Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle 10 sayfa kadar geriyi okuyup Pkk ile ilgili bir şeyler söyleyim nasılsa Sinan'dan Erdoğan'a oy değiştirdim diye hurralayacaksanız zahmet etmeyin. Ama soracağınız kafanızda bir şey varsa hurralayabilirsiniz.1.5 yıldır ban yemiyorum aslında hurra gircem de neyse![]()
Dahada kötüye gidicez bakın görün yazık eee o hudapardaki adam 13 14yasindakilete reşit sayılır rızasi alınmaz derse olgunluk yasidir 13 dersesapik çok olur yuhhhhhh çoluk cocugumuzu bekleyen tehlikeye bakDün ben de bir haber okudum. Annenin iki kızı var, biri 2 biri 8 yaşında.
Bir de sevgilisi var. Gece beraber kalıyorlar evde. Sabah kadın 8 yaşındakini alıp dışarı çıkıyor. Adam 2 yaşındaki kız bebeğe tecavüz ediyor. Bebek acıdan bayılınca kafasını duvara vurarak ayıltmaya çalışıyor. Tabi daha kötüleşiyor, nöbet geçiriyor diye dayısıyım diye acile götürüyor bebeği. İstismarı sağlık personeli fark ediyor. Anneyle adam tutuklanıyor. 8 yaşındaki kızı da devlet alıyor.
Ben bir şey diyemiyorum, yorumsuz.
soyle Bi 5 sayfa geriye giderseniz sinan dan erdogana vereceğimi okursunuzŞöyle 10 sayfa kadar geriyi okuyup Pkk ile ilgili bir şeyler söyleyim nasılsa Sinan'dan Erdoğan'a oy değiştirdim diye hurralayacaksanız zahmet etmeyin. Ama soracağınız kafanızda bir şey varsa hurralayabilirsiniz.
Multeciler sizi hic rahatsiz etmiyor mu?soyle Bi 5 sayfa geriye giderseniz sinan dan erdogana vereceğimi okursunuz
Ben girmiyorum o konulara nolur beni hersey rahatsız ediyor ülkeyi Bi yikasak keşke tüm hersey gitseMulteciler sizi hic rahatsiz etmiyor mu?![]()
Dusuncelerinize saygi duyarak soruyorum, ulkeye multecileri Rte doldurdu, memnun degilseniz oyunuz neden ona?Ben girmiyorum o konulara nolur beni hersey rahatsız ediyor ülkeyi Bi yikasak keşke tüm hersey gitse
Bibi saygi duymuyorum yazsam belirli birkac kisi ozellikle malum olan ustume atlar saygi saygi diyeValla ben kimsenin düşüncesine de saygı duymuyorum ama birşey demiyorum gene diyorum erdoğan seçilsin gram üzülürsen ne olayımdaha da sürünelim soyumuzda kalmadın arap oluruz ne olucak ben Türk doğdum Türk ölürüm çocukta yapmadım çocukları olan düşünsün banane
![]()
Yazdığımı okursanız aynısını yazdığımı görürsünüz.soyle Bi 5 sayfa geriye giderseniz sinan dan erdogana vereceğimi okursunuz
Saygı duymuyorum ama tepkide vermiyorum isteyen istediğine oy verir banane ki ama saygı duymak zorunda değilim bana togglarindan el sallayıp sığın pıtıtıs ıçın sıtımım vıtınımı diyene saygı DUY MU YO RUMBibi saygi duymuyorum yazsam belirli birkac kisi ozellikle malum olan ustume atlar saygi saygi diye![]()
Yani insanlar şunu bir anlasa....