O dönemde İstanbuldaydım, SHP’li Nurettin Sözen zamanından bahsediyorsunuz sanırım, ki o konuda haklısınız, 1989-1994 arası SHP almıştı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını, su kesintileri oluyordu doğru, İSKİ skandalı da patlak vermişti, SHP’nin 94’teki seçimleri kaybetme sebebidir İSKİ vakası lakin su sorunu 1995’te de yaşandı, o zamanda hem sular kesiliyordu hem de sulardan zift akıyordu, net tarihte verebilirim 1995 Mayıs ayından itibaren ciddi su sıkıntısı yaşadık, ben yeni doğum yapmıştım, su kesintilerinden dolayı çok zorluk yaşadım, Allah’tan evimin çok yakınında su deposu vardı, oradaki görevli abiler Allah onlardan razı olsun, bana bidon bidon su taşıdılar birkaç ay boyunca.
Ben İstanbul’dan ayrıldıktan sonra da 2012 sonrası, yine su kesintileri oldu, bazen skandallar, bazen barajların doluluk sıkıntısı, bazen alt yapı çalışmaları ve bakımlar derken İstanbul’un bitmeyen sorunlarından biridir su meselesi, şehir kalabalıklaştıkça da daha da mesele haline gelecek, hele de Sn. Erdoğan’ında söylediği gibi su zengini değiliz, bu sorun a belediyesi b belediyesi ayrımı yapmadan ülkece çözmemiz gereken bir sorun.