Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
Bi saniye ne hakla bunu diyebilirsiniz? Ne münasebet? Siz kimsiniz? Kendi ülkemizde atalarımızın kanıyla kazanılmış bu topraklarda ne idüğü belirsiz mağara insanlarını istemiyoruz demek en doğal hakkımız.

Bu ne yahu allahım aklım çıktı yerinden
Daha beter görüntüler de var.
Onu +18 olarak nasıl yayınlayabilirim

Bir de belediye otobüsünde kıza bakarak masturbasyon yapan arap var.
Onları paylaşmadım.
Artık çocuğumuzu kendi toplu taşıma araçlarına da bindiremeyecrgiz.

Sadece belediyeler değil otellerde boşaltılıyor turistler gelecek diye. Konuşuyoruz bu konuları önceki sayfalara bakarsanız görürsünüz.
seçimlerin bitmesi mi beklendi peki , turistlerin gelmeside bahanesi bence

Sn. Kılıçdaroğlu kazanamadı diye borsa mı düşüyor? Yani Sn Erdoğan kazansaydı borsa uçacak mıydı? Ya da farklı sorayım Sn Kılıçdaroğlu kazanacak diye mi çakılıyor? Yani Sn Erdoğan kaybedecek ve piyasalar bunu istemiyor.

Kafamda deli sorular
Piyasa dediğimiz şey güveni seviyor. Türkiye şuan güven vermiyor. Yatırımcılar için riskli bir ülke. Ülkede adalet yok. Yorumum borsa için değil döviz içindi. Borsadan anlayan biri değilim.

Onları paylaşmadım.
Biri de çıkmış elin yamyamina karşı,keşke sen bu ülkeden gitsen diyor.Bunu diyen kişi de Alman vatandaşı olduğunu söylüyor.İnsanda biraz utanma olur ya hu😡.

Beni bu laflarla salak yerine koyabilirler diyorsaniz oy vermeye devam edin

Eklentiler

• IMG_5973.webp
    IMG_5973.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 57
bazı belediyeler depremzedeleri yerlerinden çıkarmaya başlamışlar, onları niye kimse söylemiyo ? yardım gönderenlerden depremzedelere haklarını haram edenlerde var mesela o konulara hiç değinen olmamış

Ben değinebilirim. Lakin deprem sonrasında olanlara girersem çıkamam, çok doluyum. Zaten "asrın felaketi" cümleciğine sığınmayan büyük çoğunluk gördüğü gibi hükümet hiçbir şeye yetişemedi. Yetmezmiş gibi en önemli kurumu çadır sattı, kan sattı.
Neyse, bu milletin yüce gönüllü milyonlarca insanı cebindeki son paraya kadar yardım yaptı. Haram eden etmeyeni bilemem, kendi vicdanlarıdır, kimseyi ilgilendirmez. Yalnız şu bir gerçek ki bu gönüllü dayanışması hükümetin eksikliğini depremzedelere hissettirmedi. Kendi adıma, belki söylenmez ama şehirme gelen pek çok depremzedeye elim dokundu. Devletin yetişemediği çok şeye (belki her şeye) yetişmeye çalıştık.
Buradaki kızgınlık ona, yardıma muhtaç kalmış insanlara değil. Uçlardaki kişilerin söylemleri bu kadar öenm arz etmemeli.

Bir de hangi belediyeler başlamış, kanıt var mı? Dezanformasyonlara inanmayalım. Ayrıca deprem olalı 3 ayı geçmiş, hala bu insanları başka şehirlerde yurtlarda, belediye konuk evlerinde vs barındıranlara zaten yazıklar olsun..

Onları paylaşmadım.

