Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Gece cumhurbaskanlig sözcülüğü den açıklama yapıldı bütün konularda anlaştık Sinan bey gerekli açıklama yapacak dendi. 4 saat sonra tweet silindi bişey anlamadım kuvvet ihtimalle Sinan ogan hiçbir taraf olmuycak açıklamalardan bunu anliyorum

Gece cumhurbaskanlig sözcülüğü den açıklama yapıldı bütün konularda anlaştık Sinan bey gerekli açıklama yapacak dendi. 4 saat sonra tweet silindi bişey anlamadım kuvvet ihtimalle Sinan ogan hiçbir taraf olmuycak açıklamalardan bunu anliyorum
Sinan Ogan ümit özdag aklara yanaşmaz ki iyi de

Ankete baktım da en çok ilk turda kilicdarogluna verip ikinci turda Erdoğana verecek olanların fikir değiştirme sebebini merak ettim 🤔 diğerlerini de merak edebilirdim ama edesim gelmedi, bunu merak ettim🤷‍♀️ çünkü neden etmeyeyim 🫠 bir kişi cevap verirse makbule geçer 🤔
İnsanlarımız çünkü yerin dibine girmeye bayiliyordurda ondan hayat mükemmel ya dahada mükemmellik için sanirim

Siz karanlıkta oturmaya mahkumsunuz ztn
Şu an dur demeye çalışanların büyük çoğunluğu bu ülkenin aydın kesimi, karanlıkta kalanların sürüklediği karanlığı durdurmaya çalışıyor. Tabi sizin gözünüz alıştığı için karanlığın farkı da bile değilsiniz.

Ben buna bir süre gülerim 😂 21 senedir seçmenini çantada keklik olarak görüp de yaptığı onca şeye rağmen gerçekten çantada keklik olan bilin bakalım kim?
Biz hiç olmazsa yirmi yıldır kazanan adamın peşindeyiz,sizin gibi yenilgisinin sayısını hatırlayamadığımız bir liderimiz yok şükür...

Sinan Ogan ümit özdag aklara yanaşmaz ki iyi de
Canım tweet silinmiş gece uyumamistim saat bire geliyordu şok olmuştum yattım sabah kalk5im tweet silinmiş ben ne yaşıyorum yarabbim dedim sanırım MHP ikna edilemedi bari ikna edilseydi öyle tweet atilsaydi kafam yeminle çorba oldu

İsviçre’de pizzacılık yapan tanıdığımız İstanbul’da en pahalı rezidansların birinden daire aldı.Dertleri Avrupa da kazanıp türkiyede yemek . Ama hiç demiyorlar ki Almanya’ya yine hitler gibi bir ırkçı gelse gelecekleri ülke yine Türkiye olacak .Trump bile göçmenler ülkeye gelmesin diye neler yapmıştı nelerrr…
Bu kafada giderlerse yakinda turkiye ye gezmeye dahi gelemeyecekler.. türkiye ya bi iç savasa gidecek ya suriye olacak.. bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıgı bıraksinlar bugünü degil yarını da degil ileriyi düşünsünler.. birgün geri dönmek zorunda kalsalar, tatile de gelseler sadece dönebilecekleri bir vatan bıraksınlar kendilerine.. bu kafa kendilerine de zarar verecek.. çünkü bu kafayla birgün dönecekleri bir vatan bırakmadıkları gibi kendilerine bulundukları ulkede ikinci sınıf vatandaş olarak ayrımcılıga illa ki maruz kalalacagı bır ömür gecirmek zorunda kalacaklar.. bulundukları ülkenin yönetimine ırkçı bir lider gelecegi ihtimalini de göz ardı etmesinler..

