- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.883
- 598
CHP de terörist nerede?Sinan oğan teröristlere yanaşma eğer Gerçekten bir milliyetçiyse, o yüzden chpye asla gitmez ama ak gidebilir çünkü mhp orda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CHP de terörist nerede?Sinan oğan teröristlere yanaşma eğer Gerçekten bir milliyetçiyse, o yüzden chpye asla gitmez ama ak gidebilir çünkü mhp orda![]()
Meclise sizin listelerden giren hizbullahlar yemin etmemiş TBMM de. Bu konuda da iki kelam edersin sanırım?Biz hiç olmazsa yirmi yıldır kazanan adamın peşindeyiz,sizin gibi yenilgisinin sayısını hatırlayamadığımız bir liderimiz yok şükür...
GEldim)) ama merak etmeyin son yazim bu başlikta. Uzun olacak. Okursaniz da okumazsaniz da sizlerin tercihi tabi. Cunki o kadar kulakdan dolma bilgiye sahipsiniz ki. 1945 yilinda 195 vatandasimiz stalin zulmunden turkiyeye sigininca sizin chp.niz vatandaşlarimizi barindirmayip gerisin geri yollayarak onlarin hepsinin kurşunlanarak öldurulmesine neden oldu. Erdogan bu kara lekeyi 2ci Karabag savasindaki yardimlarimizla alnimizdan temizlemeye çaliştik dedi. Chp yetkilileri arasinda ana babasi ikside turk olan yok. Biri ya ermeni ya yahudi. Pkk ile iş birligi yapanlar da onlar. Şehitlerinizin kanini akitan da teroristler. Ve chp.nin kilcal damarlarina kadar işlemiş durumdalar. Yeni turk yolunda Azerbaycani devre dişi birakti ve ermenilerin işine yarayacak bir proje yapti. Ermeniler sadece bize degil sizlere de tarihde çok cektirdi. Eger bilginiz varsa. O zaman siz kendiniz akil edin. Ermenilerin,Amerikanin, fetonun işine yarayacak bir projeyi destekleyen sizler olmuyor musunuz? Azerbaycanli halki degilmiydi depremde evindeki son yorgani, kizinin çeyizini sizlere gonderen? Magazalarda koli koli yardimlar ayiran? Noldu şimdi ben yorum yapinca bana salça olma diyorsunuz. Bizler Turkiyeyi sizden çok seviyoruz. Çokmesine izin veremeyiz. Buyuk abi gibi goruyoruz. O yuzden bizim de bu seçimlere fikir bildirme hakkimiz var. Ermeniler pkk ile iş birligi içinde. O da ayri bir konu. Çocuk tecavuzune gelince lutfen bir araşdirin. Ermeniler 1990 yilinda hamile kadinlarimizin karnini yararak içinden bebegini çikaranlardir. Annesinin gogsunu keserek çocugunun agzina verenlerdir. Kilicdaroglunun kokeni ermeni. Ondan ne bekliyorsunuz? Sizi guzel yarinlara çikarmasini mi?, sizler sadece muhalefet tarafindan yayinlanan haberleri okuyorsunuz. Imamoglu kilicdaroglu 2018 yilinda namus sozu vermislerdi hiçbir işçiyi çikarmiycaz diye. Imamoglu ibb seçildi tatile gitti iki ay sonra 21 bine yakin işçiyi çikardi. Haberler de mi izlemiyorsunuz? Namus sozu vermişlerdi. 