- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.182
- 1.123
Sinan Oğanin olay tamamen 5 yıl sonrasi icin stratejik bir plan.Bu adam milliyetci ve mhpden ihrac yedi.Kendi capinda hakli.Mhp nin basina gelmek istiyor ve bunun kapisini aralamasi icin dogru yerde konumlanmak istiyor.Ben onu asla neden cumhurda neden millette degil demiyorum o yuzden.Doğru söylüyorsun vallahi. Agzimizla kuş tutsakta işe yaramaz bunu dün anladım sian oganbile iktira oy verecekmiş gerekçede siymus terör örgütlerine oy verenleri destelemek istemiyormuş.huriyette yazmış yazar.bitmedi henüz ama.valla bundan sonra ne olacaksa olsun iktidar tekrar iktidar olduktan sonraki zamanlarda kimse hayat pahalligindan ekonomiden şikayet etmesin yok zam geldi diye şikayet etmesin.herkes kaldığı yerden devam edecek zaten işimiz gücümüz evimiz barkiniz var çok şükür artık umrumda bile katman.seneye belediye seçimleri var önümüzdeki maçlara bakarız olur biter.
Ekonomik sikinti koymuyor insanlada artik.Kit kanaat gecinmeye alistik.Sütün litresini gecen sene nisan ayinda 7 liraya alirken sütcü 20 lira olacakmis oyle diyor toptancilar dediginde yok artik sutun litresine nasil 20 lira veririz,hayatta olmaz oyle sey derken ocak ayindan beri 20 liradan aliyorum.Su soguk ama girince alisiyosun :) Insanlar artik maddi refah icinde yasamayi aklindan bile gecirmiyor,kendilerine yakistiramiyorlar.Şükürcülük mode :)
Daha secimin ertesi gunu yazmistim.Bundan sonra herkes kendi basinin caresine baksin.Secim gunune kadar iyi bakin kendinize.Enerjinizi boşa harcamayın.