Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[QUOTE="ailurophilee, post: 74624385, member: 1116949"Kesinlikle öyle, ondan sonra akıllansalar da bir işe yaramaz artık.
O saydiklarin hepsi almanya da da var.
Kontrolsüz göç burda da var.
Bu arada doğma büyüme alman im ben.
Biri şu insana Almanya'nın siyaset gündeminde olmadığımizi söylesin.Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
Sıkıyorsa o alman bizi kovan şahsiyet gelsin Suriyelilerle bı yaşasın bakalım.Almanı gelir sizi istemiyorum der surisi gelir biz kalacağız siz gideceksiniz der, Türkiyeye herkes sığdı da bir Türkler sığamadı
Almanya'da bunları yapsınlar bakalım,bir taraflarından kan alıp,anında sinir dışı ederler.Eğitimlisi,kültürlüsü gidebiliyor zaten sadece oraya.Bize de anca mezar kackinlari.Bir de kalkıp beni vatanımdan kovmaya çalişiyor hadsiz.Onun için hava hoş,yazın gelip eorocuklarini bozdurup,krallar gibi yaşayacak.Cennet vatan güzellemesi yapıp,yine defolup gidecek.Bunlar yüzünden insanlar gurbetçilere düşman oldu beSıkıyorsa o alman bizi kovan şahsiyet gelsin Suriyelilerle bı yaşasın bakalım.
Yetkisi olmayan biri söylese bunu hiç umurumda olmaz da, söyleyen kişi yetkili ve Adalet Bakanı olunca iş değişiyor."Küçüğün rızası vardı" dedikten sonra kendisi benim için yok hükmünde.
Diyecek o kadar çok şey var ki canım gerçekten çok zor tutuyorum kendimiAlmanya'da bunları yapsınlar bakalım,bir taraflarından kan alıp,anında sinir dışı olurlar.Eğitimlisi,kültürlüsü gidebiliyor zaten sadece oraya.Bize de anca mezar kackinlari.Bir de kalkıp beni vatanımdan kovmaya çalişiyor hadsiz.Onun için hava hoş,yazın gelip eorocuklarini bozdurup,krallar gibi yaşayacak.Cennet vatan güzellemesi yapıp,yine defolup gidecek.Bunlar yüzünden insanlar gurbetçilere düşman oldu be.
Ben de senin gibi bir insanı ülkemde istemiyorum ama katlanmak zorundayım.....
Gerçekten neleri yutmuşuz ya! Yazdıkça, hatırladıkça sinirleniyorum.Yetkisi olmayan biri söylese bunu hiç umurumda olmaz da, söyleyen kişi yetkili ve Adalet Bakanı olunca iş değişiyor.
Depremden sonra Japonlar bölgeye geldi, eşim onlara rehberlik etti imar affını, 2 sene önce yapılan binaların kağıt gibi dağıldığını anlamakta güçlük çekmişler.Yetkisi olmayan biri söylese bunu hiç umurumda olmaz da, söyleyen kişi yetkili ve Adalet Bakanı olunca iş değişiyor.
Japonya da çok katı kurallar var daha önce burada paylaşmıştım sanırım. Onlar bu işi çözdüler. Şimdi de tsunami için çözüm arıyorlar.Depremden sonra Japonlar bölgeye geldi, eşim onlara rehberlik etti imar affını, 2 sene önce yapılan binaların kağıt gibi dağıldığını anlamakta güçlük çekmişler.
Yani bi de gururlular, onlara karşı 50 bin insanın öldüğü felakette tek istifa bile yaşanmamasını da anlayamaz adamlar.Japonya da çok katı kurallar var daha önce burada paylaşmıştım sanırım. Onlar bu işi çözdüler. Şimdi de tsunami için çözüm arıyorlar.
28 mayıs ta gitsinler mi kalsınlar mı diye referandum var işte.Kadın hastalıkları doktoruna gitmem gerekti ve randevu bulamadım devlette .Mecbur özele gitmek zorunda kaldım çünkü bir gün bile dayanamayacak kadar çok ağrım ve kanamam vardı .Devlet hastanelerinde bu bölüme gittiğimizde zaten suriyelilerden geçilmiyor gerçekten .Eskiden bu kadar zor değildi doktorlara randevu bulmak .Hastalar o kadar çok fazla ki zaten doktor devlette ilgilenemiyor bile .Çünkü doktorların haklarını vermeyerek şiddet uygulayarak adamları gönderdiler bu ülkeden .Ülkeyi okumuş bilgili aydın insanlara küstürdüler.Kalan Suriyeliler oldu ve kendi zihniyetindeki insanlar .Üzülmeyin sandıkta ne çıkarsa çıksın üç sene sonra zaten erken seçim tekrar olacak .İşte demokrasi o zaman gelecek .