Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Şurada mülteciyle muhacirin aynı anlama gelmediğini açıklıycam diye sitedeki ilk banımı yedim 🙄 son zamanlarda burda takıla takıla sinirden regl olamıyorum derken hamile olduğumu öğrendim🐣 seküler politik bebe loading..
Bebisin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla dolu gelsin insallahh

Biz hiç olmazsa yirmi yıldır kazanan adamın peşindeyiz,sizin gibi yenilgisinin sayısını hatırlayamadığımız bir liderimiz yok şükür...
bir de bununla övünüyor musunuz?pes doğrusu.ta başından beri yazıyoruz.halk muhalefet demektir,sorgulamaktır,yapılan yanlışlara dur demektir.inanın chp seçilip başa gelse buradaki büyük bir çoğunluk yine muhalefet ederdi.
bizim sorunumuz,akp ya da chp değil.ülkenin bekaası.ülke elden gidiyor,uyanın artık.

Önce ortaklarınıza verdiğiniz kırk vekili sorgulayın,hiç duymadım mesela,hesap sorduğunuzu...
Siz bizim vekilleri bırakın da “aşı olmazsanız kuyruğunuz çıkar” diyen adamı meclise nasıl soktunuz la? 🤣🤣🤣🤣

GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERECEĞİZ INŞALLAH🤲🏻
Ayrıca merak ediyorum🤷‍♀️ mesele kimin kazanıp kimin kaybedeceği değil ki,siz bu ülkede yaşamıyor musunuz? Sandıkta cevap verince ülkeyi mi terk edeceksiniz ? Herkesin temennisi daha rahat şartlarda yaşamak, ay sonunu düşünmemek, ilaç alırken yine zam mı geldi acaba diye düşünmemek. Siz soğanı 20 liraya almıyor musunuz? Bezelyeyi 30 liraya almıyor musunuz? Fiyatlar için aaa muhteşem diyebiliyor musunuz? Gelecek kayginiz yok mu? Çocuğunuz için endişeli değil misiniz? Mutlu musunuz?

Şurada mülteciyle muhacirin aynı anlama gelmediğini açıklıycam diye sitedeki ilk banımı yedim 🙄 son zamanlarda burda takıla takıla sinirden regl olamıyorum derken hamile olduğumu öğrendim🐣 seküler politik bebe loading..
Tebrik ederim saglıkla gelsin inşallah 🌺

Evet doğru ama bunların hepsi yapılırken CHP partisinin alt şemasında diziliydi chpye oyunu kullanmış biri yeşil sol paritiye(mv) oy kullanırken görüntüleri mevcut. Cumhur başkanı yeşil sol partiye oy verip millet vekiline de yeşil sol partiye oy verirken bir görüntü mevcut değil. Umarım anlatabilmişimdir.
Olur mu canım görüntüye gerek mi var. Çıkardıkları vekillerden de kkya gelen oylardan da belli. Demekki hdpyi değil chpyi destekleyen seçmen de var. Doğu güneydoğu dediğin de paket oy değil ki, farklı farklı insan var.

Evet doğru ama bunların hepsi yapılırken CHP partisinin alt şemasında diziliydi chpye oyunu kullanmış biri yeşil sol paritiye(mv) oy kullanırken görüntüleri mevcut. Cumhur başkanı yeşil sol partiye oy verip millet vekiline de yeşil sol partiye oy verirken bir görüntü mevcut değil. Umarım anlatabilmişimdir.
Ay yanlış anlamışım galiba ben, yeşil sol partinin cumhurbaşkanı adayı yok ki ona versinler

Bence Sinan Ogan
Kimi desteklerse seçmeni sorgusuz sualsiz ona oy vermeyecek .
Acaba hangi ideolojisi cumhur İttifakı ile örtüşüyor?
Eki Görüntüle 3250302
Şu an tarafsız kalmasının kendi yararına olduğunu düşünüyorum. İleride koltuk için kimseye yanaşmadım deme yüzü olmalı ki oy alabilsin

Hepsi büyük bir tehlike benim için,ne akpnin yanındaki savunurum ne de CHP nin ben mültecilerin gitmesi tarafındayım, daha kavga dövüşsüz seçim olsun isterim fakat üstüne düşünülecek çok konu var kötünün iyisi diyerek vericez oyumuzu yapacak birşey yok
İşte kime vercen🤣 onu merak ediyorum beni ılgılendırmemekle bırlıkte

Umut hanım iyi ki varsınız, Azerbaycan ve Türkiye 2 devlet 1 milletiz sizin üzüntünüz bizim üzüntümüz sizin derdiniz bizim derdimizdir öyle bilir öyle inanırım, burada size karşı yazılan bir çok yorumdan dolayı ben utandım soylediklerinize tamamen katılıyorum, Recep Tayyip Erdoğan ı 2002 yılından buyana takip ederim benim için yeri doldurulmaz, ülkemizin milletimizin gecelecegi için gecesini gündüzüne katan dur durak bilmeyen büyük bir lider, her seçimde böyle bir lidere oy verdiğim için gurur duydum 28 Mayıs'ta yine yeniden Recep Tayyip Erdoğan a oy verecem çünkü ülkemin geleceğini PKK nın, Amerika'nın, Fransızın, almanın eline bırakmak istemiyor işin ehli büyük lider Recep Tayyip Erdoğan ile devam diyorum
Karabiber, erdogan olmazsa ülkemiz Amerikanın Fransızın Almanın eline mi kalacak?Erdogan mi engelliyor bunu? Rahip Brunsonu neden verdi?Güleni neden alamıyor? Koskoca dünya lideri bunu neden yapamıyor?

Yazdıklarınızın iki üç satırını okudum.
Sanırım asimile olmuşsunuz.☹️
Kilicdaroglu Oğuz Turklerindendir.
Kaç defa çıkıp erdogana da ve bahçeliye de gel hepimizin soyu sopu araştırılsın demiştir.

Okunan devlet arsivindendir.

😅

Olur mu canım görüntüye gerek mi var. Çıkardıkları vekillerden de kkya gelen oylardan da belli. Demekki hdpyi değil chpyi destekleyen seçmen de var. Doğu güneydoğu dediğin de paket oy değil ki, farklı farklı insan var.
Elbette CHP yi destekleyende var ama gerçekçi olalım çoğu kişi hdp için oyunu chpye verdi, CHP kendi adına aldığı oy çok az.

Modinas son bişey daha söyleyeyim asker ailesinde ve öğretmen bir ailede yetiştim tekrar soruyorum 4 kuzenim asker rütbeli amcam albay CHP'li hepsi sence hepsi PKK kimi oluyor ne dersin buna. Ayrıca dinsiz imansız dendi sence revani. 5 vakit namaz kiliyorum dinsizmiyim sence
O degıl de canımı revani cektirdin🥹🥹🥹

Back
X