- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga geçtik ama Sarıgül kadar halkla iyi iletişim kurabilen biri yok bence
Tabiki doğru bunu Hdp hep diyor...yeni bir şey değil ki biz desteğimizi çeksek chp yok olur diyorlar ve buda doğru...Instagramda yorumlarda böyle bir şey okudum CHP'ye Selo başkan çıkacağı için oy verdiklerini yazmışlar yoksa CHP ye oy vermeyiz demişler bu doğrumu
Kedilerin mamasını da devlet lüks katagorisinde görüp %18 KDV aldığı için seçimlerden sonra işe sokmayı düşünüyorum.Alemin en büyük makarnacısı bu. Makarna yiye yiye tospikleşti. Sahiplendireceğim seçimlerden sonra:
Eki Görüntüle 3250531
Eskiden de tecavüz istismar yaşanıyordu, yaşanmıyor dersem yalan olur ama cezalar bence daha caydırıcıydı, şöyle ki bir çocuk istismara uğradığında çocuğun rızası var denmiyordu, sosyal medya tepkisine gerek kalmıyordu, istismarcı direkt tutuklanıp yargılanıyor ve hapis cezası alıyordu, cezaevinde de korkudan 3,5 atıyordu zira böyle sapıklara cezaevinde yatan diğer mahkumlar gerekli muameleyi misliyle yapıyorlar.Mune Hanım, maalesef ortamımız iyi bir halde değil. Sapık çok yani. Şimdi ortamda temkinli davranmak zorundayız.
Benim bebeğim olsa ben de kimseye güvenmem. Bebeğimin başına böyle bir kabus geleceğine varsın ben paranoyak olayım. Hiç önemli değil.
Eskiden belki durum daha farklıydı. Ben orta çocukluk yıllarımı 2000lerde yaşadım o sebeple çok öncesini tecrübe etmedim. Ama şimdiki durum belli. Yolda yürümen bile yetebiliyor bir manyağın radarına girebilmen için.
Durum buyken bile bile lades deyip de elin herifiyle bebeğini yalnız bırakamazsın, kusura bakma.
Muhalif başörtülü kadınlara böyle ahlâksızca saldırıyorlar:
Bebek ölmüş bugün saat 10'da.Eskiden de tecavüz istismar yaşanıyordu, yaşanmıyor dersem yalan olur ama cezalar bence daha caydırıcıydı, şöyle ki bir çocuk istismara uğradığında çocuğun rızası var denmiyordu, sosyal medya tepkisine gerek kalmıyordu, istismarcı direkt tutuklanıp yargılanıyor ve hapis cezası alıyordu, cezaevinde de korkudan 3,5 atıyordu zira böyle sapıklara cezaevinde yatan diğer mahkumlar gerekli muameleyi misliyle yapıyorlar.
Eskiden yargının nasıl ceza verdiğini bizzat bildiğim ve sitede defalarca yazdığım bir tecavüze yeltenme vakası vardı.
Bir anne olarak utandığım, bazı hemcinslerimden tiksindiğim bir olay, 11 yaşındaki kız çocuğuna 40’lı yaşlardaki evli çocuklu, komşum demeye utandığım bir sapık tecavüz etmeye kalkışmış, tutuklandı yargılandı ve hapis yattı, tiksindiğim nokta bu insanlarla komşu olmamdı ve sapığın annesinin 11 yaşındaki çocuk için kuyruk sallamasaydı sözüydü, böyle kadınlar da var aramızda.
11 yaşındaki çocuğun cilve yaptığını, kuyruk salladığını söyleyebilecek zihniyeti olan kadınlar var, o yüzden ben mecliste kadın düşmanı, kadını birey görmeyen, hatta insan bile görmeyen, kendi belirledikleri kalıpların dışındaki kadınları aşağılık birer varlık gibi gören, tecavüze uğramışsa ya giydiği kıyafettendir ya rızası vardır diyen insanları görmekten rahatsızım.
Anaerkil bir toplumdan ataerkil bir topluma geçtik, bizde de çok kabahat var vaktiyle hakkımız olan her şeyden kendi isteğimizle vazgeçtik, ok atıp devlet yöneten kadından eve kapatılan kadın haline döndük.
İnanılmaz bir küfür, hakaret furyası var bu muhafazakâr muhalif kadınlara. Sayısız belaltı küfür, namusa kadar hakaret, ana avrat dümdüz gidiyorlar. Başörtü ve din de tekellerinde sanıyorlar, yazık.Böyle rezillik görmedim, savundugu kişilerin kimlerle ortak oldugunu bılmıyorlar, anca saldırıyorlar, burda bile karşıt görüşlü olduklarımız var, böyle ahlaksızca saldırmıyorlar, asıl o... Onlar