Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ay hanımefendi kötü haberiniz pek bı mantıksız geldi nasıl oy çalıyorda ikinci tura geliyor? Oy çalabilse sizce %50 geçip ilk turda kapatmaz mıydı konuyu????? Hani sizde ki bu akıl onda hiç yok mu sanıyorsunuz.?
Dünyaya ben demokratiğim %49.50 de olsa itiraz etmedim demesi lazım. Dünya bunu yer mi hiç sanmam :KK53:

Kılıçdaroğlunun helalleşeceğiz, helalleşmeliyiz, bizim o insanlara bir özür borcumuz var dediği tam da budur işte.

Adama bir şans bile vermiyorlar, çünkü mesele en iyi yönetebilecek olanın ülkeyi yönetmesi değil.
Mesele "DAVA !" dedikleri şey!

Kimisi için avanta !
Kimisi için karizmatik lider ( akpli teyzeler vs. )
Kimisi için salt din ( başı secdeye değiyor, çalıyor ama çalışıyor. Olsun bizden olan çalsın da başımızda olsun !
Kimisi için de salt İNAT, sizin istediğinize oy vermem, siz düşman biz ülkenin sahibiyiz. İşinize gelmiyorsa gidin! Böyle diyenler de var. Kimsiniz siz ya benim ülkemden beni kovuyorsunuz ?!?

Din ile kafalar bi milyon olmuş, boşuna laf anlatıyoruz. Akıllarını kiraya verenlere laf anlatılmaz, bize kızıyorlar bunları diyoruz diye, belki ban alacağım bu yüzden ama ; Kur'anı kerimde denildiği gibi ,

"Gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler."
:KK43:

Ne kadar çürük çarık var varsa Türkiye ye kakaladık diye seviniyorlar :KK53: Esad da kandırmış Erdoğanı :olamaz:

İlk bi kaç senede, dil bilen eğitimli bir kaç suriyeli ile tanışmıştım. Birisi hatta arapça kursuna giderken ögretmenimdi. Onlarla İngilizce anlaşıyorduk.
İkisi de çok kısa zaman içinde avrupaya gittiler.

Keşke sadece itici olsa. Ama bu ekonomi böyle giderse ve Erdoğan tekrar seçilirse yardım alanlarda avucunu yalayacak. Üstelik yardım alanların sayısı her geçen gün artıyor. Erdoğan bir yerden sonra kimseye yardım edemeyecek çünkü ekonomi batıyor. Dünya Erdoğanın atadığı ekonomi bakanına güvenmediği için yabancı yatırımcı Türkiye den çekiliyor. Kılıçdaroğlunun ekibinde Daron Acemoğlu gibi biri var. Google amcaya sorun bakalım Daron Acemoğlu kimmiş.

Şu ayrımı yapmayı öğrenelim lütfen. PKK=HDP değildir. Böyle derseniz %10 luk ve mecliste olan bir kesimi terörist ilan etmiş olursunuz.
Ayyy çok özür dilerimmm, hdp yazacaktım ben 🥲 Genel olarak ne dediğimi anladığınızı umut ediyorum kusura bakmayın, tamamen aynı şeyi savunuyoruz. 🙏🏻

Ay hanımefendi kötü haberiniz pek bı mantıksız geldi nasıl oy çalıyorda ikinci tura geliyor? Oy çalabilse sizce %50 geçip ilk turda kapatmaz mıydı konuyu????? Hani sizde ki bu akıl onda hiç yok mu sanıyorsunuz.?
Ahh ahh, size neler derdim de. Anlaşamıyoruz ki... Neden yskya hâlâ itirazlar geliyor, neden 2 gün önce itirazlar sonucu hüdapar mv kaybetti bi fikriniz var mı? Oy çalmak sadece fiziken çuval kaçırmakla olmuyor.

