Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Tamam hepsini toplayin şimdi bence incede Erdoğana atacak 🤣🤣

canim incem ya
memleket partisinin 38 il orgutu millet ittifakini destekleyecegini acikladi.
türk kurultayı diye bir grup var yanlis bilmiyorsam kirgiz turkleri vs vs den olusuyor onlarda oğan erdogani desteklerse millet ittifakini destekleyeceklerini acikladilar.

Şimdi düşünün bir tarafta kazanacağı yüzde 90 belli olan biri vR. Diğer tarafta yüzde 10. İkisi de aynı şeyi veriyor pazarlık karşılığında.

İlkelerine bağlı gerçek milliyetçinin seçimi başka,
Derdi koltuk veya sadece kendi istikbali olan birinin seçimi başka olur.

Neyine şaşırdınız ki?
Ak kazanacak diyorsun yanı

Futbol takımı tutar gibi lider tutmam. Dün başımın üstüne koyduğum siyasiyi yarın ayaklarımın altına almakta, sert eleştirmekte bir mahsur görmem. Çünkü neden yapmayayım? Kendime göre değerlerim vardır. Siyasetçiyi değerlendirmem mikro değil, makro açıdan olur çoğunlukla. İnsanımız, siyasilerin amacının bize HİZMET etmek olduğunu bir anlasalar, HİZMETİNİ yerine getirmeyeni çiğ çiğ yerler de işte, garip bir simülasyondayız.

Sayın Cumhurbaşkanı herkanala çağırıliyo bugün TRT de Çarşamba günü ATV CNN haber global ortak yapım da biride demiyor ki kilicdaroglunu cagiralimda onuda dinleyelim demiyor buda halka işlemiyor ben artık yavaş yavaş umudumu yitiriyorum çok zor görünüyor kizlar kazanmak öbür kanalarda Sinan ogani tepelere çıkarma başladı 3tanecik muhalif kanal var sozcu TV halk TV fox hergun bir lider çıkıyor ama yeterli olmuyor bu kanallar çok izlenen kanallar deil maalesef yeterli gelmiyor buda şansı düşürüyor maalesef napsak yaranamiyoruz insanlara bide üstüne küskünler manipalosyonlar çok zor vallahi Allah yardımcıları olsun pazar günü
Benim umudum da yok🤷🏻‍♀️

Neden ihrac edılmiş
dun arastirdim bende internetin yalancisiyim ama şu "evet" "hayir" secimlerinde hayır oyu kullanacagini vs acikladigi icin cikarilmis.
bir baska yerde de bahceliyle bsskanlik yarisina girdigi icin diyor Screenshot_2023-05-22-00-43-19-559_com.android.chrome.webp

Sayın Cumhurbaşkanı herkanala çağırıliyo bugün TRT de Çarşamba günü ATV CNN haber global ortak yapım da biride demiyor ki kilicdaroglunu cagiralimda onuda dinleyelim demiyor buda halka işlemiyor ben artık yavaş yavaş umudumu yitiriyorum çok zor görünüyor kizlar kazanmak öbür kanalarda Sinan ogani tepelere çıkarma başladı 3tanecik muhalif kanal var sozcu TV halk TV fox hergun bir lider çıkıyor ama yeterli olmuyor bu kanallar çok izlenen kanallar deil maalesef yeterli gelmiyor buda şansı düşürüyor maalesef napsak yaranamiyoruz insanlara bide üstüne küskünler manipalosyonlar çok zor vallahi Allah yardımcıları olsun pazar günü
Flash ta var.
O kanal oyunculukları ile ünlü bir kanaldı birden haber kanalı olmuş.
Ben izliyorum arada akşamları konuşmacılar,söylenenler vs iyi.
Ama ben izliyorum galiba sadece:)

Futbol takımı tutar gibi lider tutmam. Dün başımın üstüne koyduğum siyasiyi yarın ayaklarımın altına almakta, sert eleştirmekte bir mahsur görmem. Çünkü neden yapmayayım? Kendime göre değerlerim vardır. Siyasetçiyi değerlendirmem mikro değil, makro açıdan olur çoğunlukla. İnsanımız, siyasilerin amacının bize HİZMET etmek olduğunu bir anlasalar, HİZMETİNİ yerine getirmeyeni çiğ çiğ yerler de işte, garip bir simülasyondayız.
👏👏👏👏👏👏👏👏👏

benim çok merak ettiğim bir konu var, diyelimki millet ittifaki kazandi tarafsiz olmasi gereken bu kanallarin hali ne olacak acaba 🙄

Back
X