Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ay yanlış anlamışım galiba ben, yeşil sol partinin cumhurbaşkanı adayı yok ki ona versinler
Chp var işte 😂 yoksa kendileri cumhur başkanı adayı çıkabilirdi hepsi birlik oldu, iyi partide kendi cumhur başkanı adayı olabilirdi hepsi ayrıı ayrı olurdu yani

Arkadaşlar gelen birtakım haberlere göre Aliyev Erdoğan ile ballı anlaşmalarına helal gelecek korkusu ile muhalif kısma, Kılıçdaroğluna savaş açmış.

Sosyal medyada, özellikle YouTube yorumlarında muhalefet aleyhine yorum yapan çok Azeri hesap var.
Bunu da yeni görüyorum.
Daha önce Erdoğan diye Cigiran değil, dikkat edin siz de Erdoğan'ı kendi başınıza bizim Aliyev gibi dolamayin diyen azeriler vardi.
Ne oldu ise seçimin ikinci tura kalması ile oldu.
Her yerden pıtrak gibi çıkar oldular.
Baksanıza, Ergenekon destanı gibi yazıyorlar.
Ya kanka, kim okur ya o propaganda yazılarını?!?
Ermeniler miy miy miy. Ermeniler de bu ülkede yaşayan vatandaşlar, ne yapalım salt ırkları öyle diye öldürelim mi?!? Bu nasıl bir kafadir. Salt ırkı yüzünden birini yererseniz bunun adı nedir? Irkçılık.
Vel hasıl benim görüşüm bu.
Zaten kendi gibi düşünceleri konsolide etmekten baska işe de yaramaz bu trollukler.

İmza, eski AKP seçmeni
Kılıcdaroglu ermeni degıl.

Elbette CHP yi destekleyende var ama gerçekçi olalım çoğu kişi hdp için oyunu chpye verdi, CHP kendi adına aldığı oy çok az.
10 milyon seçmen elbet birine oy verecekti, seçmen olmaktan çıkaramayız ki onları, elin mültecisi oy kullanırken kuşalardır anadoluda yaşayan insanlar da mutlaka birine oy verecek, bu daha önce tayyipti, hep vardılar ve var olacaklar. Onlar da bu ülkede asker polis öğretmen iş adamı, işçi, hem de türkiyenin her yerindeler. Hatta içlerinde mhplisi de var iyi partilisi de, hepsi ırkçı ve pkk sempatizanı değil. Bizim gibiler işte

Kızılcık şerbeti full bölüm desene😅 Allah kolaylık versin direnelim direnenler yaşar demişler🌸
Kızılcık şerbeti halt etsin, bizim hikayeyi buraya yazsam yarılırsınız gülmekten. Biz kızılcık şerbetinin ırk ve siyaset versiyonuyuz.

10 milyon seçmen elbet birine oy verecekti, seçmen olmaktan çıkaramayız ki onları, elin mültecisi oy kullanırken kuşalardır anadoluda yaşayan insanlar da mutlaka birine oy verecek, bu daha önce tayyipti, hep vardılar ve var olacaklar. Onlar da bu ülkede asker polis öğretmen iş adamı, işçi, hem de türkiyenin her yerindeler. Hatta içlerinde mhplisi de var iyi partilisi de, hepsi ırkçı ve pkk sempatizanı değil. Bizim gibiler işte
Irk ayrımcığı zaten olmamalı herkes istediği kişiye oy verebilir bu takım tutmaya benzemez kavga etmek yerine saygı duyulması gereken bir konu, hepimiz insanız ve her bir insanla aynı duyguları beslemiyoruz aynı düşünceye sahip değiliz, olamayız da hepimizin karakteri farklı.

Chp var işte 😂 yoksa kendileri cumhur başkanı adayı çıkabilirdi hepsi birlik oldu, iyi partide kendi cumhur başkanı adayı olabilirdi hepsi ayrıı ayrı olurdu yani
Peki bu bize ve ülkeye bir şey kazandırır mıydı, 2. Tur kesinleşir ve yine halk iki kutup arasında dağılırdı. O zaman da kürtlerin vermediğine vereyim mi demeliydik, mantıksız bu, alt metin okumaya çalışarak kaybedecek zamanımız yok. Çoğulcu demokrasi için köprüden önce son çıkış burası. U dönüşü yapacak yer yok, kalmadı.

Peki bu bize ve ülkeye bir şey kazandırır mıydı, 2. Tur kesinleşir ve yine halk iki kutup arasında dağılırdı. O zaman da kürtlerin vermediğine vereyim mi demeliydik, mantıksız bu, alt metin okumaya çalışarak kaybedecek zamanımız yok. Çoğulcu demokrasi için köprüden önce son çıkış burası. U dönüşü yapacak yer yok, kalmadı.
Yani ona kürt değilde pkk diyelim kürtlerin hepsine pkk da diyemeyiz 😌 hakkımız en hayırlısı olsun umarım güzel günler görürüz 🌸

Sen tarafsız gıbı gorunen taraflısın bence 🤣 ıyı gunler AKP li
Gormeezden gel butonum devrede

Hanımlar rica ediyorum siyasi liderlerin etnik kökenleri veya ırklarına girmeyin zira olay ırkçılığa gidiyor.
Bu ülkede 72 millet yaşıyor denir, her etnik kökenden, ırktan insanlarla yaşadık yüzyıllarca.

Ülkemiz için çalışacak, ülkenin ve halkın menfaatine işler yapacak kişilerin ırkının inancının hiçbir önemi yok, kaldı ki atalarımız olan Osmanlı‘da bile gelmiş geçmiş tüm padişahların hepsinin annesi Türk müydü?

Hanımlar rica ediyorum siyasi liderlerin etnik kökenleri veya ırklarına girmeyin zira olay ırkçılığa gidiyor.
Bu ülkede 72 millet yaşıyor denir, her etnik kökenden, ırktan insanlarla yaşadık yüzyıllarca.

Ülkemiz için çalışacak, ülkenin ve halkın menfaatine işler yapacak kişilerin ırkının inancının hiçbir önemi yok, kaldı ki atalarımız olan Osmanlı‘da bile gelmiş geçmiş tüm padişahların hepsinin annesi Türk müydü?
Munemmm vurdu gol oldu 🥰

Sen tarafsız gıbı gorunen taraflısın bence 🤣 ıyı gunler AKP li
Gormeezden gel butonum devrede
İstediğini açabilirsin ben SİNAN OĞANCIYIM 🇹🇷🐺🤘🏻 kendisi de Atatürkçü ve milliyetçidir. Teşekkürler tatlı bir sohbet oldu 💐

Karabiber, erdogan olmazsa ülkemiz Amerikanın Fransızın Almanın eline mi kalacak?Erdogan mi engelliyor bunu? Rahip Brunsonu neden verdi?Güleni neden alamıyor? Koskoca dünya lideri bunu neden yapamıyor?
Feto Türkiye'ye gelse,yine hocaefendileri olur.

Şurada mülteciyle muhacirin aynı anlama gelmediğini açıklıycam diye sitedeki ilk banımı yedim 🙄 son zamanlarda burda takıla takıla sinirden regl olamıyorum derken hamile olduğumu öğrendim🐣 seküler politik bebe loading..
Bebişin hayırla gelsin🥰

Back
X