Biz elimizden geleni yapıp oyumuzu kullanalım. Umutsuz olmayın lütfen. Erdoğan bir 5 sana daha bu ülkeyi yönetemez. Ayakta zor duruyor :( Kimse kalmadı etrafında. Onunla yola çıkanlar onu terketti. Etrafında kalanlar da liyakatsiz. Sırf cepleri için yanındalar. Yoksa Dünya lideri falan olduğu için değil :KK53: Tamamen duygusal yani....Gözlerden dolarlar fışkıran emoji

Sinan ogana vermistim oy kullanmayacagim da olsa iyi olurdu secenek olarak :olamaz:
Lütfen kullanın. Sinan Oğan a verdiyseniz eğer siz de mevcut olandan memnun değilsiniz demektir. Değişiklik iyidir. Bir deneyelim Kılıçdaroğlunu beğenmezsek göndeririz gider. Ne kaybederiz ki ? Erdoğandan daha kötü hale mi getirecek ekonomiyi?

Burası için yazmıyorum. Gizlilik Akp döneminde bozuldu. Bazıları kendisine yapılan yardımlar kesilmesin diye kabinlere girip kime oy verdiğinin fotoğrafını çekmek zorunda bırakıldı.
Ben kulaklarımda şahid olduğum bir olay anlatayım 14 Mayıs günü oy vermeyi beklerken bir adamın karısına sürekli bana bak akp ye oy basacaksın tembihledigim gibi yoksa deyip....... O kadincagizin gözündeki korkuyu gördüm. Ben onların vereceği oyu duymak zorunda değildim mesala. Eskiden kimse kimsenin oy verdiğini merak etmezdi şimdi heryerde apaçık belirtiliyor elestirdigim için söylemiyorum ama ilk defa gördüğüm bir durum .

Ben kulaklarımda şahid olduğum bir olay anlatayım 14 Mayıs günü oy vermeyi beklerken bir adamın karısına sürekli bana bak akp ye oy basacaksın tembihledigim gibi yoksa deyip....... O kadincagizin gözündeki korkuyu gördüm. Ben onların vereceği oyu duymak zorunda değildim mesala. Eskiden kimse kimsenin oy verdiğini merak etmezdi şimdi heryerde apaçık belirtiliyor elestirdigim için söylemiyorum ama ilk defa gördüğüm bir durum .
Eleştirmemiz lazım bu durumu aslında hiç normal değil. Olmaması gerekiyor. Baskıyla oy kullanan çok insan var. Belki burada ki kadınlar içinde de vardır bu durum. Kendi adıma isteyen her parti beni ikna etmek için uğraşabilir buna açığım. Ama kimse bana şuna oy vereceksin diyemez, oyuma karışamaz ve satın alamaz.

Bu iki tablo bize şunu gösteriyor: (1) Eldeki son veriye göre devlet, 2021 yılında 15.362 bin kişiye 785,7 milyar TL sosyal koruma yardımı yapmış. (2) Bu yardımlar sağlık yardımından çeşitli maaş yardımlarına kadar yaygın bir alana yayılmış.

Bu kişilerin büyük çoğunluğu bu yardımı devletin değil hükümetin yaptığını düşünüyor ve o nedenle devlete değil hükümete şükran duyuyor.

Lütfen kullanın. Sinan Oğan a verdiyseniz eğer siz de mevcut olandan memnun değilsiniz demektir. Değişiklik iyidir. Bir deneyelim Kılıçdaroğlunu beğenmezsek göndeririz gider. Ne kaybederiz ki ? Erdoğandan daha kötü hale mi getirecek ekonomiyi?
14 Mayıs'ta yolları aşıp gidip kullandım, yine o kadar yol aşıp gideceğim. Hiçbir şey olmasa bile yaşananlarda en ufak bile katkım olmasın, vicdanım rahat olsun.

Eğer bir devlet memuru için iş müracatında bulunduysan girmek için i ya mafyadan yardım almak zorundasın yada AKP ye üye olmak zorundasın durum vahim , adalet hak etme mafyanın emrinde ,çoğu vatandaş bunların farkında değil mesele çok derin ama insanlar kör ve sağır

Kılıçdaroğlu:

"Ben iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim. Nokta.

Çocuklarımızı gönül rahatlığı ile dışarıdan gelmesini bekleyebilir miyiz?
Mültecilerin gitmesini istiyorum

Ben iki kız yeğenim için Bacılar isimli Whatsapp grubu kurdum nereye gidecek olsalar gruba konum atıyorlar.

Back
X