Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Eklentiler

• 055FF8A1-6D5B-4319-8ADA-BF1141AC3486.webp
    055FF8A1-6D5B-4319-8ADA-BF1141AC3486.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 60
Ver mehteri de
Ya bir çocuk elbisesi 4000 tl olurken

Zihniyet bu ne yapayım, vatan millet sakarya de yanına bir de ezan kuran ekle aç bırak, aç bıraktığını da inkar et, bak ne güzel yutuyorlar. Ne diyeyim ki başka 😢

Ah Kılıçdaroğlu, çok iyi bir insansın, bakışları mahsun kötülük yok;ama bağlama uygun bir lider değilsin. Döneklik, kurnazlık, cambazlık para ediyor.

Napsa yaranamadi be masaya yumruğunu koydu agresif dediler. Mutfakta video çekti kılıbık karı gibi dediler sustu cevap vermedi beceriksiz susuyor dediler dedilerde dediler yine duruşunu bozmadı adam kaybedince kendi partiside dahil İmamoğlu yavaş hariç 5 Parti'nin üstüne cullanip ben demiştim kazanamayacagini zaten diyecekler.

He fülüm he, hdp ile işbirliği olmadığına inanmamış ama hüdaparın munis kedi yavrusu olduğuna inanmış.
Hdp li vekillerin oy birliği ile dokunulmazlığını dusurebilirlerdi.cunku oy çoğunluğu onlarda.
Hdp yi meclise soktular.10 yıldır niye rahatsiz olmadılar varlığından da şimdi niye rahatsiz oldularsa.

He fülüm he, hdp ile işbirliği olmadığına inanmamış ama hüdaparın munis kedi yavrusu olduğuna inanmış.

Hüdapar Hizbullah'ı arkamıza aldik diye yırtınmiyor ki. Lideri kimse onun heykelini dikeceğiz diye de alkiş toplamiyor. Aksine her zaman bağimiz yok diye tekrar tekrar söylüyorlar. Hdp ile arasındaki bariz farkı anlamiyorsunuz.

Hüdapar Hizbullah'ı arkamıza aldik diye yırtınmiyor ki. Lideri kimse onun heykelini dikeceğiz diye de alkiş toplamiyor. Aksine her zaman bağimiz yok diye tekrar tekrar söylüyorlar. Hdp ile arasındaki bariz farkı anlamiyorsunuz.

Terör örgütü değil bizce diyorlar???

Back
X