GEldim)) ama merak etmeyin son yazim bu başlikta. Uzun olacak. Okursaniz da okumazsaniz da sizlerin tercihi tabi. Cunki o kadar kulakdan dolma bilgiye sahipsiniz ki. 1945 yilinda 195 vatandasimiz stalin zulmunden turkiyeye sigininca sizin chp.niz vatandaşlarimizi barindirmayip gerisin geri yollayarak onlarin hepsinin kurşunlanarak öldurulmesine neden oldu. Erdogan bu kara lekeyi 2ci Karabag savasindaki yardimlarimizla alnimizdan temizlemeye çaliştik dedi. Chp yetkilileri arasinda ana babasi ikside turk olan yok. Biri ya ermeni ya yahudi. Pkk ile iş birligi yapanlar da onlar. Şehitlerinizin kanini akitan da teroristler. Ve chp.nin kilcal damarlarina kadar işlemiş durumdalar. Yeni turk yolunda Azerbaycani devre dişi birakti ve ermenilerin işine yarayacak bir proje yapti. Ermeniler sadece bize degil sizlere de tarihde çok cektirdi. Eger bilginiz varsa. O zaman siz kendiniz akil edin. Ermenilerin,Amerikanin, fetonun işine yarayacak bir projeyi destekleyen sizler olmuyor musunuz? Azerbaycanli halki degilmiydi depremde evindeki son yorgani, kizinin çeyizini sizlere gonderen? Magazalarda koli koli yardimlar ayiran? Noldu şimdi ben yorum yapinca bana salça olma diyorsunuz. Bizler Turkiyeyi sizden çok seviyoruz. Çokmesine izin veremeyiz. Buyuk abi gibi goruyoruz. O yuzden bizim de bu seçimlere fikir bildirme hakkimiz var. Ermeniler pkk ile iş birligi içinde. O da ayri bir konu. Çocuk tecavuzune gelince lutfen bir araşdirin. Ermeniler 1990 yilinda hamile kadinlarimizin karnini yararak içinden bebegini çikaranlardir. Annesinin gogsunu keserek çocugunun agzina verenlerdir. Kilicdaroglunun kokeni ermeni. Ondan ne bekliyorsunuz? Sizi guzel yarinlara çikarmasini mi?, sizler sadece muhalefet tarafindan yayinlanan haberleri okuyorsunuz. Imamoglu kilicdaroglu 2018 yilinda namus sozu vermislerdi hiçbir işçiyi çikarmiycaz diye. Imamoglu ibb seçildi tatile gitti iki ay sonra 21 bine yakin işçiyi çikardi. Haberler de mi izlemiyorsunuz? Namus sozu vermişlerdi. 15 temuz şehitlerinizi unutmayin bari. O yakın tarih. Kilicdaroglu ssk başkaniyken saglik sektoru mu vardi sizde? Babamin arkadaşi turk. Anlatiyorki eşimin başindan baş ortusunu yolarak çikarmişlardi. Gosteriş vardi çunki. Başortusune bez parçasi diyen bir lider istiyorsunuz. Basortulu ablalarimizin egitim ve iş hayatini bitirerek mi ozgurluk getireceksiniz bu ulkeye? Ya o kadar yalanci insanlarki ronaldonun resmini montaj etmişlerdi şaka gibi. Izlemiyorsunuz ya hiçbir şey. Yillar once meral ile imamoglu yalan haber yaydilar sinav donemi. Yuzlerce Katarli ogrenciler sinavsiz universiteye girecek diye. Ayaklandi ogrenciler. Ama ulkenizde katarli ogrenci sayi 7.. yalan uzerine kurulu bir siyaset. Kilicdaroglu diyor ki savaş uçaklari neye gerek? Chp.nin bir uyesi diyor ki biz her aileye bir altin vericez ilk once. Kasayi sifirlayip sonra yeniden inşa edeceklermiş. Imamogluna soruyorlar senelerdir belediye baskanisin ne icraatin oldu. Diyor kasayi bereketlendirdik))) icraati da yok ki soylesin. Siyaset bilgileri sifir. Biden'in bilmem çikişini izlediniz mi? Diyor ki Erdogani hakimiyetdem salmamiz gerek ki bazi projeleri hayata geçirelim. Bunu da savaşla degil seçimle yapa biliriz. Muhalefetin eliyle. Bu kayitli bir konuşma. Muhalefet adaylari da Biden için son derece uygun adaylar. Adamlarin bir bilgisi yok kukla gibi oynata bilirler. Erdogan giderse azad demokrat ulkeyi unutun. Cunki ulkenizi kilicdaroglu bile yonetmiycek. Son yillarda her tarafinizda savaşlar