Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben de demin bir video izledim, Paris'te bir ferrarili Eyfel kulesinin önünde açmış son ses dombra çalıp akp bayrağı salliyor.
o kadar istiyroum ki bir dahaki seçimlerde Almanya'da, Fransa'da, Hollanda'da aşırı sağcılar kazansın, şunlara ülkeyi dar etsin. O zaman anlarlar belki Avrupa'nın göbeğinde yaşayıp Türkiye'de gerici sağ partiye oy atmayı.
O kadar Allah kitap inanıyorlar hesapta. Eğer varsa vatandaş olarak hakkım , kendi keyif içinde yaşayıp bizi bu zulme birakan bir kişiye bile helal etmiyorum
Allah kıtap demişken gecen gün kuranı guncellemlıyız mı demişti erduvan, noldu o ıs

Gençlik kollarının katılmasına gerek yokmuş. Yeteri kadar akpli gelmiş 🤣 ya da yine ikili oynadılar. Programın yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum 😁 canlı yayınlanmıyor bu değilmi

Yok canlı değil.

Gökçek demiş ki madem öyle isimleri yayınla. Oğuzhan da demiş ki siz topraktan jelibon çıktığına inanıyorsunuz da benim beyanıma mı inanmıyorsunuz:D

Size Hz.Muhammed ‘in sabrını örnek gösterip fakirliğinizle avunun,cenneti hak edenler isyan etmeyenlerdir diyenler ardınızdan nasıl dalga geçiyor buyrun izleyin.

Bu kişi görevden alınmış bence yetmez direk yargılanmalı... Bu ve bunun gibiler biliyorum çok var ve o kadar nefret ediyorum ki bu tiplerden anlatamam... Parti gözüyle bakmıyorum çünkü dediğim gibi heryerde var malesef bunun adı görevi kötüye kullanmaktır ve çalıştığı kurumda zarar görüyor...
Kendi başımdan geçen bir olay oldu buna benzer, gerçekten durumu çok zor olan bir bayan vardı elimden gelen yardımı yapmaya çalıştım fakat yeterli geldiğini düşünmediğim için buranın yerel belediyesini aradım kendilerine bu bayandan bahsettim kuruma yönlendirdiğimi söyledim yeni doğmuş bebeğiyle sokakta kalmıştı eşi olacak hayırsız ona evde psikolojik baskı uyguluyordu neyse buna ev tuttuk eşyalarını ayarladık devletten de yardım alabilmesi için ben öncelik etmek istedim... Bir başvuru sonucu kurum bunu incelemiş hiçbir yardım çıkmamış telefondan arayıp nedenini sorduğumda bana cevap olarak çalışsın çocuğu baksın dedi memur hanım o gün o kadar sinirlendim her yere şikayet ettim ne demek çalışsın ve çocuğuna baksın sanki cebinden ödüyor dedim mahkemeye verecektim ama elimde bu sözlere dair somut bir kanıt olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldım sadece uyarı aldı bunun üzerine o bayana kurum tekrar inceleyerek yardım yapmaya başladı ama ben o cümleyi asla ama asla hazmedemedim sanki bana söylenmiş gibi hissettim....

Öğretmenler ne zaman ki öldürülme korkusu olmadan doğuda görev alir o zaman size katılabilirim.
Öğretmenlerin öldürülme korkusu yaşamadığı çok yer var doğuda, öyle oturduğunuz yerden gördüğünüz gibi değil. 80ler 90lar yaşanmıyor orada

Öğretmenlerin öldürülme korkusu yaşamadığı çok yer var doğuda, öyle oturduğunuz yerden gördüğünüz gibi değil. 80ler 90lar yaşanmıyor orada
Benim öğretmenlerim gelirdi evlerimize, köyde gezerlerdi hiçbir zaman da öldürülme korkuları yasamadilar. Diyarbakır'dayim malum.

Hepsi demiyor zemheri. Çok yer var sadece yazmış.

Doğu da yaşamadım ama yaşayan görev yapan kardeşlerim akrabalarım arkadaşlarım oldu. Az çok bende biliyorum. Hepsini anne babasi ağlayarak yolladi gönül rahatlığıyla değil. Tabiii ki heryer ayni değil ama bir gerçekte var ortada.

Doğu da yaşamadım ama yaşayan görev yapan kardeşlerim akrabalarım arkadaşlarım oldu. Az çok bende biliyorum. Hepsini anne babasi ağlayarak yolladi gönül rahatlığıyla değil. Tabiii ki heryer ayni değil ama bir gerçekte var ortada.
Biliyorum, daha yillar önce Diyarbakır halkı bile sokakta gezemiyordu. Dileğim gelecek kişi terörü gerçekten bitirir.

