- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
Gerginiz ve gerilmemizi sevenler varAyyy o niye gitti acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerginiz ve gerilmemizi sevenler varAyyy o niye gitti acaba![]()
Umarım....Teşekkür ederimmemleketimde hâlâ çadırda yaşayan insanlar var özellikle onlar için her şey bir an evvel yoluna girmeye başlar umarım
![]()
Banlanmamanın yolu giriş yapmamak, msj yazmamak, zaten banlı olmakAy zemheri niyw gitti mesajlarında bir şey yoktu ki
Ne demek istemiş ki burada?
Bu ülkeye kız çocuğu getirmek istemedim hiç. Oğlum olduğu için bi tık daha iyi hissediyordum. Artık onda da rahat değilim.
Teşekkür ederim yayında ve yapımda emeği geçen herkese
Oy kullanan 7 kişiye sormak lazım. Totem yapmıyorlarsa tabiAcaba burayı okuyup paylaştıklarımıza bakıp düşüncesi değişen var mı ?![]()
Hayal beraber gittikAcaba burayı okuyup paylaştıklarımıza bakıp düşüncesi değişen var mı ?![]()
Birkaç güzel insanı Erdoğan sevdalısı yaptık. Oysaki çok masum duygularla gelip fikir alışverişi yapmak istemişlerdi. Üslup beğendiremedik, incindiler.Acaba burayı okuyup paylaştıklarımıza bakıp düşüncesi değişen var mı ?![]()
Bu ülkeye kız çocuğu getirmek istemedim hiç. Oğlum olduğu için bi tık daha iyi hissediyordum. Artık onda da rahat değilim.
Teşekkür ederim yayında ve yapımda emeği geçen herkese