• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu dönüş umarım eksi olarak döner 🙄
Aman kim ona oy verdi zaten
Ümit ozdag için oy verildi ona belki
Biraz da muharrem gitti dıye veren kararsızlar

Yakısıklı dıye bı ıkı histerik manyak da verdi onların oyları Gecersiz zaten🤣

Eklentiler

• IMG_20230516_165802_888.webp
    IMG_20230516_165802_888.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 41
Allah korusun. Kılıçdaroğlu maşAllahı var aşırı dinç. Babala Tv dün 7 saat konuk olmuş. Herkesin sorularını tek tek cevaplamış.
Yaş tek başına bir kriter değil. Demek iyi bakmış kendine. Bir de iç huzurla alakalı. Benim babam 67 yaşında vefat etti. Ama görüntü olarak 80 gibi duruyordu. Vücudunu çok hor kullandı.
Yayını heyecanla bekliyorum, çok merak ediyorum 👍

Adam sol kesim sayesinde tanındı yok miyetcilk yok adam gibi adam kitlesi olmayan bir adama gitle oluşturdunuz.ne seçmeni? tarafını seçerek çıkar elde etti.chp oy verecek olan zaten veriri çok anlam yüklemeyin çıkarcı insanlardan medet uymayın.
Onda haklısın biraz önce söyledim hiç güven olmaz veririz derler vermezler

İlk turda oğana oy verenler 2.turda vermezler.
Vermeyecekler çünkü aldığı oyların sebebi muhalif olması idi. 2. Turda bu adamın peşine takılıp 500 kişi bile oy vermez. Kendini bitirdi, insan ancak bu kadar gülünç olabilir. Ama son 20 yılda bir kez de olsa Bahçeli doğruyu söyledi diye seviniyorum bu arada😂

İnşallah vallahi güvenemiyorum vermeyiz deyip veriverirler ki inşallah böyle olmaz yoksa bu seçimin çivisi çıktı bakın yunanistanda oldu bitti seçim ben yaşadım orda işim gereği kimse kimseye böyle çirkinlik yapmaz ki bitti gitti bide bizim ülkeye bak savaşa gidiyoruz aylardır iç savaşa gidiyoruz herkesi birbirine kirdirdi dünyada eşimiz benzerimiz yok ben diğer ülkelerin tvlere gazetelerini okuyorum bizi hayretle izliyorlar. Bazı ülkelerde halk hükümetten memnun deilse sokağa çıkıyor bizde sokağa cikmayi bırakın bir yazı yazılsa allah göstermesin karakolda buluyoruz kendimizi en son bir sosyal medya fenomenin başına gelmişti 5 yıl önce bakın şaka değil 5 yıl önce cumhurbaşkanını eleştirel twett atmış diye geçen ay karakola ifadeye götürmüşler kendisi programında anlatmıştı seçimden 20 gün önce hemde
Aslında aksine herkesin sandığa gitmesi lazım, heekes tepkisini böyle gösterse 🥺 bizim ülke dünyada ilk hep olmadık şeylerde🥺

Özdağ Kılıçdaroğluna destek veriyor, kesin bilgi. Sinan Oğanında aldığı oyların yarısından çoğu zafer partisinin seçmeninden giden oymuş. Takipçi kaybediyor. Kendiyle çelişti. Bütün laflarını yuttu. Bu hamle Kılıçdaroğluna yarar.
Kararı yarın acıklanacakmış ama nasıl kesin?

O zamanda hakkımı helal etmiyorum, zaten var ya çok korkuyorum kaybedersek iç savas bile olur şaşmam
Biz kaybedersek onlar gibi arsız değiliz otururuz asıl savaş onlar kaybederse çıkar. Adam alıştı çeyrek asırdır başta olmaya kolay kolay bırakır mı ? 15 Temmuz gibi çıkın yollara dökülün vatan elden gidiyor camileri kapatacaklar ezanları susturacaklar der bunlarda o gazla ne yapar bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Back
X