oy vermeyi unutur yada bos atar![]()
Merdivene ters binmese o bile yeter

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy vermeyi unutur yada bos atar![]()
Keşke öğünleri görsek de suratlarinin halini merak ediyorumbszi seyleri çok merak ediyorum cidden![]()
Bunun en güzel örneği elif can yetim dır.Dershanede bi arkadaşım vardı babasının on sene önce pazarda limon sattığını söylüyordu ama on sene içinde aşırı zenginleşmiş inşaat şirketi kurmuşlardı evleri desen yalı .Rizelilerdi o zaman ne çalışkan azimli adammış helal olsun böyle bir yükseliş nasıl olmuş diye takdir etmiştim .Ama şimdi her şeyde olduğu gibi gerçekleri anlıyorum bugün kimsenin ev araba alamaması markete giderken bile yüz kere düşünmemizin sebebi hep bu yandaşların böyle çok fazla desteklenmesi yüzünden .Paramız ülke geneline harcanacağına belli bir kısıma gitti ve onlar hayal bile edemeyecekleri zenginliklere kavuştular tek bıraktıkları ise karamsar mutsuz bir halk oldu
Aman öyle demeyin taşlarlar şimdihatta ben sırf Erdoğan tekrar seçilsin diye kendini aday yaptiğini bile düşünüyorum
![]()
Bu konuda bilgisi eğitimi yok, yine dekor koydular. Yerine yakışır ama işe yakışmaz. Yeni kuklalarını tepe tepe kullansınlarKizlar Sinan oğana yeni kurulacak afet bakanlığı verilecekmis. Yeni bir afet bakanimiz oldu gorecem yangınlarda afetlerde neyapcak
Muhittin hanımla beraber beyniniz muazzam çalışıyor buralarda heba olmayın.Aman öyle demeyin taşlarlar şimdihatta ben sırf Erdoğan tekrar seçilsin diye kendini aday yaptiğini bile düşünüyorum
![]()
karakteri evet sorunlu, agresif ve sinirlendigi an dediginiz gibi bastakinden hic bir farki kalmiyor.Bana haklı gelmiyor. Kılıçdaroğlu oyunu kullandıktan sonra tıpış tıpış parti merkezine gitti kimsenin gelip onu almasını beklemedi. Kaybettiğini bile bile sandıklara sahip çıkmaya çalıştı. Adam kazandı deyip kaçmak hiçbir şeyle açıklanamaz. Fevri ve burnu büyük bir adam, baştakinden farkı yok. Onunla çoğulcu demokrasiye falan da geçemezdik. Geç öğrendik karakterini
sizin beyniniz de bana göre calismiyor ama hakaret etmiyoruz. siz burda kendiniz çalın söyleyin diye bir kural yok. isteyen istediğini yazar.Muhittin hanımla beraber beyniniz muazzam çalışıyor buralarda heba olmayın.
Seçim merkezine hiç gitmedi ki, bir de o var. Ben daha başlangıçta olandan rahatsızım. Yok ya ağzıyla kuş tutsa helal olsun demem ben artık ona, kırgınlık l değil, resmen kin tutuyorum. Yarın kazayla chpnin başına geçse chpye oy vermem o derecekarakteri evet sorunlu, agresif ve sinirlendigi an dediginiz gibi bastakinden hic bir farki kalmiyor.
kendi aralarinda kirginliklar oldumu vs bilemiyorum.
secim gecesi yaptigi evet hoş degildi ama gecen bir program izledim son secimler icin "oylari bir araya toplayip karsilastiracaklari bir sistemleri bile yoktu" dedi birisi.
yani belkide o secimde de boyle seyler oldu karmasa karisiklik vs. buda en son yine sinirlerine hakim olamayip kazandi diyip cikti
Muhittin hanımla beraber beyniniz muazzam çalışıyor buralarda heba olmayın.
Hakaret etmedim muazzam çalıştığını söyledim onu dahi anlayamamışsiniz.sizin beyniniz de bana göre calismiyor ama hakaret etmiyoruz. siz burda kendiniz çalın söyleyin diye bir kural yok. isteyen istediğini yazar.
Siz sizdekini kullanın yeter anca size yeter o belki de yetmez.Size de verelim biraz sizde yok belli ki diyeceğim ama ban yerim diye demiyorumikili tartışmaya çekmezseniz sevinirim
Terör örgütleri ile mücadele kırmızı cizgim dedi HDP ile HÜDA-PAR için olduğu yerde olmam dedi Kılıçdaroğlu HDP yle işbirliğinde deilim demiş orda bulunan gazeteci söyledi ikna olmuş fakat bakanlık ve cmb yardimciliginda anlaşamamislar nitekim CHP bana umut vadetmiyor dedi açıklamasında. anlamadimBi'de bir insanın çizgisi ne bileyim bir net tavrı olur ama bu adam baştan beri öyle bir duruş sergilememişti. Çok ikircikli konuşmaları vardı
Terör örgütleri ile mücadele kırmızı cizgim dedi HDP ile HÜDA-PAR için olduğu yerde olmam dedi Kılıçdaroğlu HDP yle işbirliğinde deilim demiş orda bulunan gazeteci söyledi ikna olmuş fakat bakanlık ve cmb yardimciliginda anlaşamamislar nitekim CHP bana umut vadetmiyor dedi açıklamasında. anlamadim