Herkese günaydın...
Gün ayıyor mu onu da bilmiyorum artık
Bu sabah üç tane raporlu ilacıma 350 lira fark ödeyerek güne başladım o da ilaçların tamamı yoktu eczanede bir kısmını alabildim. Eskiden yani bir üç yıl önce falan bu ilaçları yazdırmadan ücretli alıyordum o kadar makuldu fiyatları. 19 Mayıs ta eczaneden bir şişe Gaviscon aldım, 75 lira ödedim inanamadım Gaviscon nedir yaa....
Sağlık ocakları artık vitaminlere bakmadıkları için devletten dahiliye randevusu almaya çalışıyorum 23 gün oldu randevu yok, eskiden gider özelde yaptırırdım şimdi özellerin kapısından geçilmiyor
3 Martta başvuru yaptığım emekliliğim hala sonuçlanmadı ve Mayıs sonu itibariyle sigortam bitiyor
Dün akşam bir koli yumurta, 2 kg yoğurt ve 2 litre süte 200 lira ödedim
Almayı düşündüğüm için favorilerime attığım Beko elektrikli çaydanlık 6.300 lira olmuş
Dün sabah sürekli yürüyüş yaptığım parka ortalığa çöken mültecilerden giremedim
Oy vermesine vereceğim ama umudum yok, bıkkın, yılgınım
Çoluğum çocuğum yok kendimi de kurtardım vatandaşların çoğuna nazaran ama içimdeki sıkıntı bitmiyor
İnsanların birbirini yemesinden, hakaretten, çekişmeden, takım tutar gibi parti kurulmasından, insanların yaşamak için verdiğim emeği hiç etmesinden yılgınım. Ben bu kadar yılgınken bazılarının sevgi kelebeği gibi her şey güzel demesine de öfkeliyim. Terörist olarak anılmaktan, iki kuruşluk şeye yirmiiki kuruş ödemeye isyan ettiğim için aykırı görülmekten bıktım. Hak etmiyorum kendi ülkemde bu kadar ezilmeyi çok üzgünüm.... Kaç gündür yazmıyorum topiğe okuyorum sadece, onun videosu, bunun afişi, tuhaf tuhaf vaaz veren abidik gubidik adamlar, seçim koltuk hırsları gerek var mı bu kadar tartışmaya kimse alış verişe çıkmıyor mu, hastaneye eczaneye gitmiyor mu neye bu kadar çekişme....