Hdpyi alamadığı için hüdapardan medet umanları ne yapsak ki, hortlatacak terör örgütü hazırda bekletiliyormuş meğersem, hizbullahın öldürdükleri için de konuş lütfen, masum kadınlar gazeteciler askerler yok mu orada.
Ayrıca kimse dünyaya kazık çakmayacak. Adam 69 yaşında, babam 70 yaşında 2 defa kanser atlattı, alzaimer hastası. Bu adam hayatını kitap okuyarak geçirdi, emekli polis, zihni tıkır tıkır işlerdi şimdi her şeyi birbirine karıştırıyor. Bu yaşlar bir ayağın çukurda olduğu yaşlar, kimse sonsuza kadar yaşamayacak, ülkemi 5 yıl yönetmeye aday adamın sağlıklı görünmesini dik yürüyebilmesini aynı zamanda söylediğini unutmayıp inkar etmemesini de beklerim. Neden bu kadar zoruna gitti ki hasta olduğunu söylememiz.
Hasta olduğunu değil ölürse dediniz ..her Hasta ölmez sağlıklı insanlar da ölür kimin ölüp ölmeyeceğine bari karışmayın...ha öyle bir şey olursa o zaman konuşulur şimdiden nedir bunun telaşı..baktınız oyla gitmiyor bari öldürelim dediniz.. bu niye zorunuza gitti ki taaa adamın ölüp ölmeyeceğini konuşuyorsunuz ...siz mi ömür verdiniz..Bir vatansever milliyetçi ülkesini vatanını bayrağını seven biri illaki gelir uzmen tatlı canınızı

Unutan biri derken bu komik oldu

sözde kılıçdaroğlu sağlıklı ama maşallah illeri ülke yapan illeri bilmeyen istiklal marşını yanlış okuyan
Atatürkün sözlerinden bi haber.olan Maraş neresi haberi olmayan geçmişte yaptıklarını inkar eden skk gibi başörtüsüne dediği laflar gibi bir türlü hesap içinden çıkamayan daha tonlarca şey var ....hangisini diyeyim
Bir kez ama bir kez acaba pkk ile ilgili bir video bir yazı paylaştınız mi bir twett bir söz pkk nin yaptıklarıyla ilgili...pkk nin dağa kaçırdıkları çocuklarla ilgili yıllardır çocukları için eylem yapan anneleri,ne siz ne partiniz dile bile getirmedi ...peki bir kez bir şehit eşini çocuğunu annesini paylaştınız mi ???
Ben paylaştım ne yaptınız beğenmedim attınız güldünüz...ama sürekli huda par la ilgili paylaşıyorsunuz madem terörist parti ülke için tehlike yaptığı onca kötü şeyler var sürekli pkk deyince hudapar öne sürüyorsunuz ya
Bunun yerine neden ikisi de ayni demiyorsunuz
Ben dedim bununla ilgili uzunca yine yazdım geçmiş sayfalar da hatta sizlerden birini alıntı yaptım .. peki ne yaptınız... beğenmediniz..buna ragmen aynı şeyi sorup duruyorsunuz...bunu da begenmiyeceksiniz ..umrumdami değil
Sorun gayet iyi anlıyorsunuz ama işinize gelmiyor...
Bir tarafı kötülerken diğer tarafa sessiz kalıyorsunuz oysa konu terorse her ikisi de ayni demiyorsunuz söylemiyorsunuz...ben yazınca zorunuza gidiyor...klasik hep ayni şey huda par öne sürülüyor...
Merak etme benim zoruma gitmez kendinize bakın..demirtaşa övgüler yağdırırken hudapara terörist hizbullahci deyip bir dünya şey paylaşınca olmuyor...biri din üzerinden diğeri her şey üzerinden yapacağını yapıyor..bu ülkeye bölmek dağıtmak özerklik neymiş mustafa kemalin itleri bunlara tek.laf yok ama algı çok maşallah... ..dikkate bile almıyorum sizi ..kendiniz yazin cizin inanın..