Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
2 yaşındaki kıza tecavüz olayına ne diyorsunuz..kız ölmüş yaaa..bu sapık zihniyete ne zaman dur denilecek neden agır cezalar alınmıyor..2 sene sonra hapisten çıkarılıyor böyle tipler..Allah hepsinin belasını versin..aklım almıyor yaaa almıyor..hangi partiden olursa olsun çocuklarımızı korumak zorundasınız…
Bu yazıma kızgın işareti yapanlar bana mı kızdınız ☺️

Ben sanmıyorum ya. 😐
Sayın Cumhurbaşkanı herkanala çağırıliyo bugün TRT de Çarşamba günü ATV CNN haber global ortak yapım da biride demiyor ki kilicdaroglunu cagiralimda onuda dinleyelim demiyor buda halka işlemiyor ben artık yavaş yavaş umudumu yitiriyorum çok zor görünüyor kizlar kazanmak öbür kanalarda Sinan ogani tepelere çıkarma başladı 3tanecik muhalif kanal var sozcu TV halk TV fox hergun bir lider çıkıyor ama yeterli olmuyor bu kanallar çok izlenen kanallar deil maalesef yeterli gelmiyor buda şansı düşürüyor maalesef napsak yaranamiyoruz insanlara bide üstüne küskünler manipalosyonlar çok zor vallahi Allah yardımcıları olsun pazar günü

Sinan Oğan hiç
İçime sinmedi hiçte sevmedim..ne karar vereceğini biliyordum..hayır beklemiyordum..
Bi'de bir insanın çizgisi ne bileyim bir net tavrı olur ama bu adam baştan beri öyle bir duruş sergilememişti. Çok ikircikli konuşmaları vardı

Sayın Cumhurbaşkanı herkanala çağırıliyo bugün TRT de Çarşamba günü ATV CNN haber global ortak yapım da biride demiyor ki kilicdaroglunu cagiralimda onuda dinleyelim demiyor buda halka işlemiyor ben artık yavaş yavaş umudumu yitiriyorum çok zor görünüyor kizlar kazanmak öbür kanalarda Sinan ogani tepelere çıkarma başladı 3tanecik muhalif kanal var sozcu TV halk TV fox hergun bir lider çıkıyor ama yeterli olmuyor bu kanallar çok izlenen kanallar deil maalesef yeterli gelmiyor buda şansı düşürüyor maalesef napsak yaranamiyoruz insanlara bide üstüne küskünler manipalosyonlar çok zor vallahi Allah yardımcıları olsun pazar günü
Rte ölmeden o koltuktan inmeyecek gibi. Daha zulmüne uğramayan,benim canım yanmadı, canımı yakana kadar rte'ye oy vereceğim diyenler olduğu sürece kurtulmamız çok zor.

Rte ölmeden o koltuktan inmeyecek gibi. Daha zulmüne uğramayan,benim canım yanmadı, canımı yakana kadar rte'ye oy vereceğim diyenler olduğu sürece kurtulmamız çok zor.
Aynen öyle bunu biraz önce haber global de gördüm gerçekten artık zorlasti

İşi espiriye vurduk, ettik; ama Sinan Oğan bende ciddi hayal kırıklığı yarattı, imajını sarstı ve kendiyle çok çelişti. Çizdiği profili, eğitimini beğenmiştim hâlbuki. Önümüze bakacağız artık. Kılıçdaroğlu umarım Ümit Özdağ’a CB Yardımcılığı ya da İç İşleri Bakanlığı teklif eder. Hepimiz mülteci ve sığınmacılardan bıktık, şu an en acil çözülmesi gereken en önemli problemlerden biri. Ümit Özdağ İç İşleri ile ilgilenirse Suriyelileri gönderir diye Antep, Mersin, Kilis hatta Urfa gibi şehirlerden çok oy gelir. Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ’ı kaçırmasın. Ne gerekiyorsa yapılsın artık. Hepimiz yorulduk.

Bugün de belediye başkanımız adına ben utandım.

Eklentiler

• IMG_20230522_212548_232.webp
    IMG_20230522_212548_232.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 46
Back
X