Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kizlar Sinan oğana yeni kurulacak afet bakanlığı verilecekmis. Yeni bir afet bakanimiz oldu gorecem yangınlarda afetlerde neyapcak

IMG_20230522_224520.webp

Hüdapar Hizbullah'ı arkamıza aldik diye yırtınmiyor ki. Lideri kimse onun heykelini dikeceğiz diye de alkiş toplamiyor. Aksine her zaman bağimiz yok diye tekrar tekrar söylüyorlar. Hdp ile arasındaki bariz farkı anlamiyorsunuz.
Anlamam çünkü bağları var. Halk onları hizbullahın siyasi kanadı diye tanıyor. Sırf o yüzden üye olan insan biliyorum ben.

Kk da hdp ile bağlantım yok dşyor, ona inanmayıp buna mı inanıyorsunuz. Hizbullahın başı geçen hafta khk ile hapisten çıkarılmışken

Şaşırmadım, ben az önce eşime dedim bunu, eşim de ona yedirmezler orayı dedi, hatta şimdi yine aynı şeyi dedi 🤣 mhp genel başkanına akp mi karar veriyormuş, hepsi bahçeli mi bunların ayol 🤣
hepsi bahcelimi demeyelimde sanirim hepsi erdoğan 😁 mhp diye bir sey pek kalmadı bence içi bosaltıldi yani ben mhp yi eski mhp gibi dusunmuyorum.
koltuga kimin oturacaginada bunlarin karae verecegi gayet olabilir bence

Aynen kk da gidik keske başka birini dusunseler
kk yine biraz ederi var ya bahçeli tamamen bitmiş.
ben tum partilerde daha genc yuzler, taze kanlar görmek istiyorum aslında.
gercekten dogdugumdan beri siyasiler hep pörsümüş insanlardan oluşuyo 😁

Hdp li vekillerin oy birliği ile dokunulmazlığını dusurebilirlerdi.cunku oy çoğunluğu onlarda.
Hdp yi meclise soktular.10 yıldır niye rahatsiz olmadılar varlığından da şimdi niye rahatsiz oldularsa.
Ee çünkü kılıçdaroğlunu vuracak hiçbir konu bulamadılar baktılar bu tuttu bundan yürüyorlar işte seçmeni de inandı .1-milliyetçilik 2-din üzerinden çok yüklenildi

Hicbir ilgimiz yok diye üst üste söyledikleri birsürü video var. Paylaşamıyorum burada aratabilirsiniz.
Onun lafına inanıyorsunuz da KK’de bas bas bağırıyor ilgimiz yok diye ona neden hala yalan diyorsunuz. Cünkü hdpyi meclise sokan, fetöyü heryere yerleştiren, kadınlara karşı neler söyleyen hüdaparı içine alan reisiniz yalan söylemez dimi?

Back
X