- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.014
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki size değilBu yazıma kızgın işareti yapanlar bana mı kızdınız![]()
Tam olarak neresi yakısıklı bılmıyorumHee dimi yakışıklı diyenickom yaa
![]()
Bahceli kılıcdaroglu ile ilgili de gercekleri soylemıstı soyle durust boyle calıskan dıyeVermeyecekler çünkü aldığı oyların sebebi muhalif olması idi. 2. Turda bu adamın peşine takılıp 500 kişi bile oy vermez. Kendini bitirdi, insan ancak bu kadar gülünç olabilir. Ama son 20 yılda bir kez de olsa Bahçeli doğruyu söyledi diye seviniyorum bu arada![]()
Jdhdhddh biri de ağzını yiyordu. Allah'ım nasıl kaldık g.t gibi..
Muharrem'in tepki oylarını nereye koydunuz?Zaferin oyu 1.8 ayrıca.Sinan oganin oyu %3
ozdagin %1
%1 de boş atsa zaten Erdoğan kazanir
zaferin oyu %2 Sinan ogan oyu %5 küsür ordan hesapladımMuharrem'in tepki oylarını nereye koydunuz?Zaferin oyu 1.8 ayrıca.
Aşko, İnce'den de gitti epey.zaferin oyu %2 Sinan ogan oyu %5 küsür ordan hesapladım
Tamam hepsini toplayin şimdi bence incede Erdoğana atacakAşko, İnce'den de gitti epey.
Manavdan pattiss soğan alır gibi vatandaşlık yeminleYurtdışında insanlar vatandaşlık almak icin 10 20 30 yıl beklerken Türkiye cumhuriyetinde neden bu kadar kolay vatandaşlık veriliyor ? Ekonomi toparlanır ama asıl tehlike bunda farkında mısınız
Memleket partisi şu an Kk'yı destekliyormuş diye gördüm az önce çiçeğimTamam hepsini toplayin şimdi bence incede Erdoğana atacak
canim incem ya
Oy kullanmayacakları ikna etmeye çalışmanız lazımİlk turda Oğan'a oy veren arkadaşlarımın kimisi oy kullanmayacak kimisi de kk ya verecek. Cumhura oy verecek olan yok benim tanıdıklardan![]()
hepsi erkek ne olduğu belirsiz denetimsiz insanManavdan pattiss soğan alır gibi vatandaşlık yeminle