Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yurt dışında yaşayanlar neden oy kullanıyor acaba ? Bilmediğim için soruyorum. Yaşayacak onlar değil ki biziz
esimin bir kuzeni var almanyada dogru duzgun calismayip issizlik maasi cocuk parasi vs ile geciniyo.
alkol es... desen gırla kardesi hirsizliktan almanya da hapis yatti sandiga gidip turkiye ucuyo musluman aday diyip akp ye oy veriyolar.
e gel abi burda yaşasana dedim, uçuyoruz biz burda bizi kiskanan ulkelerde yasamayin dedim bilin bakalim ne cevap verdi 🤣

Hdp masada olmadığı için bunları ancak önergeyle isteyebilirler ve meclis bunu reddeder. Demokratik yollarla mücadele edilebilir onunla. Doğu ve güneydoğu artık evlat kaybetmek istemiyor aslında. Evladını askere gönderiyor (ki gerçekten de büyük çoğunluğu gönderiyor.) Karşısına pkk çıkıyor iki tarafta da evladı ölüyor. Aynı mezarlıkta hem şehit hem terörist mezarı var. Pkkyla anlaşılmasın buna asla razı değilim ama kürt seçmenin reddedilecek bişe olsa taleplerini duyurabilmesi onlar için önemli, devlet falan kurmak isteyen kalmadı zaten herkes mülteci belasından dertli.
He kimse devlet kurmak istemiyormuş vazgeçmişler iyimiş o zaman 🤦🏻‍♀️

Whatsupp mesajlar gitmedi çünkü bilerek İnterneti kesmişler ,
Çoğu bundan haberdar değil
internet bilerek mi kesildi bilemem ama deprem durumlarinda zaten iletisim kolay olmaz, ben en cok twitterı yavaslatmalarinda ki amacı çözemedim insanlar adres paylasiyolardı yapabildikce

Çifte vatandaşlık tümüyle kaldırılmalı bence, kaldıramıyorlarsa sadece ikamet bölgesi için oy kullanabilmeli kişiler
Aynen öyle veya en az 6 ay Türkiye’de yaşamayan Türkiye için oy kullanmasın.

Aynen öyle veya en az 6 ay Türkiye’de yaşamayan Türkiye için oy kullanmasın.
Gonlumden ne kadar Kemal kilicdaroglu gecse de ilk turda oy kullanmadim, ikinci turda da kullanmayacagim.
Nasil bir yonetim istediginize siz Turkiye’de yasayanlar olarak karar vermeniz daha dogru olur.
Umarim dedem gelir ama🫶🏻

esimin bir kuzeni var almanyada dogru duzgun calismayip issizlik maasi cocuk parasi vs ile geciniyo.
alkol es... desen gırla kardesi hirsizliktan almanya da hapis yatti sandiga gidip turkiye ucuyo musluman aday diyip akp ye oy veriyolar.
e gel abi burda yaşasana dedim, uçuyoruz biz burda bizi kiskanan ulkelerde yasamayin dedim bilin bakalim ne cevap verdi 🤣
Bu hayatı yaşayan biziz karar hakkı bizim olmalı. Onlar orda rahat bi şekilde hayat yaşayıp burada yaşayan insanların kaderleriyle oynamamalılar. Zaten ağzında alkol es… eksik olmayan herkes din elden gidecek diye buna oy verdiler.

Bu hayatı yaşayan biziz karar hakkı bizim olmalı. Onlar orda rahat bi şekilde hayat yaşayıp burada yaşayan insanların kaderleriyle oynamamalılar. Zaten ağzında alkol es… eksik olmayan herkes din elden gidecek diye buna oy verdiler.
Kiymayi 8£’a alan kisi, yine ayni kiymayi 300 TL’ye alan kisinin kaderini belirliyor. Boyle sacmalik olamaz

Süleyman Soylu:

“Suriyeliler kardeşimizdir, onları ölüme terk etmeyiz.”

Erdoğan: "Suriyeli mültecilerin Suriye’ye gönderilmesini savunamam. Bu zulüm olur."

Hulusi Akar: “Suriyeli kardeşlerimizi zora sokacak herhangi bir karar almamız asla söz konusu olmaz. Suriyeli kardeşlerimiz rahat olsunlar.”

Esat Arap ülkeleri ile barıştı,ortada savaş falan yok artık.Dostum Esat günleri yakındır ama Esat'ın tutumu ne olur bilemiyorum.

Hdp masada olmadığı için bunları ancak önergeyle isteyebilirler ve meclis bunu reddeder. Demokratik yollarla mücadele edilebilir onunla. Doğu ve güneydoğu artık evlat kaybetmek istemiyor aslında. Evladını askere gönderiyor (ki gerçekten de büyük çoğunluğu gönderiyor.) Karşısına pkk çıkıyor iki tarafta da evladı ölüyor. Aynı mezarlıkta hem şehit hem terörist mezarı var. Pkkyla anlaşılmasın buna asla razı değilim ama kürt seçmenin reddedilecek bişe olsa taleplerini duyurabilmesi onlar için önemli, devlet falan kurmak isteyen kalmadı zaten herkes mülteci belasından dertli.

