- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.091
- 1.123
İktidarı yıkmadan güzel bir türkiye mümkün değil, iki seçim arası bile peşkeşler devam ediyor. Hizbullah şu an çok minik olabilir ama mantar gibi çoğalacaklar, ipsiz sapsız gezen afganlar zaten bu duruma aşina olduğundan şekere giden karınca gibi yapışacak etrafına. İktidarın yanında olduklarından çok da kolay olacak bu, bence çok büyük tehlike oluşturuyor. Karar tabi ki sizin ama çok iyi düşünün lütfen. Görmediğiniz hafife aldığınız düşman, gördüğünüz hamlesini bişdiğinizden çok daha tehlikelidir, çünkü hazırlıksızsınızdır.Düşünceniz saygım sonsuz ilk önce bunu söylemek isterim fakat tabloya baktığım zaman bana tehlike oluşturacak tek kişi hdpliler oldu, doğu tarafa baktığım zaman Mardin olsun, Şırnak olsun.. Hepsini CHP aldı yani HDP. Diğer tarafa bakıyorum Hizbullaha oy veren %0,03 dür o kadar bile değil. Yani bu adamlar hdp kadar bize zarar veremez.(akpi sarf dışı bırakıyorum) Keşke ama keşke akp Hizbullahı yanına almasaydı oldu, CHP keşke ama keşke hdplilerle birlik olmasaydı bizim asıl tehlikemiz CHP değil hdpdir. CHP iktidarı yıkmayı amaçladığı için zaten birlik oldu tek başına girseydi %20 oy alabilirdi ve iktidarı yıkmaya yakalamazdı bile bunu bildiği için zaten birlik oldu demek istediğim iktidarı yıkmak değil de gerçekten güzel bir gelecek için kendi başına bu yarışa girseydi ve kazanamaysı gerçekten helal olsunu mu kendimce alırdı. O yüzden tarafım yok tamamen objektif bir yorum yapıyorum kimseyi kötülemek değil amacım.