizin ulkede de çikacak. Ilk bir sene verdigi vaatleri yerine yetirecek ama sonra kendinizi pkk.nin koleleri olarak goreceksiniz. Dış borcunu kapatmak için bogazinizdan kesecek. Ssk başkaniyken hangi yardimi dokundu da şimdi cumhurbaşkani olarak vatana millete hayri dokunsun? Tamam şu an gulluk gulustanlik degil ama hangi ulke 4 4luk? Farkli biri seçilir ok ama iki lafi bir araya getirmeyeni seçerseniz yemin ederim Turkiyenin asaleti kalmaz. Rezil olursunuz ele gune karşi. Sizin asgari ucretinizi bizim paraya cevirince 800 azn ediyor. bizim asgarimiz 300 azn. Biz ama vatanimizi asla teroristlere satmayiz. Sizler ama vataninizi satmaya ne merakliymişsiniz. O oylar neydi oyle. 14 mayis sabaha kadar izledim ve ulkenizin yaridan çoğu sadece bogazini duwunen topluluktan ibaretmiş. Erdoganla kimi kiyasliyorsunuz şaka gibi yemin ederim. Rezil etmeyin ulkenizi. 20 yilda yaptiklarini gormezden gelerek bari şehitlerinizin kani hurmetine akilli karar verin. Amerika Fransa hepsi Erdogani devirmek için gozlerini diktiler. O giderse var ya akbaba gibi üşüşürler uzerinize. O 6li masada da onlarla mucadele edecek guç yok. Kole edecek sizi. Satacak vataninizi da sizleri de. Sonra o sogana da muhtaç olacaksiniz. Unutmayin itin derdi et, yigidin vatandir!
Hadi anam hadi kendi ülkenle ilgilen

Çünkü burda şu an seçim = savaş.🥲
Farkindayim
Ama sacma
Oncelikle insanlar bu olayi devam ettirmemeli
Medeniyet a partisini b partisi secme degilki medeniyet nötr kalmak, evet tartismak dogal bise ama tartisma diyince turkce karsiligi bana kavga etmek geliyo aslinda 😃😃😃

Farkindayim
Ama sacma
Oncelikle insanlar bu olayi devam ettirmemeli
Medeniyet a partisini b partisi secme degilki medeniyet nötr kalmak, evet tartismak dogal bise ama tartisma diyince turkce karsiligi bana kavga etmek geliyo aslinda 😃😃😃
Evden bile dışarı çıkmadan oy verebildiğiniz bir yerde yaşıyorsunuz, bizdeki ise var olma savaşı, dul kadınları sahiplendireceğiz derken şaka yapmıyorlar, aşılar kuyruk yapıyor diyen vekilimiz var ve gerçekten böyle düşünüyor, bana bile KK savundurttu gelinen nokta, cidden kıskandım ben sizi şu an.

Trabzon’da sadece Beşikdüzü’nde AKP önde tamamlayamadı. Neden mi? Okuma yazma oranı en yüksek ilçedir ezelden ve kaliteli eğitimli insanlardan oluşur.
Ne güzel insanlar yetiştirmişler o eşsiz Köy Enstitüsünde. Ama anlamanız için eylem gerekir. Düşünmek ve idrak etmek gerekir. Bazı kesimlerden beklediğimiz bir şey değil. Gölge etmeyin başka ihsan istemez!

Anadolu, Beşikdüzü ve türevleri gibi olsa, Erdoğan çoktan tarihe karışmıştı.
Aydınlanmanın Beşiği: Beşikdüzü Köy Enstitüsü – Ayam
Kendileri de biliyor

Bizim halkımız demokrasi için yeterli eğitim ve bilinç seviyesine sahip bir halk değil. Halk seçti diyorlar ya, o sokak röportajlarındaki insanlar gerçekten var ve çoklar. Benim bir akraba Gılışdar Gızılbaşına oy vermem dedi. Şu profile bakar mısınız? Bayburt’un eteğine 200 puanla girilen beton bina kondurmakla olmaz bu işler.
Eki Görüntüle 3249239

Ne zamanki bir kesim bu kibrini ve kendini üstün görmeyi bırakir işte o zaman ülke olarak belki ilerleriz.

Ne zamanki bir kesim bu kibrini ve kendini üstün görmeyi bırakir işte o zaman ülke olarak belki ilerleriz.
Kibir değil, REALİTE. Ne zamanki bu halk hakkındaki gerçekleri ve bu halkın politika olarak cahil ve fakir bırakılarak mankurtlaştırıldığı gerçeğini kanıksar, bu hakın cehâlet seviyesini hafife almayı bırakırız; işte o zaman ilerleriz.

Back
X