- 29 Ocak 2020
- 2.231
- 3.520
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde bende yazmazdım hiç okur giderdim burayı ama sonunda bana da yazdıran Oğan olduSiyaset bölümüne hiç yazmam sevmiyorum siyaseti ama beni bile şaşırttı Sinan Oğan. Ben tarafsız kalacağını düşünmüştüm. Yeni parlayan bir siyasetçinin taraf olması kendi kariyeri açısından hiç iyi değil.
Sinan Oğan'ın aldığı oylar tepki oyu + Muharrem İnce'den gelmişti bana göre . %5 kısmın tamamının sandığa gideceğini düşünmüyorum.
Ümit Özdağ'ın ise tarafsız kalacağını düşünüyorum
Eyyyyy Oğan beni bile siyasete bulaştırdın![]()
Ali Yeşildağ ı izleyen herkes bilir yazdığımıSana özelden yazınca sen de bana özelden yaz![]()
Sonra hepsini bana yollayın.Sana özelden yazınca sen de bana özelden yaz![]()
Ben izlememiştimAli Yeşildağ ı izleyen herkes bilir yazdığımı![]()
Önce deprem bölgesinde hala çadırda yasayan vatandaşlara ev yapsinlar onceBu mudur plan. İyiymiş. Gitsinler diye onların ülkesine ev yapacakmışız.
Ben izledimBen izlememiştim![]()
Ne zaman yayınlanacak ? Bugün müBabala tv de kılıçdaroğlu yayınını bekleyenler![]()
Kimsenin cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez. Ama iki yüzlü olmayacaksın. Lgbt’yi bu kadar dışlayıp kendileri gizli saklı yaşamasınlar. Kaldı ki eski muhalif tarafından sırf bu korku sebebiyle akp’ye yandaş olduğunu söyledi babamın arkadaşı.Ali Yeşildağ ı izleyen herkes bilir yazdığımı![]()
Bilmiyorum bende arada kanala gidip bakıyorumNe zaman yayınlanacak ? Bugün mü
Sadece Esenyurt’ta 1 milyon vardır, belki de daha fazladır.Bu mudur plan. İyiymiş. Gitsinler diye onların ülkesine ev yapacakmışız.
Kendi halkını doyurduda bide bunlara mı ev yapacak ? Bizim paramızla !Sadece Esenyurt’ta 1 milyon vardır, belki de daha fazladır.
Bu adama mecburiyetten oy veriyordum.
Hayranı olmaya başladım ya!
Adam kalp krizi gecırecek diye korkuyorum yaNaif, temiz kalpli, dürüst dedem benim![]()