Ben bu sosyal medya işlerinden hiç anlamıyorum kullanmıyorum da zaten, twitter haberlerine sayende vakıf oldum
Bu arada insanların tepkisizliğini de anlayamıyorum, adam nasıl belediye otobüsünde yaaa bir tane insan evladı çıkmamış mı napıyorsun diyen

Turizm sezonu açılıyor. Sanırım bu konuyu açma sebebiniz Chp li belediye olması. Gündeme düşürüldüğü için sadece onu görüyorsunuz. Diğerleri sessiz sedasız olduğu için kimse bilmiyor.

Canım turist rehberiyim ben acentalar bilerek çıkarmıyor otellerden otelde kalan depremzede vatandaşlarımıza devlet belediyeler yer tahsil edecek. Çünkü otellerde rezervasyonlar doldu. İlk kafile gelecek otellere

Piyasa dediğimiz şey güveni seviyor. Türkiye şuan güven vermiyor. Yatırımcılar için riskli bir ülke. Ülkede adalet yok. Yorumum borsa için değil döviz içindi. Borsadan anlayan biri değilim.

şu anda altın çakıldı, borsa çakıldı, euro düşüyor ve dolar ise sabit. Hangi döviz kuru için yorum yaptınız? Size zor sorular sorduğumu düşünmeyin, siz net yazınca finans konusunda uzmansınız sandım. Bu arada Sterlin'de düşüyor.

Şimdi Döviz az da olsa gevşiyorsa Sn Kılıçdaroğlu mu kazanacak demek?

Şu sitede bir finans uzmanı yok mu? borsa ne olacak ? Bu düşüş nereye kadar devam edecek yorumlayabilecek kimse yok mu?

Gerçi benim borsada param da yok hatta korkup bankadan çekecek paramda kalmadı. Bir porsiyon köfteye Kocaeli'de(Dramalı) 490 TL yazan işletme varken. Bu pahalılık kimsenin umurunda değil sanırım.

bazı belediyeler depremzedeleri yerlerinden çıkarmaya başlamışlar, onları niye kimse söylemiyo ? yardım gönderenlerden depremzedelere haklarını haram edenlerde var mesela o konulara hiç değinen olmamış
Çok önce geçti o konu. Değinmiştik, kaçırmışsınız

Canım turist rehberiyim ben acentalar bilerek çıkarmıyor otellerden otelde kalan depremzede vatandaşlarımıza devlet belediyeler yer tahsil edecek. Çünkü otellerde rezervasyonlar doldu. İlk kafile gelecek otellere
Bunu ara ara buraya yazarsanız hatırlatma mahiyetinde ancak anlayacaklar galiba. Teşekkür ederim.

Ne güzel kendinizi, hayatınızı kurtarmışsınız siz🙏 aklıma tarikat yurdunda kalırken dayanamayıp intihar eden tıp öğrencisi geldi ☹️ o gençler ailesinin zoruyla o yurtlara gidip hayatları ellerinden alınıyor oysa dinde zorlama olmaz.

Benim gibi örnekler çok çok az. Ben kişisel olarak çok azimli bir insanımdır. Kafama koyduğumu yaparım, kimseyi de dinlemem. Zaten 19 yaşımdan sonra herkese karşı çıktım, okuyacağım dedim. Bendeki kararlılığı gören ailem de karşı çıkamadı..
Enes Kara... Ahh çocuğum :)
O çocuğa öyle üzüldüm, öyle yandım ki. Bir ona bir de aynı tarikatta kaldığım Aladağ'da yatılı kuran kursunda kalırken çıkan yangında yangın merdivenin açılan kapı güvenlik ?!?! nedeni ile kilitli olduğu için yanarak ölen 12 yaşlarındaki o kız çocuklarına. Hatta iki çocuk yanmış naaşları korkudan birbirlerine sarılmış halde bulunmuş :(
O çocuklardan biri de ben olabilirdim :(

Anne babaları şikayetçi olmadılar biliyor musun ? Çünkü tarikatte tam sadakat vardır, ne yapalım, ömürleri bu kadarmış deyip kapadılar konuyu aileler.

İçim öfke dolu...

Back
X