Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kizlar Sinan oğana yeni kurulacak afet bakanlığı verilecekmis. Yeni bir afet bakanimiz oldu gorecem yangınlarda afetlerde neyapcak

Özdağ kitabında böyle bisey yazmıs.

Dün gülerek gayet güzel foto paylaşmışlardı, fikir ayrılığı olan adamlar nasıl böyle bir ortamda oluyor anlamıyorum.
Plana sadık kal diyip duruyorlar. Çok değişik.

Neyse hayırlısı.

Dershanede bi arkadaşım vardı babasının on sene önce pazarda limon sattığını söylüyordu ama on sene içinde aşırı zenginleşmiş inşaat şirketi kurmuşlardı evleri desen yalı .Rizelilerdi o zaman ne çalışkan azimli adammış helal olsun böyle bir yükseliş nasıl olmuş diye takdir etmiştim .Ama şimdi her şeyde olduğu gibi gerçekleri anlıyorum bugün kimsenin ev araba alamaması markete giderken bile yüz kere düşünmemizin sebebi hep bu yandaşların böyle çok fazla desteklenmesi yüzünden .Paramız ülke geneline harcanacağına belli bir kısıma gitti ve onlar hayal bile edemeyecekleri zenginliklere kavuştular tek bıraktıkları ise karamsar mutsuz bir halk oldu
Bunun en güzel örneği elif can yetim dır.
Hatırlayan var mı ne oldu bu kadina

Kartal imam hatip lisesi mezunuydu bu kadin

Kizlar Sinan oğana yeni kurulacak afet bakanlığı verilecekmis. Yeni bir afet bakanimiz oldu gorecem yangınlarda afetlerde neyapcak
Bu konuda bilgisi eğitimi yok, yine dekor koydular. Yerine yakışır ama işe yakışmaz. Yeni kuklalarını tepe tepe kullansınlar 😡

Bana haklı gelmiyor. Kılıçdaroğlu oyunu kullandıktan sonra tıpış tıpış parti merkezine gitti kimsenin gelip onu almasını beklemedi. Kaybettiğini bile bile sandıklara sahip çıkmaya çalıştı. Adam kazandı deyip kaçmak hiçbir şeyle açıklanamaz. Fevri ve burnu büyük bir adam, baştakinden farkı yok. Onunla çoğulcu demokrasiye falan da geçemezdik. Geç öğrendik karakterini
karakteri evet sorunlu, agresif ve sinirlendigi an dediginiz gibi bastakinden hic bir farki kalmiyor.
kendi aralarinda kirginliklar oldumu vs bilemiyorum.
secim gecesi yaptigi evet hoş degildi ama gecen bir program izledim son secimler icin "oylari bir araya toplayip karsilastiracaklari bir sistemleri bile yoktu" dedi birisi.
yani belkide o secimde de boyle seyler oldu karmasa karisiklik vs. buda en son yine sinirlerine hakim olamayip kazandi diyip cikti

karakteri evet sorunlu, agresif ve sinirlendigi an dediginiz gibi bastakinden hic bir farki kalmiyor.
kendi aralarinda kirginliklar oldumu vs bilemiyorum.
secim gecesi yaptigi evet hoş degildi ama gecen bir program izledim son secimler icin "oylari bir araya toplayip karsilastiracaklari bir sistemleri bile yoktu" dedi birisi.
yani belkide o secimde de boyle seyler oldu karmasa karisiklik vs. buda en son yine sinirlerine hakim olamayip kazandi diyip cikti
Seçim merkezine hiç gitmedi ki, bir de o var. Ben daha başlangıçta olandan rahatsızım. Yok ya ağzıyla kuş tutsa helal olsun demem ben artık ona, kırgınlık l değil, resmen kin tutuyorum. Yarın kazayla chpnin başına geçse chpye oy vermem o derece

Bi'de bir insanın çizgisi ne bileyim bir net tavrı olur ama bu adam baştan beri öyle bir duruş sergilememişti. Çok ikircikli konuşmaları vardı
Terör örgütleri ile mücadele kırmızı cizgim dedi HDP ile HÜDA-PAR için olduğu yerde olmam dedi Kılıçdaroğlu HDP yle işbirliğinde deilim demiş orda bulunan gazeteci söyledi ikna olmuş fakat bakanlık ve cmb yardimciliginda anlaşamamislar nitekim CHP bana umut vadetmiyor dedi açıklamasında. anlamadim

Terör örgütleri ile mücadele kırmızı cizgim dedi HDP ile HÜDA-PAR için olduğu yerde olmam dedi Kılıçdaroğlu HDP yle işbirliğinde deilim demiş orda bulunan gazeteci söyledi ikna olmuş fakat bakanlık ve cmb yardimciliginda anlaşamamislar nitekim CHP bana umut vadetmiyor dedi açıklamasında. anlamadim

Demekki hdp ile işbirliği yok yalanına inanmamiş.

Back
X