Şunu anlamak zor olmamalı.
Hiçbir partinin fanatiği falan degiliz/m.
Eleştirmek, değişim istemek halk olarak hakkımız.
Biz halkız biz değil onlar bizden korkmalı.
Siyasete girmeyecektim şu süreçte gördüğüm çirkinliklerden oturu ama bir merhaba diyeyim dedim banim uzun sürdü baya🥲
Hoş geldin bacım :KK36:

Benim de yeni açıldı, geri duruyorum seçime kadar güvende kalabileyim diye😂
Hoşgeldin😊

Ben gerçekten algılayamıyorum artık, bir şeye karşı olmak kimseyi yoldaş, dost ya da paydaş yapmaz.

Siz misal, özel hayatınızı sosyal medyada naklen yayına karşısınızdır, e ben de karşıyım.
Ya da siyah rengi çok asil buluyorsunuzdur, ben de öyle, hapisteki bir cani seri katil de bulabilir.
Şimdi ne olduk biz, saf mı, ortak mı?
Onla mı yol yürüdük?
Ne yani bu, ciddi anlamda saçmalık!
Karşı olduğumuz şeye bile karışacaklar, yok artık!
Hoş geldin bacım :KK36:

Onların yaptığını yapmak lazım, kesinlikle katılıyorum
Benim anlatmak istediğim buydu. Karşımızdaki adama karşı çirkef olunmalı, ellerinden geleni ardlarına koymamalılar. Kılıçdaroğlu gibi nahif, sakin sakin konuşarak olmaz, taşa gülle geliyoruzla keşke olsaydı; ama olmaz.

Tüm rezilliklerini çarşaf çarşaf yayınlanmalılar. Onlar broşür mü bastırdı sen de bastıracaksın, sokaklarda caddelerde elinden geldiğince yayın yapacaksın, indirirler yine yapacaksın:

Karın kızın 10 milyonu aşan sığınmacı mülteci göçmen tecavüzüne uğrasın, çocukların parklarda bıçaklansın istiyorsan oy ver, kızının kadınlığı kızlığı sorgulansın istiyorsan oy ver, bir ekmeği 10 TL’ye almak istiyorsan oy ver, etin kilosuna 1000 TL vermek istiyorsan oy ver, emekliye zam yapılırken dula yetime zam yapmayan halkı sefalete sürükleyen Erdoğan’a oy ver, kiran 25000 TL olsun istiyorsan, dolar 40’a dayansın istiyorsan oy ver, madenciler yerlerde Yusuf Yerkel tarafından tekmelensin istiyorsan oy ver, sen bankada hesap açtın diye hapis yatarken işinden olurken FETÖ’nün siyasi kanadı içlerinde yaşamaya devam ediyor 15 Temmuzlar hep yaşansın istiyorsan oy ver, Erdoğan döneminde 9 kere imar affı çıktı affa giren çürük binalar altında kalıp ölmek istiyorsan oy ver, terörist başı Öcalan’ı TRT’ye çıkarana oy ver, Öcalan’ı üç kere çıkarma teşebbüsünde bulunana oy ver, Megri Megri çekilirken ağlayan Emine’ye oy ver, PKK(!) işareti yapan Erdoğan’lara oy ver, sen ay sonunu zor getirirken teröristlere halkın parasıyla lahmacun ziyafeti çekenlere, Habur’dan davulla zurnayla PKK(!) bayraklarıyla geçirenlere oy ver diye afişler bastırtsınlar. Rezilliğin bini bin para sabaha kadar yazarım. Olmadı mı? Hepsi oldu.

Bu derece çirkinlikle savaşamazsınız yoksa, onlara onların dilinden bir savaş açılmalı. Bunun karşısına bunu çiğ çiğ yiyecek bir lider lâzım, ah be!

Instagramda yorumlarda böyle bir şey okudum CHP'ye Selo başkan çıkacağı için oy verdiklerini yazmışlar yoksa CHP ye oy vermeyiz demişler bu doğrumu

Yine yazıyorum. Demirtaş ın hapiste tutulması için kesinleşmiş bir karar yok. Anayasa Mahkemesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Demirtaş ın hapiste tutulduğu her saniyenin hukuka aykırı olduğuna karar verdi. Ve biz yani Türkiye Cumhuriyeti olarak ona tazminat ödüyoruz. Haksız yere hapiste olduğu için. Demirtaş Kürtlere dedi ki Erdoğanın karşısında ki en güçlü aday kimse ona oy verin.

Back
X