15 temuz şehitlerinizi unutmayin bari. O yakın tarih. Kilicdaroglu ssk başkaniyken saglik sektoru mu vardi sizde? Babamin arkadaşi turk. Anlatiyorki eşimin başindan baş ortusunu yolarak çikarmişlardi. Gosteriş vardi çunki. Başortusune bez parçasi diyen bir lider istiyorsunuz. Basortulu ablalarimizin egitim ve iş hayatini bitirerek mi ozgurluk getireceksiniz bu ulkeye? Ya o kadar yalanci insanlarki ronaldonun resmini montaj etmişlerdi şaka gibi. Izlemiyorsunuz ya hiçbir şey. Yillar once meral ile imamoglu yalan haber yaydilar sinav donemi. Yuzlerce Katarli ogrenciler sinavsiz universiteye girecek diye. Ayaklandi ogrenciler. Ama ulkenizde katarli ogrenci sayi 7.. yalan uzerine kurulu bir siyaset. Kilicdaroglu diyor ki savaş uçaklari neye gerek? Chp.nin bir uyesi diyor ki biz her aileye bir altin vericez ilk once. Kasayi sifirlayip sonra yeniden inşa edeceklermiş. Imamogluna soruyorlar senelerdir belediye baskanisin ne icraatin oldu. Diyor kasayi bereketlendirdik))) icraati da yok ki soylesin. Siyaset bilgileri sifir. Biden'in bilmem çikişini izlediniz mi? Diyor ki Erdogani hakimiyetdem salmamiz gerek ki bazi projeleri hayata geçirelim. Bunu da savaşla degil seçimle yapa biliriz. Muhalefetin eliyle. Bu kayitli bir konuşma. Muhalefet adaylari da Biden için son derece uygun adaylar. Adamlarin bir bilgisi yok kukla gibi oynata bilirler. Erdogan giderse azad demokrat ulkeyi unutun. Cunki ulkenizi kilicdaroglu bile yonetmiycek. Son yillarda her tarafinizda savaşlar oldu, pandemi, yanginlar, 15 temmuz, barikatlar, depremler. Bunlari hangi ulke yašasa ekonomik krize girer. Ama devletinizin yillarca yaptigi çabayi son yillarin kriziyle enflasyonuyla hemen sattiniz. Bu yaşananlarda ciklet parasi kadar kayip olmuyor. Bilmem kaç milyarlik yatirimlar, kaç milyarlik kayiplar olduğunu anlarsiniz. Erdogan oncesi hakimiyyetde chp.di. ne yapti sizlere? Bari anne babaniza sorun. Hastalarin yuzune bakilmazdi. Ilaç bulamazdiniz. Erdogan sayesinde ulkeniz cahil, gerici bir ulke olmakdan çikarak dunyaya teknolojide, hava deniz kara savunmasinda adinizi duyurdunuz. Eski chp ne yapti ki şimdi de ne yapsin? Bana utanmadan insanlikdan habersiz diyorsunuz. Ama kendinizin kendi tarihinizden haberiniz yok. Kulakdan dolma bilgilerle hayatiniza yön veriyorsunuz. Krizsiz hiç bir devlet olmamiştir bu zamana kadar. Ama anlamazsiniz. Zaman da tanimazsiniz. Acimazsiniz da. Kulakdan dolma muhalefet haberleriyle hareket ediyorsunuz. O muhalefet ki mitinglerde onlara hayranlik duyduklarini gostersinler diye parali adam tutuyorlar (gercek halleri de bulunuyor kesin bilgi yani), o muhalefet ki Erdogan yollar tuneller yapinca boşa masraf ne gerek var diyerek siyasetden bihaber engel olmaya çalişiyorlar, o muhalefet ki depremzedelere acilarinin yani sira göz dagi vermeye çalişarak otellerden çikariyorlar (Erdogan yillar once kentsel donuşum projesi verdiginde chp engel olmuşdu. Erdogan deoreme dayanikli hale getirelim dedigi halde onay vermemişlerdi), o muhalefet ki kendi dilleriyle biz pkk.yi hastanede, hapisde ziyarete de gittik, islam terorun kaynagidir, selahettini çikaricaz diyorlar, o muhalefet ki yalandan haberler