Madem dertleri özerklik devlet kurmak fln değil evlat kaybetmek istemiyorlar çözüm sürecinde onlara birsürü hak tanındı. Taviz üstüne taviz verildi. Ki bence hükümetin en büyük iki hatasi birisi açilim süreci denen saçmalik ikincisi de ülkeye mülteci doldurmasidir neyse. Neden o zaman durmadilar? Belediyeler halka hizmet etmek yerine neden hendek kazmayı tercih ettiler?

Arkadaşlar kilicdaroglu defalarca erdogani canlı yayina çağırdı.
İstediğin kanala çıkalım yanına da kimi istersen al dedi.
Sizce neden kabul etmiyor.

Çağdaş demokrasilerde liderler ekranda tartışır, seçmen karar verir. Eskiden liderler devlet kanallarında tartışırdı. Erdoğan canlı yayına katılmıyor, bant yayın yapıyor. Eskiden olduğu gibi siyasetçiler karşılıklı oturup moderatör eşliğinde tartışsa, Erdoğan yerle yeksan, rezil kepaze olur. Yayını kendi yönettiği, promterden hazır metin, önceden belirlenmiş soru soranların olduğu ve soruların cevaplarını okuyan kişi, nasıl olacak canlı yayında rakiple karşı karşıya tartışacak?

Son düzenleme:
Gonlumden ne kadar Kemal kilicdaroglu gecse de ilk turda oy kullanmadim, ikinci turda da kullanmayacagim.
Nasil bir yonetim istediginize siz Turkiye’de yasayanlar olarak karar vermeniz daha dogru olur.
Umarim dedem gelir ama🫶🏻
Yurtdışındaki herkes sizin gibi düşünse gıcık olmuycaz aslında.

Kesinlikle, benim yakınlarımdan birçok kişi cumhur ittifakında hüdaparın olmasından ötürü oyunu sinan oğana verdi.
"Sinan oğan oyunuzu millet ittifakına vermenizi isterse verir misiniz?" diye sorulduğunda; hepsinden "hayır" cevabı geliyor.
Siyaset işte bu birzamanlar hayır dediğin insana birkaç zaman sonra evet diyebiliyor Sun. Şimdi herkes birbiriyle ters şundan adım gibi eminim bu seçim geçtiginde iktidara kim gelirse taş çatlasın bir hafta sürer etkisi sonra birbakmissin birbirine herturlu lafı söyleyen insanlar köyü sohbette. İşte siyaset bu

Bir toplum celladina asik olmussa, artik onun icin umit kalmamistir. Hirsiza oy vermedim ama biliyorum ki kazanacak. Turkiye icin ise gecmis ola. Artik uzulmuyorum, uzulmeyecegim. Insanlar baslarina gelecekleri hakettiler maalesef
Herkes bir umutsuz canım ama herkes benim bulunduğum yer CHP nin kalesinden biri etrafına bakıyorum herkes kırgın kızgın artık bana ne neolursa olsun havasında. Aslında böyle olmamalı umut biterse herşey biter Gazi Mustafa Kemal Atatürk vatanı bitikken umutlar bitmisken kazanmış vatani 19 mayısı. Şuan bak herkanalda vurun abaliya yapılıyor sevinç naraları atılıyor. Bunlara inat ayağa kalkmalı insan

Siyaset işte bu birzamanlar hayır dediğin insana birkaç zaman sonra evet diyebiliyor Sun. Şimdi herkes birbiriyle ters şundan adım gibi eminim bu seçim geçtiginde iktidara kim gelirse taş çatlasın bir hafta sürer etkisi sonra birbakmissin birbirine herturlu lafı söyleyen insanlar köyü sohbette. İşte siyaset bu
Evet, geriye bir kırgınlıklar kalacak.
Bu yüzden siyasetten hep uzak kalmışımdır.
Seçim zamanı, sırf siyaset konusunu açmak için yazan akrabalarımı engelledim.
Hiç gerek yok böyle şeylere

Evet, geriye bir kırgınlıklar kalacak.
Bu yüzden siyasetten hep uzak kalmışımdır.
Seçim zamanı, sırf siyaset konusunu açmak için yazan akrabalarımı engelledim.
Hiç gerek yok böyle şeylere
Aynen öyle en iyisini yapmışsın.

İzleyelim, teröristlerle kim muhatap olmuş, ilişki kurmuş her şey ortada; balık hafızalı olmayalım. Şu an bir şekilde HDP’yi ve örgüt desteğini yanına alsa, seçmeni tepki vermez, bir bildiği vardır der.

Back
X