- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.011
- 158
Kızılcık şerbeti full bölüm deseneAh zavallı kocam, kayın ailesi aynen selenayılmak yok biz savaşıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızılcık şerbeti full bölüm deseneAh zavallı kocam, kayın ailesi aynen selenayılmak yok biz savaşıyoruz
Chp var işteAy yanlış anlamışım galiba ben, yeşil sol partinin cumhurbaşkanı adayı yok ki ona versinler
Cıkarılıskısı derkenKarısına dahi deger vermiyordur o be.. çıkar iliskisidir onlarınki.. sen benim sırtımı kaşı ben senin sırtını haşiyim![]()
İkisine de vericemİşte kime vercenonu merak ediyorum beni ılgılendırmemekle bırlıkte
Kılıcdaroglu ermeni degıl.Arkadaşlar gelen birtakım haberlere göre Aliyev Erdoğan ile ballı anlaşmalarına helal gelecek korkusu ile muhalif kısma, Kılıçdaroğluna savaş açmış.
Sosyal medyada, özellikle YouTube yorumlarında muhalefet aleyhine yorum yapan çok Azeri hesap var.
Bunu da yeni görüyorum.
Daha önce Erdoğan diye Cigiran değil, dikkat edin siz de Erdoğan'ı kendi başınıza bizim Aliyev gibi dolamayin diyen azeriler vardi.
Ne oldu ise seçimin ikinci tura kalması ile oldu.
Her yerden pıtrak gibi çıkar oldular.
Baksanıza, Ergenekon destanı gibi yazıyorlar.
Ya kanka, kim okur ya o propaganda yazılarını?!?
Ermeniler miy miy miy. Ermeniler de bu ülkede yaşayan vatandaşlar, ne yapalım salt ırkları öyle diye öldürelim mi?!? Bu nasıl bir kafadir. Salt ırkı yüzünden birini yererseniz bunun adı nedir? Irkçılık.
Vel hasıl benim görüşüm bu.
Zaten kendi gibi düşünceleri konsolide etmekten baska işe de yaramaz bu trollukler.
İmza, eski AKP seçmeni
10 milyon seçmen elbet birine oy verecekti, seçmen olmaktan çıkaramayız ki onları, elin mültecisi oy kullanırken kuşalardır anadoluda yaşayan insanlar da mutlaka birine oy verecek, bu daha önce tayyipti, hep vardılar ve var olacaklar. Onlar da bu ülkede asker polis öğretmen iş adamı, işçi, hem de türkiyenin her yerindeler. Hatta içlerinde mhplisi de var iyi partilisi de, hepsi ırkçı ve pkk sempatizanı değil. Bizim gibiler işteElbette CHP yi destekleyende var ama gerçekçi olalım çoğu kişi hdp için oyunu chpye verdi, CHP kendi adına aldığı oy çok az.
Kızılcık şerbeti halt etsin, bizim hikayeyi buraya yazsam yarılırsınız gülmekten. Biz kızılcık şerbetinin ırk ve siyaset versiyonuyuz.Kızılcık şerbeti full bölüm deseneAllah kolaylık versin direnelim direnenler yaşar demişler
![]()
Irk ayrımcığı zaten olmamalı herkes istediği kişiye oy verebilir bu takım tutmaya benzemez kavga etmek yerine saygı duyulması gereken bir konu, hepimiz insanız ve her bir insanla aynı duyguları beslemiyoruz aynı düşünceye sahip değiliz, olamayız da hepimizin karakteri farklı.10 milyon seçmen elbet birine oy verecekti, seçmen olmaktan çıkaramayız ki onları, elin mültecisi oy kullanırken kuşalardır anadoluda yaşayan insanlar da mutlaka birine oy verecek, bu daha önce tayyipti, hep vardılar ve var olacaklar. Onlar da bu ülkede asker polis öğretmen iş adamı, işçi, hem de türkiyenin her yerindeler. Hatta içlerinde mhplisi de var iyi partilisi de, hepsi ırkçı ve pkk sempatizanı değil. Bizim gibiler işte
Peki bu bize ve ülkeye bir şey kazandırır mıydı, 2. Tur kesinleşir ve yine halk iki kutup arasında dağılırdı. O zaman da kürtlerin vermediğine vereyim mi demeliydik, mantıksız bu, alt metin okumaya çalışarak kaybedecek zamanımız yok. Çoğulcu demokrasi için köprüden önce son çıkış burası. U dönüşü yapacak yer yok, kalmadı.Chp var işteyoksa kendileri cumhur başkanı adayı çıkabilirdi hepsi birlik oldu, iyi partide kendi cumhur başkanı adayı olabilirdi hepsi ayrıı ayrı olurdu yani
Hadi yaKızılcık şerbeti halt etsin, bizim hikayeyi buraya yazsam yarılırsınız gülmekten. Biz kızılcık şerbetinin ırk ve siyaset versiyonuyuz.
Yani ona kürt değilde pkk diyelim kürtlerin hepsine pkk da diyemeyizPeki bu bize ve ülkeye bir şey kazandırır mıydı, 2. Tur kesinleşir ve yine halk iki kutup arasında dağılırdı. O zaman da kürtlerin vermediğine vereyim mi demeliydik, mantıksız bu, alt metin okumaya çalışarak kaybedecek zamanımız yok. Çoğulcu demokrasi için köprüden önce son çıkış burası. U dönüşü yapacak yer yok, kalmadı.
Sen tarafsız gıbı gorunen taraflısın benceChp var işteyoksa kendileri cumhur başkanı adayı çıkabilirdi hepsi birlik oldu, iyi partide kendi cumhur başkanı adayı olabilirdi hepsi ayrıı ayrı olurdu yani
Munemmm vurdu gol olduHanımlar rica ediyorum siyasi liderlerin etnik kökenleri veya ırklarına girmeyin zira olay ırkçılığa gidiyor.
Bu ülkede 72 millet yaşıyor denir, her etnik kökenden, ırktan insanlarla yaşadık yüzyıllarca.
Ülkemiz için çalışacak, ülkenin ve halkın menfaatine işler yapacak kişilerin ırkının inancının hiçbir önemi yok, kaldı ki atalarımız olan Osmanlı‘da bile gelmiş geçmiş tüm padişahların hepsinin annesi Türk müydü?
İstediğini açabilirsin ben SİNAN OĞANCIYIMSen tarafsız gıbı gorunen taraflısın benceıyı gunler AKP li
Gormeezden gel butonum devrede
Feto Türkiye'ye gelse,yine hocaefendileri olur.Karabiber, erdogan olmazsa ülkemiz Amerikanın Fransızın Almanın eline mi kalacak?Erdogan mi engelliyor bunu? Rahip Brunsonu neden verdi?Güleni neden alamıyor? Koskoca dünya lideri bunu neden yapamıyor?
Elinden gelen ülkenin içinden gecmekÇok şükür arada güzel şeyler de oluyor![]()
Bebişin hayırla gelsinŞurada mülteciyle muhacirin aynı anlama gelmediğini açıklıycam diye sitedeki ilk banımı yedimson zamanlarda burda takıla takıla sinirden regl olamıyorum derken hamile olduğumu öğrendim
seküler politik bebe loading..