Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Futbol takımı tutar gibi lider tutmam. Dün başımın üstüne koyduğum siyasiyi yarın ayaklarımın altına almakta, sert eleştirmekte bir mahsur görmem. Çünkü neden yapmayayım? Kendime göre değerlerim vardır. Siyasetçiyi değerlendirmem mikro değil, makro açıdan olur çoğunlukla. İnsanımız, siyasilerin amacının bize HİZMET etmek olduğunu bir anlasalar, HİZMETİNİ yerine getirmeyeni çiğ çiğ yerler de işte, garip bir simülasyondayız.
Ben eskiden ak partiliydim gerçekten anlamak lazım baya destekciydim simdikiler gibi asla kopmam diyordum bir söz PKK li bilmem ne soğuttu bide üstüne eyt si uslub ben dedim ya birde kk ya bakiyim neler yapıyorlar baktım İmamoğlu adaydi ozamanlar İmamoğlu ikna etti valla beni

Bu dönüş umarım eksi olarak döner 🙄
kisa vadede de eksi olurmu bilmem yalniz şunu soylemek istiyorum ben ve cevremde kemiklesmis chp secmeni olan insanlarin bile bir cogu bu secim çok zor ama gelecek secimde oğan adayim olacak kesinlikle dedi.
kendisi c.b yarsimciligi dururken neden bakanlikla yetinelim gibi bir sey soylemisti bir yerde.
sağ veya sol farketmeden bir cok secmenden oy alip belkide gelecegin cumhur baskani olabilecek iken maalesef c.b yardimciligi ile yetindi

Dershanede bi arkadaşım vardı babasının on sene önce pazarda limon sattığını söylüyordu ama on sene içinde aşırı zenginleşmiş inşaat şirketi kurmuşlardı evleri desen yalı .Rizelilerdi o zaman ne çalışkan azimli adammış helal olsun böyle bir yükseliş nasıl olmuş diye takdir etmiştim .Ama şimdi her şeyde olduğu gibi gerçekleri anlıyorum bugün kimsenin ev araba alamaması markete giderken bile yüz kere düşünmemizin sebebi hep bu yandaşların böyle çok fazla desteklenmesi yüzünden .Paramız ülke geneline harcanacağına belli bir kısıma gitti ve onlar hayal bile edemeyecekleri zenginliklere kavuştular tek bıraktıkları ise karamsar mutsuz bir halk oldu

Ben eskiden ak partiliydim gerçekten anlamak lazım baya destekciydim simdikiler gibi asla kopmam diyordum bir söz PKK li bilmem ne soğuttu bide üstüne eyt si uslub ben dedim ya birde kk ya bakiyim neler yapıyorlar baktım İmamoğlu adaydi ozamanlar İmamoğlu ikna etti valla beni
İnanırım neden inanmayayım, eskiden oy vermiş olabilirsiniz; ama ülke şu an hiç olmadığı kadar kötü bir durumda ekonomik olarak, sığınmacı sorunu da cabası. Kim memnun ki? Herkes şikâyetçi, sokakta mikrofon tutulan insanlara bakın. Halk, liderlerin kendileri için çalışması gerektiğini idrak etmeli, bu insanlar bizim hizmetkârımız olmalı, biz onların kölesi olmamalıyız. İnsanlar bir şeyler çok kötüye gidiyorsa bir yerlerde hata yapılıyor demeli ve tercihlerini değiştirmeyi bilmeli, normal insanlar bunu yaparlar, fanatizme ne gerek var?

Bu ülke Erdoğan’la mı var oldu da o gidince parçalanacak? Mantıklı olalım. Şahıslar geçicidir, o gider başkası gelir. Beğenmezsek o geleni de değiştiririz. ATATÜRK dedi ki benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ama bu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. Erdoğan kimdir?

0B977593-B121-4F77-B605-65E9E7E18767.webp

Bir günde 30 sayfa yazılır mı ya, vallahi neresinden tutacağımı şaşırdım son 3 sayfaya daldım.

Ya şaka maka bu yurt dışı oyları çok sakat gelmeye başladı bana, onlar yüzünden kaybeder miyiz ki? Bir yandan da düşünüyorum bunlar ilk turda da varmıştır her halde, şimdi kasıtlı olarak mı gözümüze sokuluyor, korkup pes edelim diye. Kafamda deli sorular

Aman öyle demeyin taşlarlar şimdi 😂 hatta ben sırf Erdoğan tekrar seçilsin diye kendini aday yaptiğini bile düşünüyorum 🤭
benim ince ben cekildim hatta Erdoğan da çekilsin ancak kazanir dedigi video varya o çok hoşuma gidiyor. Ben İnceyi seviyorum 🤣🤣🤣

benim ince ben cekildim hatta Erdoğan da çekilsin ancak kazanir dedigi video varya o çok hoşuma gidiyor. Ben İnceyi seviyorum 🤣🤣🤣

Vallahi benim de favorim o video 😂 o dönem Ogan da çekilsin diye bir beklenti bile vardı herkes çekilsin ancak kazanır diye kendileri bile adaylarına ne kadar güvenmişler 😂

ince erdogana hayran değil, incenin derdi başka yalnız bırakıldığını düşünüyor belki haklıdırda bilemem
Bana haklı gelmiyor. Kılıçdaroğlu oyunu kullandıktan sonra tıpış tıpış parti merkezine gitti kimsenin gelip onu almasını beklemedi. Kaybettiğini bile bile sandıklara sahip çıkmaya çalıştı. Adam kazandı deyip kaçmak hiçbir şeyle açıklanamaz. Fevri ve burnu büyük bir adam, baştakinden farkı yok. Onunla çoğulcu demokrasiye falan da geçemezdik. Geç öğrendik karakterini

benim çok merak ettiğim bir konu var, diyelimki millet ittifaki kazandi tarafsiz olmasi gereken bu kanallarin hali ne olacak acaba 🙄
Bence bir süre daha tayyibi desteklemeye devam edecekler, sonra yalan ve taraflı haberden ceza yiyip toparlanacaklar 😁

Ben Erdoğan, Kk ,Devlet çekilmesinden yanayım. kafaları gitti ciddi sağlıklarından endişeliyim.
Biri konyaya ülke diyor ,biri yar aman aman , erdoganin neresinden tutsan elinde kalıyor 🤣

Back
X