oldu, pandemi, yanginlar, 15 temmuz, barikatlar, depremler. Bunlari hangi ulke yašasa ekonomik krize girer. Ama devletinizin yillarca yaptigi çabayi son yillarin kriziyle enflasyonuyla hemen sattiniz. Bu yaşananlarda ciklet parasi kadar kayip olmuyor. Bilmem kaç milyarlik yatirimlar, kaç milyarlik kayiplar olduğunu anlarsiniz. Erdogan oncesi hakimiyyetde chp.di. ne yapti sizlere? Bari anne babaniza sorun. Hastalarin yuzune bakilmazdi. Ilaç bulamazdiniz. Erdogan sayesinde ulkeniz cahil, gerici bir ulke olmakdan çikarak dunyaya teknolojide, hava deniz kara savunmasinda adinizi duyurdunuz. Eski chp ne yapti ki şimdi de ne yapsin? Bana utanmadan insanlikdan habersiz diyorsunuz. Ama kendinizin kendi tarihinizden haberiniz yok. Kulakdan dolma bilgilerle hayatiniza yön veriyorsunuz. Krizsiz hiç bir devlet olmamiştir bu zamana kadar. Ama anlamazsiniz. Zaman da tanimazsiniz. Acimazsiniz da. Kulakdan dolma muhalefet haberleriyle hareket ediyorsunuz. O muhalefet ki mitinglerde onlara hayranlik duyduklarini gostersinler diye parali adam tutuyorlar (gercek halleri de bulunuyor kesin bilgi yani), o muhalefet ki Erdogan yollar tuneller yapinca boşa masraf ne gerek var diyerek siyasetden bihaber engel olmaya çalişiyorlar, o muhalefet ki depremzedelere acilarinin yani sira göz dagi vermeye çalişarak otellerden çikariyorlar (Erdogan yillar once kentsel donuşum projesi verdiginde chp engel olmuşdu. Erdogan deoreme dayanikli hale getirelim dedigi halde onay vermemişlerdi), o muhalefet ki kendi dilleriyle biz pkk.yi hastanede, hapisde ziyarete de gittik, islam terorun kaynagidir, selahettini çikaricaz diyorlar, o muhalefet ki yalandan haberler çikararak insanlarin kafasini bulandiriyorlar ( defne hastanesi hakkinda dedikleri mesela), o muhalefet ki ulkenin siyasetinden soru soruldugunda gozlerini açarak soruyu anlamaya çalişiyor, oyle bir siyasi gidişatdan haberi yok. Bu liste uzar gider. Sadece kk lider olursa olacaklari toparlarsak ortaya şoyle bir manzara çikar: ulke idaresi 6 kişinin ayri ayri kararlariyla , kendi aralarinda fikir ayriligi yaşayarak bir karara varmaya çalişilacak ve haliyle ortada bir karar olmayacak. Siyaset olmadigi, yatirim olmadigi ve ilk hedef ahalinin karnini doyurmak olduğu için (ki insaflari varsa bari bir sene sozlerinde dururlar) seneler içinde turkiye gerisin geri gitmeye başlayacak. Diger ulkelere bagimli olacak ve onlardan surekli borçlar alinacak ve onlardan asili bir hale geleceksiniz, lideriniz baska ulke cumhurbaskaniyla goruşe gidince kendisi siyasetden anlamadigi ve karar veremedigi için gideyim de ulkemde yardimcilarima sorayim diyerek sizi rezil rusvay edecek, boyle heybetli bir ulke alay konusu olacak. Amerikanin yasasini kabul edicez dedikleri için onlarin pkk terorist degildir ilkesini kabul ediceksiniz. Ermeni, terorist, fetoculerle dolduracaksiniz. Hani bir pankartda yaziliydi ya Erdogan için seni Abdulhamit hanin yalnizligina birakmiycaz diye tarih tekrarlaniyor sanki.
Bizler Azerbaycan Turkuyuz. Yorumlarda ettiginiz hakaretlerin hiçbiri bana ait olmadigi için iade ediyorum sahiplerine. 3 bin şehit verdik daha yeni. Şehit annesi oglunun mezari uzerinde goz yaşi bile dokmeyerek ben oglumla gurur duyuyorum dedi. Bu kadar mert vatansever insanlariz. Bir atasozu var. Ön hissesini soylemiycem ama arkasi şoyle .....yigidin derdi devlet. Işte bizlerin derdimiz devlet. Evet iktidar degise bilir ama Amerikaya satilamaz. Son olarak şimdi karşima çikan bir kuçuk videoyu atayim

