- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Erdoğan’dan memnun ama bi kendini göstermek istedi heraldeErdoğan’dan memnunsa neden aday oldu ? Tarafsız kalması bile bundan daha iyi olurdu kendi kariyeri için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erdoğan’dan memnun ama bi kendini göstermek istedi heraldeErdoğan’dan memnunsa neden aday oldu ? Tarafsız kalması bile bundan daha iyi olurdu kendi kariyeri için
Çoğunun vermeyeceğini düşünüyorum.Bunlar benim arkadaş grubumdan oğancı olanlar... Hiçbiri de oy vermeyecek cumhur ittifakına.
Gözden düştü artık. Herkes gördü nasıl çıkarcı olduğunu. Krizi fırsata çevirdi. Ona yaradı bu olanlarİlkeli olmak çok önemli bir meziyet. Sinan Oğan’ı Twitter’da 42 dakikada neredeyse 35 bin kişi takipten çıkardı.
Rütbesini nasıl yükselticekti, kendince iyi strateji yapmış. Korkunç insan tipiErdoğan’dan memnunsa neden aday oldu ? Tarafsız kalması bile bundan daha iyi olurdu kendi kariyeri için
Swan neşemi yerine getiren yegane yorum. İnşallah gözetmenler sayesinde bu kez kazanırız.İlkeli olmak çok önemli bir meziyet. Sinan Oğan’ı Twitter’da 42 dakikada neredeyse 35 bin kişi takipten çıkardı.
Bence tarafsız kalacakBakalım mancınık reis yarın ne diyecek.Sizce kızlar? Taraf belirtir mi?
Millet ittifakı diyecektir.Bakalım mancınık reis yarın ne diyecek.Sizce kızlar? Taraf belirtir mi?
Nolur bana özelden yazTabi doğru bahçeli olayı. Bişey yazardım ama yazmıycam gitmek istemiyorum
Ben görevliyim. Bence Oğan’ın bu kalibresizliği dolayısıyla tepki oyları KK’ya gideceği için belki lehimize gelişmeler olabilir. Umarım her şey güzel olur ne diyeyim, muhalif halk olarak o kadar yalnızız ki. Tüm siyasiler koltuklarında rahatlar. Tek dertleri şahsi hedefleri.Swan neşemi yerine getiren yegane yorum. İnşallah gözetmenler sayesinde bu kez kazanırız.
Bence tarafsız kalacak
O da cumhur diyormuş bir de.Millet ittifakı diyecektir.
Kız özelden yazdığında ban yok demi ?Nolur bana özelden yaz![]()
ya ss ile çok küfürlü kavgaları oldu, sanmıyorumO da cumhur diyormuş bir de.![]()
Diyecek olsa dağılmazlardı diye düşünüyorumO da cumhur diyormuş bir de.![]()
Ss kim diye bir kalakaldım birkaç saniye.ya ss ile çok küfürlü kavgaları oldu, sanmıyorum![]()
Yok tabii. Kim ne karışır bizim özeldeki bilgi paylaşımızaKız özelden yazdığında ban yok demi ?![]()
Sana özelden yazınca sen de bana özelden yazNolur bana özelden yaz![]()
Sonu multecilerden olsun donek adamOğan'ın Erdoğan'ı desteklenmesine hiç şaşırmadım. Zaten ona destek olmak için girmişti seçime. Benim merak ettiğim şey mülteci konusunda nasıl anlaşacaklari.