çikararak insanlarin kafasini bulandiriyorlar ( defne hastanesi hakkinda dedikleri mesela), o muhalefet ki ulkenin siyasetinden soru soruldugunda gozlerini açarak soruyu anlamaya çalişiyor, oyle bir siyasi gidişatdan haberi yok. Bu liste uzar gider. Sadece kk lider olursa olacaklari toparlarsak ortaya şoyle bir manzara çikar: ulke idaresi 6 kişinin ayri ayri kararlariyla , kendi aralarinda fikir ayriligi yaşayarak bir karara varmaya çalişilacak ve haliyle ortada bir karar olmayacak. Siyaset olmadigi, yatirim olmadigi ve ilk hedef ahalinin karnini doyurmak olduğu için (ki insaflari varsa bari bir sene sozlerinde dururlar) seneler içinde turkiye gerisin geri gitmeye başlayacak. Diger ulkelere bagimli olacak ve onlardan surekli borçlar alinacak ve onlardan asili bir hale geleceksiniz, lideriniz baska ulke cumhurbaskaniyla goruşe gidince kendisi siyasetden anlamadigi ve karar veremedigi için gideyim de ulkemde yardimcilarima sorayim diyerek sizi rezil rusvay edecek, boyle heybetli bir ulke alay konusu olacak. Amerikanin yasasini kabul edicez dedikleri için onlarin pkk terorist degildir ilkesini kabul ediceksiniz. Ermeni, terorist, fetoculerle dolduracaksiniz. Hani bir pankartda yaziliydi ya Erdogan için seni Abdulhamit hanin yalnizligina birakmiycaz diye tarih tekrarlaniyor sanki.
Bizler Azerbaycan Turkuyuz. Yorumlarda ettiginiz hakaretlerin hiçbiri bana ait olmadigi için iade ediyorum sahiplerine. 3 bin şehit verdik daha yeni. Şehit annesi oglunun mezari uzerinde goz yaşi bile dokmeyerek ben oglumla gurur duyuyorum dedi. Bu kadar mert vatansever insanlariz. Bir atasozu var. Ön hissesini soylemiycem ama arkasi şoyle .....yigidin derdi devlet. Işte bizlerin derdimiz devlet. Evet iktidar degise bilir ama Amerikaya satilamaz. Son olarak şimdi karşima çikan bir kuçuk videoyu atayim
HErkese iyi gunler. Hayirli seçimler.
Nerede yazıyor ASSOSyal, baktım göremedim ben. Tam seçim zamanı neden zam yapsınlar ki?Emekli ilaç katılım payına %60
Muayene katılım payına %70 zam gelmiş
Umarım ben yanlış okumuşumdurbu da burda dursun
![]()
Hdpley birlik daha ne olsun, benim oyum hiç birine bu arada yanlış anlaşılmak istemem 2 partiyede oyum yok üzülerek söylüyorumCHP de terörist nerede?
PoffgggHdpley birlik daha ne olsun, benim oyum hiç birine bu arada yanlış anlaşılmak istemem 2 partiyede oyum yok üzülerek söylüyorum![]()
Çünkü cevabınız yokGEREKEN CEVABI SANDIKTA VERECEĞİZ INŞALLAH![]()
Futbol takımı mı bu ya, tencerenden yemeğin eksiliyorsa başındakini gönderirsin, demokrasinin kuralı budur, siz ülkenin değil tuttuğunuz takımın kazanmasının derdindesiniz, bu zihniyet ancak kendini imha eder. Bizim sayemizde karun gibi yaşıyor yıllardır, 7 sülalesini zengin etti, gitsin keyfini sürsün biz de başka insanlar görüp eleştirelim.Biz hiç olmazsa yirmi yıldır kazanan adamın peşindeyiz,sizin gibi yenilgisinin sayısını hatırlayamadığımız bir liderimiz yok şükür...