HErkese iyi gunler. Hayirli seçimler.

Sen buradaki malum zihniyete aldanma arkadaşım,biz Erdoğan ı çok seviyoruz,yaptıklarını takdir ediyoruz.Buradakiler musluktan bal da akıtsa Erdoğan kendilerine başka kılıf bulur.Siz de iyiki varsınız ,dua edin ülkemize yeter...

Biz hiç olmazsa yirmi yıldır kazanan adamın peşindeyiz,sizin gibi yenilgisinin sayısını hatırlayamadığımız bir liderimiz yok şükür...
Buna güce tapmak denir işte :) biz sorgulayan insanlarız en büyük banknotunla et alamıyorsun daha kalkmış kazanan adamın peşindeyiz diyorsun 😶 sizin gibiler olduğu sürece 50 yıl da kazanır.

Buna güce tapmak denir işte :) biz sorgulayan insanlarız en büyük banknotunla et alamıyorsun daha kalkmış kazanan adamın peşindeyiz diyorsun 😶 sizin gibiler olduğu sürece 50 yıl da kazanır.
Önce ortaklarınıza verdiğiniz kırk vekili sorgulayın,hiç duymadım mesela,hesap sorduğunuzu...

Oyle diyemezsin! Kendin ıcın ulken ıcın demokrasi isteyip kk yı savunurken kalkıp da onun fikrini soyleme ozgurlugune karısamazsın tamam mı! Cok ıronıksin.

Cıkcıkcık.

Buna benzer bı savunma almıştık gecmiş sayfalarda
Ben kaçırmışım onu bak.

Kendimizinkiyle savaştığımız yetmiyor elinkiyle de cebelleşeceğiz yani, oldu canım var mı başka dertleri.

Arkadaşlar şuan çok ciddi bir konumuz var.
bakın bankalar kredi kartı, ek hesap, nakit avans limitlerini düşürmüş.
izinsiz kartının borcunun tamamı ek hesaptan çekildikten sonra, ek hesap limiti düşürülmüş, nakit avansta çekemediği için okuduğum onlarca madur var.
Konut kredileri durdurulmuş iptal ediliyormuş. Ticari krediler durdurulmuş ve ticari kartların asgari ödeme oranları arttırılmış.

Ben 2 senedir çevreme borç yapmamaya çalışın, borçları azaltmaya çalışın diye bangır bangır söyledim.
Bankaların ekonomik krizde (bu lafta değil, çok ciddi bir ekonomik kriz) borçlarını geri çağırma hakkı var.

Arkadaşlar bankalar bu yöntemle şuan borçları geri çağrıyor.

bakın geliriniz ne olursa olsun, ister bankaya borcunuz olsun ister olmasın. Bu göreceğiniz, duyacağınız en kötü haber.

Ekmek alamayacak duruma gelebiliriz, rica ediyorum ama çok rica ediyorum artık bir şeyleri kenara bırakın ve ciddi olarak okuyup anlamaya çalışın.

Bakın bu gerçekten son çağrı, en büyük tehlike
Secimden sonra yuzde yüz olacakların sinyali

Ben de sabah taradım twiterı hiçbir açıklama yok oğandan da zafer partisinden de

Back
X