OlmamalıGece cumhurbaskanlig sözcülüğü den açıklama yapıldı bütün konularda anlaştık Sinan bey gerekli açıklama yapacak dendi. 4 saat sonra tweet silindi bişey anlamadım kuvvet ihtimalle Sinan ogan hiçbir taraf olmuycak açıklamalardan bunu anliyorum
Niye nerdeydi ki? Zaten 20 yıldır çökmedi mi başımıza?RTEYAKIN IŞIKLARI ADAM GELİYOR ❣
Çok teşekkurler.. dedigim gibi mantıklı olan bu her ne kadar devlet bankası da olsa sıkıntı yasamak istemem.. kenarda altin olarak durmasi daha mantıklı.. zaten alırken zarar edecegim salak gibi kiymeti kalmayan tl olarak tuttuk bankada daha kotu senaryoyla ugrasmim bariHerkes çekiyor şu anda, arkadaş banlı, geç cevap verir. Burada çektiğini yazan çok insan oldu. Öneriler bu doğrultuda
Bunun hesabını sormaya gerek yok şu an, birlikte hareket edip demokratik bir ülke kurmak hedefiyle çıktılar. İnşallah başarılı olacaklar. Olmazlarsa zaten kimin kaç millet vekili olduğunun bir anlamı yok.Önce ortaklarınıza verdiğiniz kırk vekili sorgulayın,hiç duymadım mesela,hesap sorduğunuzu...
Sen hiç iyi adamların bu kadar iktidarda durduğunu gördün mü? Hepsi bir şekilde öldürüldü,biraz sorgulayın ya bu adam bu kadar süre nasıl iktidar da kalmış, diğer gelenler neden kalamamış ne yapmışlar da öldürülmüş, ne istemişler de kabul edilmemiş? Elde telefon pıt pıt saçma yerlere gireceğinize birazda sorgulayın, araştırın, at gözlüğünüzü çıkarın lütfen rica ediyorum... Savunduğunuz kişiyi doğru bir şekilde araştırmış biri olarak delilli savunun, size savunmayında demiyorum ama böyle savunma kabul edilemez.Biz hiç olmazsa yirmi yıldır kazanan adamın peşindeyiz,sizin gibi yenilgisinin sayısını hatırlayamadığımız bir liderimiz yok şükür...
Bende bi video gördüm ogan ve ince millet ittifakını destekliyordu, dogrulugunu bılmıyorum ama ıns oyledırGece cumhurbaskanlig sözcülüğü den açıklama yapıldı bütün konularda anlaştık Sinan bey gerekli açıklama yapacak dendi. 4 saat sonra tweet silindi bişey anlamadım kuvvet ihtimalle Sinan ogan hiçbir taraf olmuycak açıklamalardan bunu anliyorum
Rte’in ortakları o profiline yazdığın cümleyi her yerden sıldırmek istiyo haberin olsun. Ama tabii sen daha çok vatanseversindir, biz kimiz ki senin yanında. Bayrak inmeeeez ezan susmaaaaz vatan bölünmeeeeezRTEYAKIN IŞIKLARI ADAM GELİYOR ❣
İkinci turdan sonra aynı iktidarın kazanması halinde dolar hiç olmadığı kadar pahalı olacak, bunu öngören kendi seçmenleri de dahil nakitlerini dövize çeviriyor. Bankaların nakit sıkıntısı bu yüzden.Çok teşekkurler.. dedigim gibi mantıklı olan bu her ne kadar devlet bankası da olsa sıkıntı yasamak istemem.. kenarda altin olarak durmasi daha mantıklı.. zaten alırken zarar edecegim salak gibi kiymeti kalmayan tl olarak tuttuk bankada daha kotu senaryoyla ugrasmim bari
Twitter da ve Facebook paylaşımında gördüm nazom. Haber içeriği olarak arattım bende bulamadım. İnş doğru değildir. 10 15 çıkıyorsa yine iyi çünkü ben babannemin ilaçlarına daha yüksek ücret veriyorum eczanede.Nerede yazıyor ASSOSyal, baktım göremedim ben. Tam seçim zamanı neden zam yapsınlar ki?
2 keredir eczaneden 10 ve 15 TL çıktı ücret. O da malum emekli oldu eşim EYT den,aylığından kesilecek. Malum emekliler daha az ödüyor ilaç parası.
Olabilir ama onu secimden sonra yapacagını düsünüyorum. Şu an bunu yapmak istemeyebilir erdoganMerkez Bankası Başkanı görevden alınır mı sizce